ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Музика
Личности
Културни
Кино и филми
Други
Кулинарни
Днес една зодия получава много изгодно предложение
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:27 / 19.07.2020Коментари (0)10210
©
Дневен хороскоп за 19.07, неделя, изготвен от Светлана Тилкова - Алена

ОВЕН

Успоредно с успехите ви са възможни и неочаквани обрати, които в почивния ден са предизвикани от странични фактори. По-добре не взимайте важни решения. Запазете спокойствие на работното място. Не спорете с колегите си. Избегнете противопоставянето им и отказът да ви помагат при необходимост. В професионален план успехът няма да ви изостави. След като се приберете у дома се отдайте на семейството и на любимия си. Изживейте приятни романтични мигове. Не пропускайте да споделите чувствата си и да се отдадете на желаните и от двама ви сексуални изживявания. 

ТЕЛЕЦ 

Бъдете самокритични, но ако се налага и умерено критични, за да не ви вреди немарливостта на ваш колега в почивния ден. Осъзнайте негативните си качества. Ще се наложи да разрешите възникналите проблеми на работното си място, които не са от днес, но не ви се занимаваше с тях. Отложете планираното делово пътуване, ако пречи на професионалните ви задължения и планове. Работата ви спори, въпреки че не сте във върховата си форма. Семейните жени са щастливи в брака. Несемейните жени могат да срещнат своята половинка. Създайте романтична обстановка и се отдайте на сексуални удоволствия, който ще ви доставят взаимна наслада.

БЛИЗНАЦИ 

Бъдете подготвени за неочаквани служебни проблеми, които предизвиквате сами, без да го осъзнавате. Още от сутринта в почивния ден сте агресивни при общуване с хората от деловото си обкръжение. Вашата самоувереност може да предизвика недоволството на колегите ви, особено ако грешите и исканията ви нямат покритие с реалността. Радвате на споделени чувства, мили жени, ако сте семейни или сериозно обвързани. Ако имате до себе си интимни партньор, с който сте се дистанцирали, по-добре се разделете без колебание, за да избегнете бъдещи страдания. Не ви съветвам да се отдавате на секс. 

РАК

Подхождайте разумно към проблемите си на работното място и търсете правилните решения, за разрешаването им, дори и да ви е трудно в почивния ден. Ще блеснете пред вашите колеги с възможностите си. Ще се справите както винаги отлично със задачите си, но не и ако сте решили да се правите на незаменими и да отказвате помощ, когато ви е необходима. Не се поддавайте на провокациите на партньора си, проявяващ упорито ревността си, но целта му не е обяснение от ваша страна, а иска да ви ядоса, та сами да издадете нещо несъществуващо. Не се впечатлявайте. Вечерта се отдайте  на желан и от двама ви незабравим секс.

ЛЪВ

Днес, въпреки че деня е почивен е във ваша полза да работите над бъдещите си планове, както и да обмислите нови възможности за работа. Не допускайте преумората да ви навреди, а вечерта си почивайте. Ще имате предложения за задгранични пътувания, свързани с разширяване на бизнеса ви. Очаквайте нови делови задгранични познанства. Тактът в личните отношения ще ви позволи да изгладите възникналите недоразумения с интимния ви партньор и да бъдете щастливи в любовта, мили жени. Имате възможност да си създадете условия за спокойни интимни мигове. 

ДЕВА

Пътувайте без притеснение, дори и ако в почивния ден не сте планирали командировка или посещения на роднини. Срещнете се с хора, чрез които да обмислите отдавна обсъденото, но изчакващо времето си разширяване на дейността си, ако сте заети в сферата на частния бизнес. Професионалните ви задължения изискват пълната ви концентрация. Възможно е ново романтично увлечение, скъпи дами, но вие не сте склонни да покажете истинските си чувства. Не бързайте да взимате решение за това ново начало, за да не се разочаровате и да не се лишите от сексуални удоволствия. 

 

ВЕЗНИ

Помислете в почивния ден за нови възможности за интелектуално обогатяване, ако усещате празнота в знанията си или сте решили да се изявявате в нова професионална сфера. Бъдете винаги в крак с новостите. Допълнителни знания ви носят полза. Материалните ви успехи са повод за клевети от страна на ваши неприятели. Не им обръщайте внимание! През този ден очаквайте да изживеете краткотрайно увлечение. Не се доверявайте сляпо на чувствата си, скъпи жени. Не проявявайте импулсивност по време на сексуалните мигове, защото може да притесните интимния си партньор. 

СКОРПИОН

Амбицията ви в почивния ден дразни вашите колеги и е повод за обтегнатите ви отношения, въпреки че няма причина. Стремежът ви да сте водещи и вашата самоувереност са повод да се чувствате неразбрани, но в същото време тайничко ви се възхищават. Помислете за новите възможности за интелектуално обогатяване. Приберете се веднага след работа, мили жени. Чувствата ви са споделени и не си струва да обтягате отношенията си. Не ги съсипвайте с претенциите си. Не пропускайте сексуалните мигове, за да бъде поредното невероятно изживяване. 

СТРЕЛЕЦ

Пред вас е успешен почивен ден, в който можете да осъществите част от професионалните си планове. Работете уверени във възможностите си и не спорете с вашите колегите си. Не е изключено да сте разсеяни и бързо да забравите и да изоставите професионалните си задължения заради покана на делови обяд. Предстои ви ново романтично запознанство, които може да прерасне в сериозна връзка. Семейните да се пазят от  изневяра. Чувствата ви са споделени. В никакъв случай не се отдавайте на сексуални удоволствия, ако не сте семейни защото разочарованията ще са светкавични. 

КОЗИРОГ

Усамотете се, вместо да изпадате във властта на емоцията и да се карате с всичките си колеги заради неприятни срещи, на които сте длъжни да присъствате. Денят е почивен, но ви носи успех в деловите разговори. Въпреки проблемите имате възможност за успешно завършване на най-важните задачи, с които сте се натоварили. Избегнете създадените от вас усложнения в семейните отношения, мили жени. Ако сте си позволили флирт, не очаквайте сексуални удоволствия, особено ако имате до себе си партньор, който няма да ви  го прости, дори и да не сте имали физическа изневяра. 

ВОДОЛЕЙ 

Няма да ви липсват негативни емоции на работното място в този почивен ден. Ще се наложи да се справите с трудности, породени от ваши пропуски. Подхождайте разумно към възникващите проблеми. Работете спокойно, заредени с увереност в силите и възможностите си, въпреки че денят не ви носи успехите, на които се надявахте. Влюбени сте, но се страхувате да признаете чувствата си, защото мислите, че не са споделени или че ще си спечелите подигравки. Интимният ви партньор е решил, че сте дистанцирани заради него и ви е подготвил изненада. 

РИБИ

Убедени сте в правотата си на вашето работно място, но мислете и за възможни ваши погрешни представи в почивния ден. Ако сте достатъчно упорити ще имате успех в начинанията. Не позволявайте на емоцията да блокира работата и отношенията с вашите колеги, които са добронамерени към вас. На работното си място се справяте отлично. Вечерта ви очакват приятни романтични мигове. Семейните жени да се пазят от изневяра, защото ще ги разкрият. Говорете открито с партньорите си за вашите сексуални желания, за да избегнете проблемите, заради липса на хармония в интимните мигове.


Още по темата: общо новини по темата: 597
26.03.2024 »
24.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
12.03.2024 »
03.03.2024 »
предишна страница [ 1/100 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Юли 2020 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
Дублиращ отбор на ПФК Локомотив
Матури 2023 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: