ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Музика
Личности
Културни
Кино и филми
Други
Кулинарни
Драмата в семейството на шеф Токев е голяма! Съпругата му изпадна в нервна криза
Автор: Екип Plovdiv24.bg 20:20 / 27.01.2022Коментари (4)27490
©
Съпругата на шеф Андре Токев е изпаднала в нервен срив след решението на съда да го прати в затвора, издават близки до семейството. Миналата седмица стана ясно, че готвачът влиза зад решетките за 7 месеца, след като през ноември 2021 г. бе хванат да шофира джипа си "Мерцедес“ по джанти на Околовръстното шосе в София в нетрезво състояние и бе осъден, сключвайки споразумение с прокуратурата. При добро поведение той може да излезе от затвора още през юни, а наказанието си ще търпи в затворническо общежитие.

До ефективна присъда за кулинарния гуру се стигна, тъй като той бе арестуван пиян зад волана, докато все още е имал влязло в сила условно наказание от Варненския съд, отново по същата причина – шофиране в нетрезво състояние. По време на всички заседания от делото му съпругата му Мария го придружаваше в съда. Тя тежко изживя драмата, която ги застигна, и се наложило дори да приема успокоителни. Жената на Токев плакала неутешимо, когато чула присъдата му. 53-годишният кулинарен гуру с немски корени е женен за съпругата си от 33 години и двамата са родители на две големи дъщери – Ренате и Елиза. По-малката от тях, Елиза, окуражи баща си с трогателно послание във фейсбук в трудния за него момент, писа "Ретро".

"Дал е много… и ще продължава да дава! Човек, който искрено вдъхновява, успява и винаги се справя! От него знам, че каквото и да се случи, трябва да продължаваш напред и да не се обръщаш назад! Научил ме е също така, че понякога се пада и боли, a друг път много те боли… Но въпреки това трябва да се изправиш и да вървиш напред! Казваше ми винаги: "Елиза, учи се от грешките ти, но не се обръщай назад! Гледай напред!“.Сега аз ти го казвам и пожелавам! Защото знам, че много си дал и имаш още какво да дадеш!“, написа тя.

Самият Токев също направи кратък коментар относно 7-те месеца затвор, на които бе осъден. "Когато човек напълно е осъзнал своята вина за деянието, което е извършил дори и без умисъл, поради моментно състояние на преумора и липса на личен контрол, той трябва да понесе и съответното наказание. Благодаря на всички, които ме подкрепят в този труден период. Няма как да върна времето назад, но искам да дам пример и хората да разберат, че съм готов да поема отговорността за случилото се. Вярвам, че няма по-добър учител от живота, който ни поставя ежедневно в различни ситуации, за да се поправим“, каза звездата от "Мастършеф“.

Неговият колега шеф Иван Манчев също го подкрепи публично. "Андре Токев ми е изключително голям приятел, над 20 години се познавам с него. При него това е изключение, не е практика. Той е изключителен професионалист и е повлиял страшно много за развитието на кулинарията. За това, което направи, слава Богу, че не пострада никой освен него, той ще си понесе отговорността, защото е изключително отговорен. Чувства се много унизен, търси вината в себе си. Смятам, че за него това ще е урокът на живота. Не е важното да си признаеш, а да го направиш осъзнато. Смятам, че оттук нататък той повече никога няма да направи подобно нещо“, каза Манчев за колегата си.

Андре е роден в Лайпциг в семейство на българин и германка. Родителите му са на 80 години и още живеят в Германия. Наследява кулинарния занаят от своята немска баба. Мести се да живее у нас, когато е на 5 годинки. Кариерата му минава през големи хотелски вериги в цял свят, две от които са носители на звезди "Мишлен“. От 2000 г. е главен готвач в "Хилтън“ във Франция, Австрия и България. Готвил е за известни личности, сред които Бил Клинтън, Ангела Меркел, Вал Килмър, Джон Кери, Дъстин Хофман, Шарън Стоун, Жан Клод ван Дам и много други. Има два свои ресторанта в София, а за зрителите се превръща в любимец с участието си в журито на всички сезони на "Мастършеф“.

През миналата година шеф Токев призна в свое интервю, че е изпаднал в депресивно състояние заради финансовите загуби, които претърпял покрай пандемията със заведенията си.


Още по темата: общо новини по темата: 39
17.02.2024 »
21.12.2022 »
18.10.2022 »
05.09.2022 »
18.08.2022 »
20.07.2022 »
предишна страница [ 1/7 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Това, се казва отговорен човек! Уважение за Андре Токев.
+2
 
 
Имаше информация , че именно жена му е подала сигнала в полицията . Така че , айде без драми . И още нещо...Дали ще има информация за всички с условни присъди , причинили и последствия . А дано , ама надали .
0
 
 
Може да е готвил на Господ и на Аллах,това не го прави по-малко ПРОСТАК и ГЛУПАК!Колко пъти,преди да се *издъни*,е карал пиян?!?Мнооооого!Нали кирето каза,че всички сме равни пред закона?
+1
 
 
Добре де имаш условна присъда.И адвоката и прокурора и съдията ти казват-присъдата е условна ако не спреш влизаш в затвора.Той си е мислил че като е шеф Токев ще му се разминава 100 пъти-да ама не.Вторият път винаги е отзад и на сухо без вазелин.Ако искаш пробвай се пак.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Бомби в училищата
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: