ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Спортни
Общество
Политика
И на МОЧА, и на Альоша – от един дол дренки. Те са промяната!
Автор: Любомир Минчев 15:49 / 03.03.2017Коментари (28)11501
© Plovdiv24.bg
Да си направим експеримент. Да се съберем една група, да излезем на площада с развято турско знаме и с портрета на Ердоган. И да крещим, че обичаме Турция. Как мислите, колко време ще ни изтърпи толерантният Пловдив, преди да ни заградят пазители на етническия мир.

Вече споделих тази идея по повод честването на деня на защитника на отечеството пред паметника на Съветската армия в София. Чисто руски празник, а българите наобиколили паметника с портрети на Ленин и Сталин. И на никого не му пука, никой не протестира. Можем да обичаме Русия и Сталин на воля, размахват руското знаме под носа ни и ние трябва да аплодираме безпаметността на група идиоти.

Другото традиционно сборище е на Альоша. Почетният руски консул Георги Гергов заведе там посланик Макаров, който каза, че Пловдив е красив и чист град и много прилича на Санкт Петербург. Но до тях се наредиха и представителите на "Нощните вълци" на Путин. Развяха руското знаме и застанаха мирно под шмайзера на Альоша.

Онези от МОЧА и тези от Альоша са от един дол дренки. Те са част от промяната на Корнелия Нинова. Това са нейните хора - с Ленин, Сталин и Путин напред. Това са българите, оглушели от залповете на Аврора. Нов

© Plovdiv24.bg
ите партизани, обявили война на Европа. И командирите им до тях - Нинова, Гергов, Иво Христов.

И какво прави в Пловдив руският посланик Макаров три дни след началото на предизборната кампания. Баш командирът дошъл да каже, че градът е чист и хубав. Само толкова? И без да бие път, това може да му го каже и генералният консул. Но генералният консул трябва да знае от първа ръка каква ще е промяната.

Ако е такава, каквото сериозно ни обещават, да се включим в гражданската инициатива за демонтиране на паметника на Съветската армия - няма никакво време. Пък и за Альоша да помислим пак.


Още по темата: общо новини по темата: 527
18.08.2020 »
02.05.2018 »
05.04.2018 »
28.09.2017 »
28.09.2017 »
28.09.2017 »
предишна страница [ 1/88 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Тоя 2 рия от дясно на ляво не е ли Вишански ? Или се бъркам ? На кухите тъпи русофили да обясня,че признателността на свинята в купанката е същата ,като тяхната.Радва се ,грухти,като и сипят да папка...Като и теглят ножа после няма думата! Тъй е било и ще бъде и с блядовете. Някой от русофилистиците да се запита имали паметник на Вожда им Сталин,че да има на солдатите му такъв.Що си махнаха на Сталин паметниците ? Войните му не са ли били същите ,като главнокомандващия ?
+1
 
 
3-ти март - Освобождение на България от турско робство. Русия обявява война на Османската империя и в следствие България вече не е подвластна на султана. Значи,Русия с основен принос за освобождението от Турция. Кой сега трябва да е благодарен,кой трябва да замълчи и кой да признае неоспоримите факти? Да,освобождението има цена,да някой има изгода,да,има много въпросителни.Но главния и най-важен факт е само един - Освобождение.Винаги ще има някакви мишкари,които с нищо не допринасят за развитието на обществото,но за сметка на това умело критикуват и плюят смело.
-1
 
 
Минчев, нещо си го издокарал като тюрлю гювеч; Русия ни е освободила от турското робство, а СССР /рсфр и още 14 республики/ са ни поробили вече 73 г. защото сме победени в 2СВ и сме окупирани от СССР.
-5
 
 
... поне моторите им руски ли са .... или оооо американски или германски :) минаващи я дай малко информация ..... ти си спеца по руските самолети ... опа локомотиви :)
-4
 
 
червените маратонки на оня уж най умния от всички гомньовци (дето се прави на такъв) ..... сдялани в расия ли са :) .... или са турски :)
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
О,Локо Пловдив Ти си най-голям! О, Локо пловдив Ти си най-велик! _ Теб обичам Аз Ти ...си най-голям ___ Ти си най- великия На света .
на 03.03.2017 г.
0
 
 
Чудно как нямате на сайта едно "Честито Българи " а говорим за демонтаж на Альоша от някакъв изменник като тези които предадоха Левски на Турците . Мекере с мекерето развявай на Ердоган знамето в на празник като байрам в родината ти !! 3 -март е свят празник за всеки Българин и е нормално да сме признателни на Русия , от историята се отричат само народоименници като теб . Без минало няма бъдеще , без народоизменници има чиста и свята република !!Любомир МИНЧЕВ - ОСТАВКА ! ДА ЖИВЕЕ България !
на 03.03.2017 г.
+4
 
 
Любомирчо, вземи си развявай жалките ти идеи за заличаване на историята в някоя квартална кръчма и не ни занимавай с жалкото ти накърнено (от не знай си какво) его.
Накъдето и да отива тълпата – бягайте в обратната посока. Тя винаги греши.
на 03.03.2017 г.
+3
 
 
Руснака си е руснак, нормално е да иска да се пласира някъде, а другите около него са смешници. Смешници със шкембета и нищо повече. Пловдив24 спокойно можеше да подмине тази"новина" и смешниците щяха да си останат неотразени смешници.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Аналитични новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Лято 2024
Бюджет 2024
Почина патриарх Неофит
Конфликт Израел-Газа
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: