ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Спортни
Общество
Политика
Ляво с Шаренкова и Румен Петков – по-руско, най-руско
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:04 / 01.12.2022Коментари (5)2749
©
Нови кандидати за власт се появиха от политическия килер на БСП. Там столетницата държи отцепници, ренегати, партийни кречетала, създатели на маргинални образувания с властови претенции и, разбира се, най-обикновени идиоти.

Те се наредиха около бившия президент Георги Първанов и заявиха, че "нас червеното знаме роди ни“. Румен ПетковМая Манолова, Татяна Дончева, Светлана Шаренкова настояват да са новото БСП – ляво, по-ляво, най-ляво, по-руско, най-руско. Разбира се, че е възможно, тъй като Петков и Шаренкова са известни руски агенти за влияние и не го крият.

Какво, по дяволите, искат да ни кажат тези нафталинени хора и ние петимни ли сме да преглътнем още една гавра с достойнството си на страна от ЕС и член на НАТО.

Излиза Светлана Шаренкова на един конгресите на БСП и казва, че  без Русия не може да има българска идентичност, а залата бурно аплодира. И сега това е новото ляво, което има претенции да участва на местните избори и на възможните парламентарни.

Предизборната кампания официално не е започнала, но се задава и тогава телезрителят по принуда се превръща в избирател, което го прави двойно по-уязвим. Той си мисли, че гледа българска телевизия и избира български парламент. Но ще бъде залят от проруска пропаганда, ако хора като Шаренкова и Петков цъфнат на екрана като кандидати за нещо.Това е заплаха за националната сигурност, но никой няма да обърне внимание –  изборно време, плащат си хората, да говорят каквото искат.

Спомнете си опорните точки на Руския институт за стратегически изследвания, ръководен преди години от прословутия генерал Решетников, взел активно участие в избора на Румен Радев за първия му мандат. Огледайте се наоколо, вижте света, вие ли сте най-умните, казваха от института. Не гледайте с тъга на Запад, а погледнете с дръзновение на Изток.

Тези опорни точки бяха разгледани и утвърдени на кръглата маса от нафталинените бойци за правда и свобода около Георги Първанов – "новите леваци“. Те набраха достатъчно смелост да твърдят, че ще работят за интересите на Кремъл.

Долу  България, да живее Русия! Нито един политически идиот няма да пропусне да го изреве пред камерите и ще има претенциите, че защитава националните интереси. Или търси своята национална идентичност. Колко е красиво – без Русия не можем да сме българи!

Абе, хора, вие ослепяхте ли?

Проф. Иво Христов твърдеше, че 80 на сто от населението са дебили, а Светлана Шаренкова – че толкова са русофилите. Поражда се силното подозрение, че става дума за една и съща група от хора.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 01.12.2022 г.
+1
 
 
"Нови" леваци ,политически трупове. Тези евраци дето ги получават от Мутрофанова трябва да се заслужат. Ако в България имаше 80% русофили ,за Копейкин и Русофили за България щяха да гласуват почти толкова. Тези безродни и на снимката трябва да ги изгонят от ЕС.
+1
 
 
А помните ли, когато Румен Петков и Бойко Борисов бяха ЗАЕДНО през 2004-та съответно министър на вътрешните работи и главен секретар на МВР? Всички са едни и същи, но народа не обича да помни, а и не му дават да го прави...Сега същите ни баламосват, че едните били русофили, а другите русофоби? А колко процента са русофилите? Колкото и да са, никой няма да го каже официално...
0
 
 
русосифилистичката шаранкова защо не си дигне чукалата и отиде на място да го смучи на когото си избере от нейните любими рушляци?Отбор морални проститутки-антибългари - няма ли кой да отиде и да ги тикне тези отрепки,които работят от години против България?
-1
 
 
Дали ще се изпикае във фонтаните на Путин?
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Аналитични новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Локо в Първа лига, сезон 2023/2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Моторни спортове
Катастрофи в България
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян (1558) 16%
Спас Гърневски (1358) 14%
Д-р Иван Чомаков (923) 10%
Славчо Атанасов (2511) 26%
Иван Тотев (2485) 26%
Здравко Димитров (851) 9%
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: