ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Журналист за Диана Димитрова: Слабата актриса трябва да е доволна, че се е разминала леко
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:01 / 05.12.2022Коментари (6)37735
©
Журналистът Явор Дачков с коментар за цялата ситуация с Диана Димитрова. Припомняме, че актрисата направи шокиращо признание в социалните мрежи за това, че е била пребита преди години от свой колега.

Акцията на актрисата Диана Димитрова е политическа и няма нищо общо със справедливостта, насилието и прочие. Това стана ясно от несвързаното ѝ интервю по бТВ, което трябваше да бъде нещо като манифест на новопръкналото се движение me too на родна почва.

Понеже актрисата е слаба, основните опорни точки в този манифест бяха издекламирани без контекст и несръчно, което издаде и замисъла. На въпроса защо сега, жената си каза в прав текст, че е лице на кампания. Преди години Димитрова не е подала жалба в полицията, нито си е извадила медицинско свидетелство, което би било напълно логично с оглед на справедливостта и съдебните процедури. Този случай се вади сега, защото в него има замесено известно име, за да привлече медийното внимание.

И това не е просто буквално подражание на американските ексцесии след Харви Уайнстийн. В последните месеци Европейската комисия и останалите европейски институции отпуснаха огромни средства под претекст за борба с домашното насилие, а всъщност за пропаганда на джендър идеологията.

В последните месеци имаше и нова резолюция на ЕП, която с императивен тон подкани всички европейски страни да приемат Истанбулската конвенция. В речта на новоизбрания председател на ПЕС Стефан Льовен, която произнесе в Берлин преди два месеца, приемането на Истанбулската конвенция от всички страни членки на ЕС бе посочено като основен приоритет.

Очевидно е, че натискът се засилва, а по интензивните публикации в определени медии се вижда, че и парите са започнали да пристигат. Слабата актриса, която са избрали за лице на този натиск, е пионка в големия план и нейните изпълнения трябва да се гледат единствено в тази светлина. Сълзливите истории в медиите са средство за прокарването на съвсем различни от справедливостта цели. А за да има справедливост в конкретния случай, ще трябва да чуем и другата страна. Както и какво е провокирало това отношение.

Това, което съм чул по този казус, е потресаващо и слабата актриса трябва да е доволна, че се е разминала леко (ако ще си говорим с недомлъвки). Новината за мен тук е, че Истанбулската конвенция се завръща с нова сила, по-агресивно и по-лукаво отпреди, защото ще ни приложат всички отвратителни образци на пошлата американска медийна вулгарност, паразитираща върху късосъединителните емоции на публиката, вманиачено занимавана от същите медии само с долницата на човека и разпалваща най-отвратителните инстинкти без грам критичност към поднесените сюжети и никакъв интерес към истината.

С две думи - няма мърдане. Боя се, че сме заклещени, но се надявам, че здравият български скепсис този път ще се прояви за добро.


Още по темата: общо новини по темата: 82
06.02.2024 »
16.12.2023 »
15.12.2023 »
14.12.2023 »
10.12.2023 »
19.09.2023 »
предишна страница [ 1/14 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+3
 
 
Дачков е прочел ЦЯЛАТА ИСТИНА за конфликта за разлика от някои първосигнални мисирки!Нали я видяхте по тАлАфизията тази - става само за квартална парцуца!
-3
 
 
Само един човек който е насилник по същия начин както и за насилника на Диана, може да коментира по този начин ситуацията . Дачков ти си същият! Срам за гилдията, комплексиран мъж с болна психика.
+2
 
 
Не й вярвам, само, като й видя мутрата! Чакала да оклевети човека с години, пък той така, от нищото я бутнал и стиснал...
-1
 
 
Още ли пребивате жена си, г-н Дачков? На такива "юнаци" като вас и Гьошко триг*зата Ламя вече ви изписват ярко червени десятки на задниците. Въпрос на време е кога ще ви разпорят юридически. Неизбежно е.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Бомби в училищата
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Изграждат кръгово кръстовище на Кукленско шосе
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян (885) 16%
Спас Гърневски (794) 14%
Д-р Иван Чомаков (541) 10%
Славчо Атанасов (1448) 26%
Иван Тотев (1484) 26%
Здравко Димитров (486) 9%
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: