ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Спортни
Общество
Политика
Млъкни, Радев! Твоята България няма нищо общо с нашата
Автор: Любомир Минчев 16:52 / 27.05.2019Коментари (16)17188
©
Има един голям губещ на евроизборите и това не е БСП, тъй като загубите на червените са нещо обичайно в последните години. Те не изненадват никого и са неизменна част от родния политически пейзаж. Кой брои вече загубите на БСП и традиционните коментари след това, че ще вземат поуки от грешките и партийното бъдеще е светло. Ден след поредната загуба е същото – Гергов и другите опозиционери искат оставки, ясни и категорични решения щели да се обсъждат. Поредните червени партийни глупости.

Само че президентът Румен Радев не може да се измъкне така сух от поражението, което претърпя. Той имаше свои хора в червената листа, водеше кампанията на БСП. Рисувачът на апокалиптични картини сега е паднал от черешата. И трябва да млъкне за известно време, ако има чувство за срам. Да запази радиомълчание, както се изрази самият той по друг въпрос.

Млъкни, Радев! Млъкни, за Бога! Това му казаха избирателите вчера. Те не повярваха на нито една негова дума. Не повярваха на предизборните му послания, маскирани като препоръки към управляващите да внимават в картинката. Не му повярваха и в родното му село Славяново, където бие ГЕРБ. Не му повярваха даже и в Крушовица, където заедно с Нинова едва измъкват победата с няколка гласа.

И на лягане, и на ставане "пророкът“ Радев рисуваше една ужасяваща България, на която обаче не се срамува да е президент. До гуша сме затънали в блатото и, ако се наложи, той щял ни хване за косите и ще ни измъкне. Сега той трябва да се измъква от капана на БСП, в който влезе от глупост и надценяване.

Избирателите му казаха вчера, че нищо й няма на България. Само трябва да я пазим от червените и техните ментори. Казаха му, че неговата България няма нищо общо с тяхната.

Ако Радев може да чете изборни резултати и отвъд тях, трябва вече да се е плеснал по челото и да признае провала си – първи голям провал. А по всичко личи, че провалите ще идват един след друг. И да не започва да говори за ниска избирателна активност, тъй като оцъклените Нинова и Йончева, пълни с омраза и агресия,могат за изгонят нормалните хора не само от избирателните секции, но и от страната.

Добре е да не се появява публично известно време, тъй като бузата му е червена от шамара, който отнесе от избирателите, "затънали в блатото“. Спасителят сам е потънал при спасителната си операция. А България изглежда по-спасена след вчарашните избори. Това, че "спасителят“ е затънал, е партиен въпрос и подлежи на обсъждане на поредния пленум на БСП.


Още по темата: общо новини по темата: 112
28.09.2020 »
01.08.2019 »
26.06.2019 »
25.06.2019 »
25.06.2019 »
21.06.2019 »
предишна страница [ 1/19 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+3
 
 
И едните, и другите са маскари!Алеко Константинов
0
 
 
Какво губи Радев че толкова шум за нищо.29%това е трагедията а не тези коне с капаци които гласуваха без да знаят защо.Тези 69% са българите които не искат Герб,БСП и ДПС.Каква загуба и каква победа.Защо тези не се скрият.В Европа гласуваха над 52%.
-5
 
 
Сега разбирате ли,защо Борисов избра Цеца за противник на тоя гьон.За да може да има слаб президент от опозицията.А не кух президент от управляващата партия.С Цецка Цачева всички негативи от президентските и изяви и непохватност щяха да тежат на ГЕРБ. А така хем президента няма много влияние върху изпълнителната власт хем ако се осере хвърля насера върху менторите си.А следващия президентски вот ,като нищо пред този провален тъпанар може да се яви Б.Борисов и да стане президент за да си почине.Кормилото на ГЕРБ ще го остави на Горанов или Дончев,Кристалина Георгиева. Предполагам,че идеята за власт вече ще е в коалиция с десни партии гравитиращи около СДС на което подаде ръка за да се противопостави на Костовите Рамаданци дето и те точат лиги за кокал.
-1
 
 
Радев е мекотело без собствено мнение!
+1
 
 
достоен е .... да бъде първия президент неизкарал пълният си мандат :) ..... рундьо иди си :)
+2
 
 
Зеления потник си уреди живота и си говори каквото иска.Ама по нагъл и червен президент не сме имали.
+1
 
 
Радев е поредния червен пирон в ковчега на България и колкото по-бързо го екстрадираме в Русия,толкова по добре за нас българите. Няма ме нужда от такива "спасители"
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Аналитични новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Юни 2019 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Детско-юношески футбол
Катастрофи в България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
49-ото Народно събрание
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: