ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Музика
Личности
Културни
Кино и филми
Други
Кулинарни
Днес предстоят положителни промени за една зодия
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:58 / 04.10.2021Коментари (0)8440
©
Дневен хороскоп за 04.10.2021 изготвен от Светлана Тилкова- Алена

ОВЕН


Не позволявайте на когото и да било да ви принуждава да завършите бързо работата си, защото качеството няма да е добро и ще се изложите, а и не пропускайте факта, че Меркурий е в ретроградното си движение. Ще ви притеснят проблеми с колегите и деловите партньори. Не са изключени разочарования. Деловите разговори са успешни, ако са проведени в неформална обстановка. Възвръща се хармонията в личните ви отношения. Щастливи сте, че отново сте обичани и обичате. Сексуалните мигове ви гарантират стабилизиране на интимните отношения.

ТЕЛЕЦ

Ваши делови партньори споделят с вас идеите си за разширяване на фирмената ви дейност, но без да сключват на финансови сделки, защото ретроградния Меркурий ги забранява. Преценете ги добре, преди да се съгласите с тях и да започнете кампания за популяризирането им. Прекалената активност на работното място ви вреди. Стремежът към успех и желанието ви да разрешите бързо всичките си задачи води до грешки. Не избързвайте в нищо. Възможни са семейни проблеми, караници с брачния или интимен партньор. За пореден път рискувате да съсипете сексуалните си отношения. 

БЛИЗНАЦИ

Преценете дали да предприемете делово пътуване зад граница, или да се заемете със служебните си задачи, въпреки че може да няма ограничения, особено при ретроградното движение на Меркурий. Решението ви за промени свързани с кариерата ви е във ваша полза. Общуване с колегите ви е хармонично. Не избързвайте в действията си. Очаква ви делова среща, която ще запомните с постигнатия успех, но и с приятно чувство. Денят е идеален за общуване със семейството. Отдайте се на приятни мигове с любимите си хора. Вечерта се откажете от поканата за гостуване и си създайте романтична обстановка.

РАК

За да успявате и да сте доволни от себе си не надценявайте възможностите си в този ден и не надскачайте себе си, защото умората ви вреди. Избегнете рискованите сделки, съобразете и ограниченията, наложени от ретроградния Меркурий. Във ваша полза е да сте търпеливи, спокойни, уверени и да се задълбочите в задачите си. Помислете дали не грешите, че отказвате допълнителна работа. Ако не сте семейни, скъпи жени, имате благоприятната възможност да създадете семейство или да срещнете подходящата половинка. Не забравяйте да създадете приятни емоции на интимния си партньор. Не пропускайте сексуалните мигове.

ЛЪВ

Не са изключени проблеми с колегите ви, заради опита им да ви пречат на работата въпреки че Меркурий е ретрограден и че вие им помагате и на тях. Ако сте предпазливи и избягвате разправиите, успехът е с вас. Не се доверявайте на непознати хора, само защото са ви приятни. Не пропускайте възможността за разговор с началниците си. Съдбата ви дава шанс да създадете хармонично семейство. Ако вече сте го създали, време е да помислите и за деца. Семейните жени могат да се отдадат без колебание на сексуални удоволствия. Несемейните да бъдат предпазливи, ако едва днес са срещнали подходящия партньор.

ДЕВА

Днес ви предстои да изживеете положителни промени в материално отношение, свързани с допълнителна работа. Не позволявайте да ви прекъсват, докато работите, за да отхвърлите задълженията си по-бързо, подкрепени от Меркурий в своето ретроградно движение. Деловите разговори са успешни. Пътувайте, ако ви предоставят такава възможност. Личните ви отношения се стабилизират, ако не сте изнервени и заядливи. Любимите ви хора се надяват, че ще бъдете заедно през целия ден. Следобед нараства желанието ви за интимни изживявания. Не се лишавайте от сексуалните наслади.

ВЕЗНИ

Стабилизирайте постигнатото, без да влагате емоция. Не започвайте нови задачи заради ретроградното движение на Меркурий. Работата няма да ви донесе очакваните резултати. Не се ядосвайте на неуспехите си, защото са временни, а и с ядове и нервно напрежение няма да постигнете нищо. Деловите срещи и разговори са неуспешни и е по-добре да ги отложите. Хармонията в семейните ви отношения зависи от вашето поведение. Бъдете щедри на чувства. Не си внушавайте, че не сте достатъчно влюбени и се отдайте на истинските си чувства и желани сексуални удоволствия.

СКОРПИОН

Без колебание направете необходимите служебни промени, дори и ако се налага да уволнявате подчинени. Резултатите от постигнатите материални успехи очаквайте след известно време. Случайните делови запознанства няма да изчезнат безследно и ще са ви от полза. В състояние сте да получите признание, въпреки ретроградното движение на Меркурий. Възможни са проблеми в семейните отношения и открито грубо поведение, което ще раздразни околните и ще стане причина за разправия. Сексуалните удоволствия са в мечтите ви, но рискувате да се лишите от тях.

СТРЕЛЕЦ

Пригответе се от сутринта за умишлено създавани ви трудности на работното място. Не се карайте с колегите си, а им обяснете че ще намерите начин да се справите, а Меркурий е ретрограден и носи допълнителни проблеми. Не е изключено, въпреки препятствията, някои неочаквани, да имате успехи и да научите за предстоящи стабилни приходи. Необходимо ви е усамотяване, за да прецените дали да създадете семейство или все още не сте готови да поемете и тази отговорност. Семейните жени могат да се отдадат на чувствата си и на сексуални мигове.

КОЗИРОГ

Не е благоприятна за вас активната работа в този ден, защото Меркурий е в ретроградното си движение. Не са изключени разправии на работното място заради неприятни делови срещи и разговори от предишните дни, които днес обсъждате и колегите ви кипят от ярост. Справяте се добре със задачите си. Не прекалявайте с критиката. Късметът не е с вас. За да не си създадете проблеми с брачната половинка се заемете със семейните си задължения. Агресивното ви поведение заради нежеланието да помогнете на любимите си в отговор ще доведе до тяхното нежелание за сексуални удоволствия.

ВОДОЛЕЙ

Напрегнати сте заради трудности, които не сте очаквали. Работете без прибързаност, а ретроградния Меркурий ще ви помогне да се справите. Премълчавайте и ще спечелите уважението на околните, особено на вашите колеги и началници. Не бъдете взискателни. Постарайте се да избягвате споровете и конфликтите и не обръщайте внимание на критичните забележки по ваш адрес. Денят не е добър сключване на брак, както и за хармонизиране на семейните отношения, защото може да обърне живота ви в негативна посока. Вечерта, ако сте семейни или сериозно обвързани, не се лишавайте от усамотяване с интимната половинка и активен секс.

РИБИ

Преди обед не избързвайте с критиката към колегите си, защото Меркурий е ретрограден, нито с желание да блеснете със способностите, които те оценяват и без да им ги натрапвате. Създавате предпоставка за служебни конфликти  заради невъзможността да реагирате спокойно. Поставете началото на нови занимания. Не контактувайте с хора извън семейството си. Избегнете разправиите, породени от интриги на ваши съседи. Съмненията в изневяра са безпричинни. Не се лишавайте от хармонията в сексуалния ви живот.


Още по темата: общо новини по темата: 597
26.03.2024 »
24.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
12.03.2024 »
03.03.2024 »
предишна страница [ 1/100 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Септември 2021 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Ботев в Първа лига, сезон 2023/2024
Парламентарни избори 2024
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: