ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Спортни
Общество
Политика
Ходът на Борисов изхвърля Каназирева от политиката
Автор: Любомир Минчев 12:50 / 08.11.2019Коментари (20)51855
© Plovdiv24.bg
"Тя е в политическа партия ГЕРБ още от самото начало“. Така Бойко Борисов коментира назначаването на Дани Каназирева за областен управител на Пловдив. И напълно смъкна маската на опозиционност, с която се прикриваше Каназирева.

Борисов никога не казва нещо, особено за политически назначения, с което да не преследва определена цел. Той ясно каза и на избирателите на Каназирева – гласувахте за ГЕРБ. Но и преди да го направи, самата Каназирева беше достатъчно изплашена от назначението си за областен управител.

В първите си интервюта тя не изглеждаше никак ентусиазирана, напротив – беше ужасена, личеше и по погледа й. Каназирева разбра какво се е случило с този ход на Борисов – че собственоръчно е подписала политическата си смърт.

Гениален ход на Борисов, с който изхвърля Каназирева от политиката. Това е очевидно. Политолог употреби израза "политически фалит“, след като е приела назначението.

Постът на областен управител е с декоративни функции и те държи встрани от градската политика и не само. Единственото, което е в правомощията ти, е да се запознаеш с кметовете на общините в областта и да се правиш, че с нещо можеш да им помогнеш. Можеш да върнеш решение на някой ОбС и толкова. Можеш да се снимаш и с премиера, ако дойде в района на инспекция. Това е новото положение на Дани Каназирева.

По-важното е, че след изтичане на мандата – година и няколко месеца, Каназирева не може повече да твърди, че е алтернатива на каквото й да било. Това беше нейното политическо битие досега – да твърди, че е алтернатива. С един замах Борисов отне и последната надежда на Каназирева, че може да е фактор в пловдивската политика.


Още по темата: общо новини по темата: 787
07.02.2022 »
03.02.2022 »
03.02.2022 »
09.12.2021 »
25.11.2021 »
25.11.2021 »
предишна страница [ 1/132 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Никой никого не изхвърля! И двамата са страшно доволни.
на 08.11.2019 г.
+2
 
 
Любомир Минчев с перфектен анализ! ХА ха повей повей... Каназирева сега тепърва навлиза в политиката! Политически труп уж беше и другаря Спас дето щеше да прави от Альоша бутилка за кока кола. Здравка или Сиси или Дани и аз незная и почнах да се обърквам типърва ще се влее в редиците на ГЕРБ там винаги има място за лайномети,изтривалки и подлоги.
+1
 
 
КМЕТА на миНЕТА...вземи напиши един път една думичка поне.Стига само ръси плюсове и минуси,като анонимна к***а с платен г*з :)
-1
 
 
Ех, Чопъре, Чопъре. До вчера обслужваше Маминия, днес вече си подострил перото в полза на Зико. Мъка е при вас, явно. Като при Данка и Тотев. Размириса се на умряло в Пловдив от тия два политически трупа вече. Защото и двамата са аут от играта. Тотев до два месеца ще го свалят от партията, може и с килия да го уредят, а мадамата е вече политически мъртвец. Ама в политиката е така, достойната загуба е много по-добра от грозната победа. Затова за Славчо не бери грижа. Хората пращат именно него на балотажа срещу най-силната партия вече 8 години, друг не може да се изправи срещу ГЕРБ в Пловдив. Отиде на балотаж въпреки мръсните игри на Каназирева. Тъжно е, че най-голямата политическа измамница в историята на Пловдив, вместо да лъска нара в ареста, ще седи на креслото в областта. Но пак ще си е политически труп. Утре на Бойко ще му скимне и ще я прати в небитието. А Славчо спечели още по-голямо уважение и влияние не само в Пловдив, а в цяла България, защото истината съвсем излезе наяве. Сглобката между Данка и Зико лъсна кристално. Що за перверзия, мадам Измама да я направиш областен, който принципно трябва да следи за спазването на законността!?! А Славчо, въпреки личните обиди, дето му сипеш, понеже нямаш други аргументи, успя - Тотев вече не е кмет, все пак, нали! И ако нямаше шашми по екзитполовете, резултатът щеше да е друг. Но пък двата политически трупа Дани и Тотев как вонят само, а! Ай, Чопъре, със здраве!
+7
 
 
Ами така си е, аз не знам какъв кретен трябва да си, за да й вярваш по-нататък на тази ковра....Не може да се отрече на Борисов, че постъпи много хитро, като "купи" кака Здравка с това, което най-много обича и към което се стреми - власт... Сега вече и Общинския съвет няма да има никакви проблеми, мнозинството е бетонирано с новата коалиция....
+3
 
 
Тя нямаше избор.Л.Минчев гледа от височината на Борисов и не вижда амбициите на тази личност.А те са болни за кариера.А сега помислете какво бъдеще има една неуспяла женица 2 пъти за кмет на Пловдив с партия,която плюе управлението на ГЕРБ,а се заиграва на местно ниво в общ.съвет.Тя няма зад гърба ,като Славчо,партия в коалиция на централно ниво.Нито я подкрепя БСП или някой партия с влияние.Тя се провали в опита си за кмет на Пловдив и то за втори път и даже и не стигна до балотаж.Това е политическа смърт за бъдещи амбиции.И без да я назначат за Областен нейната кариера приключи. Но на местно ниво щеше общинските и съветници да играят игри.Постъпва много хитро.Ще поживее още 4 г.вместо като политически труп,като представител на Пловдив от Централната власт...и ще има хляб и за съветниците и ,защото ще са част от коалицията около Герб и Здравко в новия Общ.съвет. Всъщност тя печели благоволението на Борисов,защото е тръгнала от Герб и той е ларж.Осребри си ЗАГУБАТА. Не го ли усещате,че за нея това е живот ,а не умиране.Поне още 4 г.ще е така ,а после ще го мисли. Политическия ТРУП е Славчо. Този скопен тъпак за пореден път не успя. И ако на следващите избори Каракачанката и Симеонов не са коалиция ,няма и да влезнат и очилатия глупак ще го духа извън политиката.Вечения кандидат ,провален кмет поне си има местенце,като дупетата в НС...Здравчето по проста ли е ? Нека и тя да поживее с надеждата ,че е значима. Много добре си реди пасиансите Борисов :)))
+5
 
 
ПРИЗНАВАМ!Перфектен анализ!И аз бях като попарен но Борисов гледа поне десет хода напред!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Аналитични новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Октомври 2019 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Детско-юношески футбол
Катастрофи в България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
49-ото Народно събрание
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: