ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Юлиан Вергов избяга от България
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:57 / 05.01.2023Коментари (0)18685
©
Актьорът Юлиан Вергов избяга от проблемите, които го преследват в последния месец, в Италия заедно с половинката си Ирина Ялъмова и дъщеря им Алена Вергова. Семейството е посрещнало Нова година в Южна Италия, близо до Неапол. Тримата все още са там и не е ясно кога ще се приберат на родна земя.

Вергов е заминал с най-близките си на пътешествие, за да се откъсне от клюките по негов адрес в последния месец, издават негови приятели от театралните среди.

Изненадващо той стана главен герой в скандала на годината, след като актрисата Диана Димитрова индиректно го обвини в насилие на снимачната площадка.

Досега Вергов не е казал и дума по случая, не е ясно и кога ще бъде официално разпитан от органите на реда.

Близки до него разказват, че макар и да не го показва, актьорът приема ситуацията изключително трудно най-вече заради дъщеря си Алена. Двамата имат много силна връзка и актьорът бил силно притеснен от образа на насилник, който му се приписва в последно време. Затова и семейството решава да замине далеч.

"Юлиан много се страхува дъщеря му да не го намрази покрай цялата тази история. Говори ли са за случилото се и Вергов е изяснил пред нея своята версия, както и пред съпругата си Ирина", разказва близък до звездата от "Откраднат живот" пред "България Днес".

Ирина и Вергов нямат общи снимки заедно, но от кадрите им в социалните мрежи лесно може да се установи, че в Италия посещават едни и същи места по едно и също време. Вергов се снима предимно с дъщеря си и публикува пейзажи, които са го впечатлили. Алина Вергова обаче издаде татко си, като пусна снимка с майка си.

Ялъмова, която е в рекламния бизнес, от години страни от публичността. Дълго време двамата с Вергов не живееха заедно, но изненадващо преди време подновиха семейния си живот.

Според слуховете, които се появиха след скандала с Димитрова, Ирина била бясна от новината, защото не е подозирала за случилото се между Юлиан и Диана. Точно по време на случката, за която разказва актрисата, двамата с Вергов бяха отново заедно. Самият актьор винаги е твърдял, че е обичал най-много съпругата си.

До този момент Вергов не е говорил официално за случая с колежката си от "Откраднат живот".

"Трима колеги ме завариха на земята, след като ме повали в гардеробната. След като паднах, получих силен шут в лицето", разказа Димитрова. Без да назовава името на насилника си, актрисата направи много намеци, с които недвусмислено показа, че мъжът, за когото говори, е Вергов. Двамата са имали повече от работни отношения, прозира също от споделеното от Димитрова, но какво е довело до самия инцидент, остава неясно.

Часове преди 2022 година да си отиде, Димитрова написа нов пост за случая: "Преди пет години се случи нещо ужасно, страшно и срамно. Срамно е, че замълчах. Срамно е да продължаваме да мълчим и да гледаме ежедневни убийства и насилие над деца, животни, мъже и жени. Притеснявам се, че България се е запътила стремглаво към дъното, откъдето изплуване няма", разсъждава актрисата. Нейни фенове все по-настоятелно я питат кога ще разкрие публично името на насилника си.

"Вече стана прекалено скандален случаят. Не може просто да мълчите и да не казвате име. Щом говорите, казвате всичко до край", окуражават я в социалните мрежи.


Още по темата: общо новини по темата: 82
06.02.2024 »
16.12.2023 »
15.12.2023 »
14.12.2023 »
10.12.2023 »
19.09.2023 »
предишна страница [ 1/14 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Януари 2023 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: