ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Музика
Личности
Културни
Кино и филми
Други
Кулинарни
Досаден ден очаква една зодия днес, друга е обсебена от стара любов
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:20 / 07.10.2021Коментари (0)2884
©
Дневен хороскоп за 07.10.2021 изготвен от Светлана Тилкова- Алена

ОВЕН


Днес сте емоционални, променливи и разсеяни, но няма как да си вземете почивен ден, дори и ако говорите с вашите началници. Рискувате да допуснете някоя грешка, ако решите да работите активно и да спорите с колегите си, а наказанието на ретроградния Меркурий ще е за вас. Не пътувайте, за да избегнете проблеми заради вашата заядливост. Вечерта не настоявайте за посещение на приятели в дома ви, мили жени, ако близките ви не са съгласни да посрещат гости. Естествения изход от опитите ви да наложите мнението си е отдалечаване и нежелание за сексуални удоволствия.

ТЕЛЕЦ

Успехът и днес е с тези от вас, които се занимават с преподавателска дейност и пишат лекциите си в този ден. Имате възможност да общувате с деловите си партньори на обяд, да разрешите проблеми свързани с работата ви, ако се съобразявате с ретроградния Меркурий. Денят е добър за вечеря и раздумка със семейството или приятели. Всички проблеми с интимната ви половинка ще се разрешат, ако обясните със спокоен тон причината за закъснението си. Създайте си романтична обстановка и се отдайте на приятни развлечения. Желаният секс ще бъде връх на насладите ви.

БЛИЗНАЦИ

Въпреки че отношенията ви с вашите колеги са нестабилни, сте уверени във всичко, което планирате и правите и се справяте без проблем с трудностите. Имате възможност да се справите с всичките си задължения на работното място. Намерете бързо и отговорно компромисното делово решение, за да ви подкрепят, но не всяка цена защото Меркурий е ратрограден. Днес са възможни промени в личния ви живот. Чувството за отговорност към близките ви е гаранция за успех. Склонни сте да простите на половинката си и да се отдадете на сексуални удоволствия, които ви зареждат със сили. 

 РАК

Деловите ви разговори са неуспешни, ако говорите повече от позволеното. Късметът ви изневерява. Концентрирайте се в работата си днес, за да не изпуснете доходи, които не са ви излишни. Не мислете, че ако имате неотложни служебни задължения някой ще се заеме с тях вместо вас, а и при ретроградното движение на Меркурий най-много да ви навредят. Следобед очаквайте разправия с близък човек. Посветете част от деня или поне вечерта на семейството си. Изпълнете го с романтични мигове. Създайте си романтична обстановка и се отдайте изцяло на чувствата си и на сексуални изживявания. 

ЛЪВ

Не се притеснявайте от нечии подмолни и привидно вредни действия, защото, въпреки че не го осъзнавате, са във ваша полза. Благоприятни са начинанията, общуването с колегите ви, разрешаване на професионални проблеми, въпреки натоварения ден. При намиране на ново решение проявете фантазия и изобретателност, но в рамките на позволеното заради ретроградния Меркурий. Очертават се проблеми в личните отношения, ако пренесете професионалните разправии и недоволството си върху близките си. Естествената реакция заради агресивното ви поведение е отказът от сексуални удоволствия, ако имате до себе си по-чувствителен партньор.

 

ДЕВА

Имате да провеждане досадни разговори, но не бива да се притеснявате от тях.  Справяте се отлично с работата си, а ако уговорите срещи с ваши колеги, с които имате общи делови планове по бъдещи проекти, ще си оправите настроението. Подгответе се за важните делови срещи, които отложихте предишния ден, но бъдете внимателни, защото Меркурий е ретрограден. Не забравяйте, че брачната ви или интимна половинка искат да бъдат по-често с вас. Не се надявайте на сексуални удоволствия, ако сте решили да работите до късно и сте се прибрали ядосани.

ВЕЗНИ

Днес сте изкушени от нови запознанства, без причина, но така сте си наумили за да докажете на обкръжението си, че имате още възможности. Обвързването с делови партньори, които не познавате, но сте ги харесали при първа среща, не е във ваша полза, защото ще претърпите загуби особено при ретроградния Меркурий. Следобед неприятна новина може да ви развали временно настроението. Днес помислите за съвместното си бъдеще, ако имате до себе си любим човек и си мечтаете да свиете семейно гнездо. За да се отдадете на сексуални удоволствия, трябва да сте уверени в чувствата си и в желанието на интимната си половинка.

СКОРПИОН

В този ден противоречията са породени от трудности, но от странични хора, които дори не са ваши колеги или познати. Ако имате натовареност, избягвайте  разправиите и безпричинните спорове, за да не си заслужите наказания заради ретроградния Меркурий. Не забравяйте, че сте склонни да се доверявате на непочтени хора, които допускате необмислено до себе си.  Денят позволява да се отдадете на романтичните си мечти и срещи. Несемейните жени може и да срещнат любовта. Бъдете внимателни и грижовни с любимите си, ако искате да изживеете приятни интимни мигове и незабравими сексуални наслади.

СТРЕЛЕЦ

На работното място сте се справили отлично в този ден ден. Деловите срещи са успешни, ако не спорите и не налагате мнението си заядливо при ретроградното движение на Меркурий. Обмисляйте добре направените ви предложения. Ако сте се прибрали навреме и сте си у дома се отдайте на почивка и развлечение. Бракът, сключен в този ден, ще ви дари повече спорове в семейния живот, но и възможност за бързо сдобряване. Предпазвайте се от агресивни сексуални контакти, поддавайки се на първичната си същност.

КОЗИРОГ

Ако успеете да си осигурите подкрепата на околните ще постигнете напредък в начинанията и ще се успокоите от създалото се напрежение в последните дни, което умело прикривахте, но се чувствате изморени. Ще получите и морална и практическа помощ от вашите колеги, с благословията на ретроградния Меркурий. Откажете да задоволите капризите на интимния си партньор, който държи да отидете с негови приятели в скъп ресторант, но за ваша сметка. След като не сте щедри и не оправдавате очакванията му, сексът няма да ви достави удоволствие. 

ВОДОЛЕЙ

Очаквайте проблеми в деловите отношения, въпреки че сте настроени борбено и сте готови да побеждавате, но не бива да сте в противоречие с изискванията на ретроградния Меркурий. При възможност отложете планираните срещи и разговори, ако не успеете да убедите вашите колеги да кажат мнението си. Анализирайте грешките си, за да избегнете провал и забавяне на начинанията ви. Семейните жени да прекъснат старите си отношения, да срещнат нови хора, за да си спестят разочарованията, сълзите и обидата. Не досаждайте на интимните си партньори, ако не са готови за сексуални удоволствия.

РИБИ

Най-добре е да обогатите познанията си в нова професионална сфера, но с разум и без импулсивни действия заради ретроградното движение на Меркурий. Претворете плановете си в реалност и не забравяйте да благодарите за помощта. Пътуванията са успешни. Не проявявайте припряност, бъдете търпеливи и концентрирани и ще се радвате не само на успех, а и на признание. Вечерта ще изживеете романтична среща. Звездите предупреждават, че ако сте семейни рискувате да разкрият изневярата ви. Ако не сте заподозрени в изневяра и не сте събудили ревността на половинката си, ще изживеете мечтаните сексуални наслади.


Още по темата: общо новини по темата: 603
18.04.2024 »
17.04.2024 »
07.04.2024 »
06.04.2024 »
04.04.2024 »
31.03.2024 »
предишна страница [ 1/101 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Септември 2021 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Отварят за посетители сграда "Ирини"
Строеж на AM "Русе-Велико Търново"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Влизането на България в Шенген
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: