ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Vivacom и "Нова" представиха новите шефове
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:48 / 17.11.2021Коментари (0)2329
Дирк Геркенс
United Group, водещият доставчик на телекомуникационни услуги и медии в Югоизточна Европа, обяви, че Николай Андреев е назначен за главен изпълнителен директор на българския телеком-оператор Vivacom, считано от 1 декември.

Николай Андреев - настоящият главен изпълнителен директор на "Нова Броудкастинг Груп", най-голямата мултиплатформена медийна компания в България, част от United Media, медийното подразделение на United Group - поема поста от Атанас Добрев, който обяви своето оттегляне през август.

United Group съобщи, че Дирк Геркенс, Директор "Програмиране, продукция и рекламни продажби“ на United Media, е назначен за главен изпълнителен директор на "Нова Броудкастинг Груп". Геркенс, чийто професионален опит включва позиции като главен изпълнителен директор на RTL Klub и главен изпълнителен директор на TV2 в Унгария, ще съчетае новите отговорности с лидерската си роля в United Media.

"Имаме удоволствието да обявим имената на двама утвърдени мениджъри. Ники е всестранно развит професионалист, с доказани лидерски качества в различни индустрии. Той свърши изключителна работа за развитието на "Нова Броудкастинг Груп", до днешния успех на компанията. А Дирк е високо ценен европейски телевизионен мениджър с над 25-годишен опит в тази сфера“ – каза главният изпълнителен директор на United Group Виктория Боклаг.

"От името на борда на компанията, искам да благодаря на Атанас за развитието на Vivacom под негово ръководство през последните осем години и половина, както и за успешното интегриране на компанията в United Group. Радвам се, че назначаваме много успешен лидер от групата, който да продължи работата му“ – заяви тя.

Боклаг изрази увереност, че с новите главни изпълнителни директори Vivacom и Нова Броудкастинг Груп ще надградят успеха, който имаха през последните години. "Българският пазар и нашият бизнес тук са много важни за United Group. Сигурна съм, че развитието и на Vivacom, и на Нова Броудкастинг Груп ще продължи да се разгръща все по-силно“ – каза още тя.

Николай Андреев се присъединява към Нова Броудкастинг Груп през 2009 година като главен финансов директор, а през 2019 година поема управлението на компанията. Преди това е бил финансов директор и директор "Връзки с инвеститорите“ в Девин АД. Заемал е различни ръководни позиции за България и страните от Централна и Южна Европа в международната корпорация Юниливър.

През 2014 година печели отличието "Най-добър финансов директор“ на годишната церемония на Форума на финансовите директори на EY и Forbes за неговите професионални постижения и за приноса му към развитието на професията. Николай Андреев е магистър по финанси.

Дирк Геркенс се присъедини към United Group миналата година и е част от Борда на директорите на United Media. Той участва пряко в управлението на Нова Броудкастинг Груп, след като компанията беше придобита от United Group преди почти една година.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Ботев в Първа лига, сезон 2023/2024
ФК Марица във Втора лига, сезон 2023/2024
Тестват новите сирени за ранно предупреждение
Парламентарни избори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян (878) 16%
Спас Гърневски (784) 14%
Д-р Иван Чомаков (535) 10%
Славчо Атанасов (1438) 26%
Иван Тотев (1468) 26%
Здравко Димитров (481) 9%
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: