ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Яко се изгавриха с хора от нашия шоубизнес
Автор: Екип Plovdiv24.bg 20:10 / 31.07.2021Коментари (1)13039
©
Дамян по стъпките на Джизъса?

Хубаво пижамено парти са си спретнали Дамян Попов и Светла Иванова. Певицата опитва да е fashion в розово, но аз мисля, че този цвят може да изчака по-добро време за налагането му. Красива е перлената огърлица, но аз не одобрявам перли, които се показват посред бял ден. Кройката на тази рокля ми изглежда елементарна, някак като взета от списание за кройки в Дрезден.

Пижамата на Дамян издава, че или Иванова го е посетила внезапно в дома му, или е направен опит за оригиналност, който се е провалил. Единственото, което спасява тази дреха от унижение, е комбинацията на черно и бяло, но видно е- нещата не стават много по-добри. Зализаните коси на певеца показват, че господинът е подготвен за тази снимка и не е измъкнат от леглото. Трябва му само около 80- 90 татуировки и ще започне да ми напомня за Джизъса.


Вилислава Григорова очарова в бяло

Лека, въздушна рокля облече за партито за 11 годишнината от създаването на своя сало Вела, бизнесдамата Велислава Григорова. Утвърденият, но и профилиран съвсем тясно цвят - бяло - създаде разкошна атмосфера сред приятели и клиенти на госпожата, възвърнала позабравения му чар. Оригиналната кройка, в съчетание с прекрасно направени коси - и как не, Вела е сред топ фризьорките в страната - с добавената стойност на грима и бижутата, довеждат този кадър дотук с отлична атестация. Велислава седи тежко в бялата лимузина, наета за предпочитаните от нея спътници - още един белег на лукса, придал качества на облеченото.

Силвия Петкова в чудат моден монолог...

Бих кръстил облеченото от Силвия – Бабините ракли на Доли Партън. Основанията за това решение са разположени по миловидния силует на актрисата, те се стичат от каубойската и шапка, та чак до дантелите и шарките на, предполагам, кенарената и блузка. Полата изглежда така, сякаш миксер със зеленчуково съдържание се е пръснал върху бял плат.

Да добавим ли малко зехтин и моркови? Герданчето опитва да си присвои централна роля в този спектакъл, извинете- монолог- на естетиката, в който почти няма какво да се каже. Харесва ми опита на Петкова да скрие напитката си извън кадъра. Симпатично е, браво. Харесвам още небрежната къдрица, изпадаща от шапката. Харесвам и етно възглавниците зад нея.


Мишел Бонев не е за модния парламент...

Предполагам, че тази снимка е правена по време на "кастингите“ за ново правителство... Позата издава желанието на Мишел Бонев да се включи в днешното управление, но роклята я дърпа някъде към плажовете на Каварна. Там една бизнесдама се появяваше с подобни плажни рокли от дневните си разходки в Русалка та чак до баловете в луксозна София. Явно Бонев е само минаваща пред сградата на парламента, въпреки, че и вътре сме виждали подобни модни своеволия. Позата на Мишел е в стил песента "Утринна гимнастика“ на Висоцки - езикът на тялото направо заеква пред толкова много енергия и плът. Един път, както казваше баба ми!

Криси да не чака следващата Халеева комета...

Криси Димитрова отново е на път да ме извади от вечното ми приятелско мълчание около нейния стил. Тук имаме налице истинска врява от цветове, които не могат да бъдат премълчани. Тук керемидено, розово и синьо са съчетани с амбицията на боядисващ класни стаи в основно училище.

Оставете друго, ами и цялата дизайнерска подредба е като от списание "Мурзилка", от което имаше какво да се научи, само че тогава, когато Криси е била на пет. Огромен колан пристяга странния дизайн- нещо като усмирителна риза за разпищолилият се плат, от който все пак звездата е решила да направи дреха. Прекрасни коси и лице, така както е било винаги и това дава малка надежда, че преди появяването на следващата Халеева комета, нещата при Криси ще се подредят.

Коментарът е на Евгени Минчев за в. "Телеграф“ в седмичната му рубрика "ТелеГАФ“.


Още по темата: общо новини по темата: 3974
16.12.2022 »
30.09.2022 »
24.09.2022 »
21.09.2022 »
18.07.2022 »
16.07.2022 »
предишна страница [ 1/663 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Акция на ДАНС и КПКОНПИ, обискираха дома и офиса на шефа на Митниците
Облагородяват Градската градина
Бюджет 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян (1608) 16%
Спас Гърневски (1416) 14%
Д-р Иван Чомаков (967) 10%
Славчо Атанасов (2615) 26%
Иван Тотев (2573) 26%
Здравко Димитров (882) 9%
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: