Времето остава без промяна, утре пак ще вали

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
17:29 / 15.06.2014
2171
И през следващото денонощие въздушната маса над страната ще остане неустойчива. Облачността ще е по-често значителна, ще има превалявания, на места придружени от гръмотевици. По-големи количества валеж се очакват в следобедните часове в Източна България и планинските райони. 

Временни разкъсвания на облачността ще има в предобедните часове. Вятърът ще е слаб, с краткотрайни усилвания по време на гръмотевична дейност. Към края на денонощието явленията в повечето райони ще затихнат. Максималните температури ще са между 23° и 28°. Атмосферното налягане през деня слабо ще се повиши и ще бъде близко до средното за месец юни.

Над планините облачността ще бъде предимно значителна. Билата и върховете ще са в облачния слой. Главно в следобедните часове ще има превалявания от дъжд, придружени и от гръмотевици. Ще духа до умерен западен вятър. Максимална температура на 1200 метра - около 18°, на 2000 метра: 10°-11°.

Над Черноморието облачността ще е по-често значителна и на места ще има превалявания. Вятърът ще е слаб от източната четвърт. Максимални температури: 22°-24°, колкото е приблизително температурата на морската вода. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

Виж коментарите (2)
Още новини от Национални новини:
Половин България и Пловдив с код и предупреждение за това, което ...
Експерт: Внимавайте с басейните в хотелите и спа центровете
Ускоряват работата по проекта за детската болница
Въведоха нова атракция по река Марица в любим на много българи гр...
Пенсионери: Има дни, в които не виждаме никакъв човек
Шефът на Агенцията за ядрено регулиране: Горивото от "Уестингхаус...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).