ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Спортни
Общество
Политика
И след 3 години същото: Майната ви, ако Ботев няма дом!
Автор: Любомир Минчев 17:10 / 17.05.2019Коментари (2)14534
© Plovdiv24.bg
Вече е ясно, че Ботев няма да има стадион на 12 март 2020 година. Срокът беше поставен от самия собственик на клуба преди шест месеца. И затова съвсем логично ботевистите го попитаха: Г-н Самуилов, наспахте ли се добре?

И въпросът не е заради загубения финал за Купата. Въпросът е заради затлачените надежди, че Ботев ще има дом. Докога с това шикалкавене?

Преди три години написах "Домът на Ботев е спасението му. Ако не, майната ви!“ Защото и аз, като ботевист, се озъртам за клубния дом. Няма дом.

Затова съм от ботевистите, които не ходят на мачове по тренировъчни бази. Там няма нито щастие, нито мъка, нито мечти. Не може да има жълто-черен дух, ако няма дом, който да приюти болките и надеждите му. И с най-добрата тренировъчна база Ботев е кръгъл сирак. Защото ги няма хилядите ботевисти, които бяха на финала в София.

И след три години с пълно основание мога да кажа същото: Майната ви, ако Ботев няма дом! В своето обръщение и запалянковците това казват: Майната ви, ако празните обещания изместят жълто-черната любов.Те задават прости въпроси, които предполагат много прости отговори.

Запалянковците трябваше и друго да направят. Да отидат пред общината и да аплодират победителите от финала. Защото те вече са били там със същата купа преди две години. И така да стане ясно, че купата вече не върши никаква работа и треволяците на Колежа са по-упорити от всякакви увъртания , че Ботев е велик клуб и няма как да умре под бурените.

Сега им остава отново да разчистят бурените от Колежа, колкото да напомнят, че идентичността на Ботев е заплашена.Те могат само това да направят . И да повтарят непрекъснато, че клубният дух е заплашен ще стане късно да го търсим под треволяците.

Всичко е в Дома на Ботев. Или го има, или го няма. "Защото са важни пламъкът в очите и искрата в сърцето, които да продължават да горят на стадион "Христо Ботев", пишат запалянковците.

Спите ли спокойно, господин Самуилов?


Още по темата: общо новини по темата: 790
25.03.2024 »
14.03.2024 »
08.03.2024 »
28.02.2024 »
27.02.2024 »
22.02.2024 »
предишна страница [ 1/132 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Любо, точно загубения финал за купата е причината за този рев и дори и подсъзнателно го знаеш! Откакто Локото спечели този исторически финал, взе първата си купа на България и то срещу вечният си съперник, и то в годината, когато Пловдив е Европейска столица на културата ....това е третото официално изявление-призив за пустия ви строеж!Като не е заради загубения финал, защо допреди мача, месеци наред нямаше призиви, рев и прочие, а вчера даже и на самуилов се скочи???Защото знаете, че само това би ви оправило живота и настроението след триумфа на Локото! Просто е. Отвсякъде се вижда.И вчера дойдоха ваши привърженици, макар и 3-ма с един Форд-ескорт, но не да приветстват, а да крадат знаме от едногодишно дете с родителите му...! Успяли са, но днес се фукат из мрежата, какво са сторили. Оня ден пък пребиха 85 годишен дядо...Ето, заради такива безчестници в Коматево сте си супер. Пък и сте си на мястото.Ей там, далеч от града, без да пречите на никой. За целият град е добре. Пък, като искате стадион, парцели колко щеш. Отивате, купувате и строите. Виж колко е лесно на думи нали?Иначе като ще призоваваш, ми давай един стадион за Локото, Спартак и Маричката и да ги почват!? Така всички ще са щастливи и загубите на подобни финали като в сряда, ще се приемат с радост а не със сълзи и рев от губещите!???
0
 
 
Истината е че доста инвеститори са се наточили на този терен и чакат с нетърпение да го купят и да вдигнат някой мол.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Аналитични новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Януари 2021 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Бомби в училищата
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: