ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Васил Божков се разсърди на Румен Радев
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:29 / 11.01.2021Коментари (14)23306
©
Васил Божков, който е в Дубай и е 19 обвинения, се разсърди на президента Румен Радев, че не кани партията му "Българско лято" на консултации. 

"Извънпарламентарните партии бяха поканени от президента Румен Радев за консултации. ПП Българско лято не бе сред поканените. Статуквото на всяка цена иска да се възпроизведе. Правят се, че не ни забелязват и не съществуваме. Страх ги е от нас, защото сме сила. Ние сме единствената алтернатива, написа Божков във Фейсбук.

Както е известно - президентът кани някои от извънпарламентарните партии на консултации. Срещите са част от поредицата консултации във връзка с организацията и провеждането на предстоящия парламентарен вот.



Още по темата: общо новини по темата: 4080
11.10.2022 »
14.07.2022 »
06.07.2022 »
25.05.2022 »
23.05.2022 »
05.05.2022 »
предишна страница [ 1/680 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Ето затова става дума колкото и да лъжат и мажат в лайнявите сайтове на *медиапул* и *дневник* платените прУтестърски тролчета: *Президентът очевидно е решил да прави ПР и да се опитва (безуспешно) да вдига рейтинга единствено и само на извънпарламентарни и протестърски партии. При този демонстративно едностранчив избор на събеседници, с които се обсъждат уж предстоящите избори, е напълно разбираема едва сдържаната омраза и злоба, която лидерът на БСП Нинова и вицето Йотова едва стаяват при публичните си прояви заради това предателско поведение на Радев. Няколко дни поред той се среща само с партии, които не са представени в НС, преки конкуренти на БСП, а днес продължи с лансирането на хора от "Да, България", партията на коминтерновския внук Христо Иванов- Бойкикев. Мария Спирова е представена днес като протъстърка При започналата видеовръзка с българи, живеещи зад граница, едно от първите лица, с които Радев говори (в компанията на Илиана Йотова и Димитър Стоянов), беше видната протестърка и член на националното ръководство на партията на Христо Иванов-Бойкикев "Да, България" - Мария Спирова. Спирова е член на Националния съвет на "Да, България", а също така и кандидат за евродепутат от същата бутикова партийка.
0
 
 
Куцо и съкато иска консултации при Президента.Нека минат и парламентарните .Питам защо с Герб Бсп,Дпс и патриоти може а с другите не.Защо????
0
 
 
Що за нахалство от страна на Божков, да има претенции, някаква си негова " партийка"да бъде уважена от Президента? Елате и си направете истинска партия и тогава имайте претенции!!!
-1
 
 
тея двамата на снимката кои бяха? ...... братя галеви ли, братя божкови или братя радеви ;)
+3
 
 
от форумите: "След поредната загуба от ГЕРБ Корнелия Нинова решила да се покрие. Сложила си бяла коса, забрадка и окъсано палто. За да се увери, че е добре дегизирана отива при една бабичка, която продава семки до стадиона и я пита: - Бабо познаваш ли ме? - Да, ти си Курнелия Нинова! - Как се сети бе, бабо! - Ама К.o.р.н.е.лио, аз съм Румен Радев!"
+2
 
 
бедни,бедни черепухин,за тебе мисли само един постоянен,редакторски трол със звучното име *български голям простак - *бгп**,подвизаващ се в просташкия сайт на стояна!Той плаче за тебе и псува постоянно тези,заради които си немил-недраг в Дубай!
+5
 
 
Еми логично е след копейкинското "Възраждане", чалгарската "Има такъв народ" да се консултира и с тримата от запаса -черепната "Българско лято". А за капак да вика Дудука и да му тропне едно хорце за последно.
+1
 
 
Е как ще ви покани,като ачик ачик се дискредитира с теб :) Той има съветници бе абдал. Иска втори мандат. Как ще се цапа пак :)))
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Декември 2020 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Ботев в Първа лига, сезон 2023/2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Български национален отбор по футбол
Лято 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: