ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Спортни
Общество
Политика
Комунисти, пейте "Партизан за бой се стяга" и не мърдайте от землянките
Автор: Любомир Минчев 16:33 / 03.05.2022Коментари (7)4355
©
"Днес нацизмът и фашизмът отново водят своята кръвопролитна война срещу гордо изправената Русия и останалия свободен свят. Днес освирепелите нацистки наследници, които бяха приютени от САЩ и Западна Европа, отново водят война, отново искат своите реки от човешка кръв.

Днес трябва да прекрачим разделителните линии между нас и отново да поведем антифашистка борба, борба, която преди 80 години нашите деди спечелиха с цената на много свидни жертви!“

Това, уважаеми другарки и другари, е част от декларация на българските комунисти и русофили. Съветските гумени глави у нас направо са пощурели и се стряскат на сън, бълнувайки за фашизъм и нацизъм. Съветските каскети ни питат дали сме забравили Освиенцим, Бухенвалд, Хитлер, Гьоринг, Химлер? Не, не сме забравили, че дедите им, заедно със съветските си другари, водени от Сталин, първо бяха съюзници на Хитлер и имат огромна вина, за онова, което последва.

Срещу Русия, която, представете си,била част от свободния свят, се водела кръвопролитна война. Тези хора нямат никаква мярка за наглостта, с която лъжат, манипулират и бранят путинова Русия.

"Другари, в този труден момент за всички свободомислещи българи ви призоваваме да създадем Инициативен комитет за антифашизъм, който да обедини български неправителствени организации, движения, партии“, пишат още "антифашистите“. Под пламенните слова срещу световния фашизъм са се подписали "Че Гевера“, "Безсмъртният полк“ и русофилски организации.

Уважаеми другари, кандидати за новите български партизани, ще ви бъде трудно да нападате мандри и да избивате "фашисти“, както през 1944 година. Затова можем да дарим по една заплата, за да си направите хубави и удобни за живеене землянки. Останете там колкото е възможно по-дълго. Защото трудно ще понесете, че Москва вече може да е освободена от фашизма и борбата ви се обезсмисля. Но може да запълвате свободното време с репетиции:

Партизан се за бой стяга,

мята пушка на рамо!

- Сбогом, майко, сбогом, татко,

сбогом, мила сестрице;

аз отивам във бой люти,

де се гине, де се мре!







Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Това го казва един кретен който май е забравил историята си.Каква Русия какви пет лв боклуци .Войната се води между САЩ И Русия .Украйна е агнеца на всичко .Така беше и ВСВ между СССР и Германия .Част от нея с Италия и Япония от САЩ и Великобритания.България в тази война загуби 35 хлд души но кретена написал това явно е забравил .За него явно мандрите са му в тиквата.Простака няма как да му кажеш истината .
-1
 
 
Днешните партизани докато са депутати от БКП тоест БСП продават и някоя гражданска отговорност.
+2
 
 
Къде спи прокуратурата, такива гнусливи лозунги и партии трябва да бъдат по затворите. Ако беше за Луковмарш щеше да се дигне врява , но нали е за ОФ и БКП всички си го пускаме покрай ушенцето....да изкореним комунистическата сган и путинистката клоака в България
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Аналитични новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2022 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Животните на Фокус
Туризъм
Парламентарни избори 2024
Купа на България, сезон 2023/2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: