ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Защо се нуждаем от йод в битката с новите болести?
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:27 / 11.01.2021Коментари (1)1819
©
Инфекциозните взривове с нови и все по-агресивни източници на болести вече са част от съвремието ни. Живеем в тяхната постоянна обсада и остава само крачка до пандемична катастрофа в глобален мащаб. Рядко на пазара се появяват медикаменти с подходящ отговор на новопоявилите се заболявания, защото създаването – особено на противовирусни препарати и ваксини, е продължителен и скъп процес. Така лекарствената безизходица, агресивността на болестотворните организми, постоянната им изменчивост и нуждата от намирането на спешно решение насочват усилията към профилактиката за укрепване на имунитета – нашата естествена броня срещу болестната заплаха!

Грипът – като всяка тежка инфекция, може да бъде смъртоносен за организъм с отслабена имунна система. Антибиотиците невинаги въздействат успешно на грипните причинители. Все още като най-сигурно профилактично и лечебно средство се пропагандира и използва противогрипната ваксина. Напълно логично обаче се поставя въпросът относно нейната ефикасност, тъй като грипните вируси се променят изключително бързо и това им свойство създава трудно преодолима бариера за всяко успешно лечение.

Надеждна алтернатива в тази сложна ситуация е активирането на природната ни отбранителна система – имунитета. Имунната ни система е така перфектно устроена, че успешно се справя с чуждото вмешателство. Микроелементът йод, който се усвоява в клетките на щитовидната жлеза, е мощен бактериален убиец. Той не развива резистентност и елиминира всички чужди за организма бактерии! Щитовидната жлеза действа като естествена бариера: на всеки 17 минути кръвта, циркулираща в тялото ни, минава през нея и там йодът неутрализира навлезлите в организма инфекциозни агенти, независимо колко са устойчиви и агресивни. След всеки 17-минутен цикъл те стават все по-слабо активни до окончателната им гибел, но само при условие че щитовидната жлеза е достатъчно наситена с йод. Този жизненоважен микроелемент мобилизира цялата защитна система и го превръща в незаменимо профилактично и лечебно средство срещу обширната гама от простудни и инфекциозни заболявания – могъщ антисептик .

Йодният продукт от ново поколение "Микстура син йод“ съдържа единствената биоактивна форма на йода, гарантираща възможно най-силното му въздействие върху човешкия организъм. Това е хранителна добавка с доказано високоефективен и широк спектър на действие, която е безвредна и няма странични ефекти. "Микстура син йод“ е напълно съвместима с лекарствени терапии, като запазва тяхното лечебно действие. А при по-дълго прилагане, както и по време и след лечение, гарантира унищожаването на всички възможни болестотворни микроорганизми.

Подробна информация за продукта "Микстура син йод" можете да намерите на сайта: www.blueiodine.eu, както и във Фейсбук: bluiodine, и Инстаграм: blue.iodine.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 12.01.2021 г.
0
 
 
5 бадема на ден и няма да имате нужда да приемате тая идиотия за 25 лева ;)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Първа лига, сезон 2023/2024
Удвояват околовръстното на Пловдив
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Ботев в Първа лига, сезон 2023/2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян (1596) 16%
Спас Гърневски (1404) 14%
Д-р Иван Чомаков (961) 10%
Славчо Атанасов (2579) 26%
Иван Тотев (2552) 26%
Здравко Димитров (873) 9%
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: