ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Вицепрезидентът Йотова вдигна лъскава сватба за 100 бона, събра елита на страната
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:41 / 09.09.2020Коментари (20)78412
Сватба за чудо и приказ вдигна вицепрезидентът на България Илияна Йотова на 5 септември. Под венчилото мина нейният единствен син Марин, който се врече във вечна вярност на дългогодишната си приятелка Кристиана.

Пищното тържество, което се проведе в един от най-баровските хотели у нас – а именно комплексът "РИУ Правец", собственост на бизнесмена Валентин Златев, е коствало близо 100 хиляди лева. Почти половината от сумата младоженците пръснали за гощавката на присъстващите. Сватбените куверти с 5-степенно гурме меню, с включена нощувка в тях за гостите, които пътуват отдалеч, гравитирали около 250 лева на калпак.

Според присъстващи церемонията е била уважена от приблизително 200 души, сред които родни богаташи, представители на соцелита, приятели и роднини на булката и младоженеца. Сред присъстващите били и президентът Румен Радев и съпругата му Десислава, които обаче рано се оттеглили от купона и си тръгнали още преди полунощ. Присъствието на държавния глава се превърнало в по-голяма атракция дори от младоженците, а гостите се редили на опашка за снимка с него.

Сватбата преминала в две части.

Първо Марин и Кристиана сключили църковен брак, а след това подписали и граждански на изнесена церемония в райските градини на комплекса. Кумували им техни приятели, а кумът бил лекар ортопед, какъвто е и съпругът на Илияна Йотова – прочутият проф. Андрей Йотов. С гледка към езерото под специално изградена за тях арка, декорирана със стотици висящи цветя, Марин и Кристиана си казали "да". Бащата на булката спазил традицията и я отвел лично до олтара, а след размяната на обетите гостите се насладили и на концертна програма, изнесена от популярното трио "Тримата тенори", които изпълняват както италиански арии, така и руски шлагери – любима музика на свекървата Йотова.

После тържеството се пренесло в една от залите на хотела, където също имало специална украса – столове и маси с бял сатен и пандели, пищни вази с цветя, венци и други сватбени декорации. За по-веселата част булката сменила и тоалета си. Моделите на роклите ѝ са дело на македонския дизайнер Борче Ристовски и на българската марка "Beyond", пише още "Ретро". Сватбените рокли на твореца, известен още като дизайнерът на Галена, започват от 10 и достигат и до 30 и нагоре хил. лева, коментират запознати.

Синът на Йотова обаче останал със същия костюм, а сакото захвърлил по време на танците. По всяка вероятност големият подарък от свекървата към младоженците ще бъде екзотично пътешествие. 32-годишният Марин и съпругата му Кристиана обичат да обикалят света и вече са били в повече от 15 държави. Именно в столицата на Чехия – Прага, той коленичи пред избраницата си на 1 май миналата година, когато двамата официално се сгодиха.

Марин е завършил финанси в престижния университет Уестминстър в Англия и от няколко години работи като мениджър в един от големите клонове на Пощенска банка в София. Кристиана е възпитаничка на Нов български университет, но не се знае какво и дали изобщо работи. Двамата живеят на семейни начала от няколко години в собствен апартамент в столицата, а свекървата Илияна отдавна е одобрила снаха си и неведнъж публично е споделяла, че е готова да гледа внуче.


Още по темата: общо новини по темата: 3169
15.05.2023 »
17.05.2022 »
01.04.2022 »
31.03.2022 »
31.03.2022 »
31.03.2022 »
предишна страница [ 1/529 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на Aardvark
премахни филтъра

+2
 
 
Пир с парите на мафията,окрала цяла България събрал на едно място само елита на народните крадци и мародери.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Кабинетът "Денков - Габриел"
Изграждат екозавод в Шишманци
България в еврозоната
Великден 2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: