ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Жалко! Любим на хиляди прекрасен град на морето ни от днес вече няма да е същият
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:56 / 18.01.2022Коментари (13)128951
©
Във връзка с драстичното повишаване цената на електроенергията и изключително високите сметки за улично осветление, които се налага община Поморие да плаща, както и неангажираността на държавата да помогне в тази трудна ситуация, кметът Иван Алексиев разпореди предприемането на спешни действия за ограничаване потреблението на електроенергия, съобщават от пресцентъра на Община Поморие.

Считано от днес, 18 януари 2022 г., уличното осветление в Поморие и всички останали населени места ще свети през един стълб (през една лампа). Възложено е на фирмата, поддържаща уличното осветление, да приведе този режим на действие до края на седмицата, за цялата община. През предстоящите месеци осветлението ще се включва в 17.15 часа и ще се изключва в 07.15 часа.

В Общинска администрация – Поморие се спира използването на климатичната система и всички видове ел.уреди за отопление.

За всички спортни клубове и танцови състави, използващи общински сгради ще бъдат направени препоръки за по-икономично ползване на климатиците и др. ел. уреди за отопление.

От Община Поморие предоставят справки за потреблението на ел.енергия в kWh, в лева, както и за цената на ел.енергия на 1 kWh, от които е видно, че за м. декември 2020 г. сметката за ток на община Поморие е 68 705 лв, а за м. декември 2021 г. тя е 183 211 лв., при по-ниско потребление.

Това налага и предприемането на спешни мерки, за които от институцията предварително се извиняват на жителите на община Поморие.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Честито на младоженците-искахте промяна получихте промяна.Кирчо и Кокорчо ще получат онези милиарди евро,вие ще получите знаете какво-сметки.
0
 
 
Не, че нещо, ама Поморие е основен туристически град, където жителите цяло лято взимат безбожни наеми за квартири и стаи, а икономиката се пръска по шевовете от туристите. Това, че Общината им не може да си направи сметките и да си контролира разходите в бюджета, както и да взима адекватни данъци и да контролира тяхното плащане не виждам какво общо има с управлението на държавата. И не, далеч не съм фен на лъжците от Харвард, но е редно да бъдем обективни.
-1
 
 
Относно първите два коментара. Ако аз,ако дойда у вас и ви разхвърля къщата и започна да цапам навсякъде. Вие за колко време ще изчистите? Или ви мързи да мислите или сте заблодени,а може и да сте тъпи престъпници като тях. П.П са отскоро на власт. Поразровете се малко в интернет и разберете защо плащаме по-скъп ток и какво са направили Герб. Относно реакторите и т.н. „Благодарете” на Герб за това. Какво правиха 12 години обичните ви герберисти. Бараха се и се чудиха коя да опънат и откъде да крадът ли? Учете децата си на повече морал и родолюбие. От тях зависи състоянието на държавата. Все пак хората,които ни управляват не са извън земни,а част от народа. Всички ние трябва да се научим да наказваме тъпите предатели.
+1
 
 
Да ви е честита промяната, тъпанари!
+1
 
 
Да отиде мисирката от БТВ,дето светеше по улиците на Ардино,да им посвети и по техните улици!Пак хвалете *ПП* и плюйте Герб,минетчийки прости!
+3
 
 
"изключително високите сметки за улично осветление, които се налага община Поморие да плаща, както и неангажираността на държавата да помогне в тази трудна ситуация" - АЙДЕ БЕ! Тва Кирчо-канадеца ли е незаинтересован? А дааа....БОКО е виновен! ОСЕЩАТЕ ли как ставаме още по-голяма дупка, т.е. черно петно от космоса.....скоро имаше снимки от космоса, кои части на света светят...ПромЕната Продължава!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Стрелба в Москва
Бомби в училищата
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян (885) 16%
Спас Гърневски (795) 14%
Д-р Иван Чомаков (542) 10%
Славчо Атанасов (1451) 26%
Иван Тотев (1487) 26%
Здравко Димитров (486) 9%
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: