ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Уникално видео! Валери Симеонов сътвори зрелищен екшън в Слънчака! Затвори дискотеки, 4000 го изпратиха с възгласи "оставка"!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:26 / 13.08.2017Коментари (14)8147
© Plovdiv24.bg
Невиждан екшън сътвори снощи вицепремиерът Валери Симеонов в култовия нощен комплекс "Какао бийч" в Слънчев бряг. Читател на Burgas24.bg изпрати кадри от епицентъра на събитията.

Както съобщихме по-рано, среднощните проверки в Слънчев бряг под ръководството на Валери Симеонов, който предишната вечер затвори дискотека "Оксижен", продължават с пълна сила. Съвместни екипи на полиция, НАП, Агенцията за храните, Регионалната здравна инспекция и Инспекцията по труда са установили нови нарушители на различни законови и нормативни актове, регламентиращи дейността на заведенията и хотелите в най-големият ни морски курорт.

По думите на нашия читател, снощи Симеонов, който се е движел с кордон от полицаи, дръпнал шалтера на всички нощни клубове - "The One", "La Cubanita", даже "Какао Бийч".

Екшънът е настанал в "Бедрум", където след спирането на музиката, посетителите са залели Симеонов с вълна от недоволство. Възгласи "Оставка" и "Довиждане" изпратиха вицепремиера, както можете да видите в нашето видео!









Зареждане! Моля, изчакайте ...
-2
 
 
Пичове това ли е работата на вице премиера? На вилата ми има някакви идиоти които всекеки петък вечер и всяка събота вечер вдигат невероятен шум т 22:30 до 04:30 сутринта! Разбира се позвъняванията на 112 не вършат никаква работа. Някой има ли телефона на вицепремиера да звънна на него?
+4
 
 
Най-после да има държавник в тази държава!!!Дано само да не е от ден до пладне.Желая Ви здраве и успешен мандат г-н Симеонов!!!
+3
 
 
Когато някой почне да си върши работата му викат "Оставка" типично БГ стил.
Aнонимен
на 13.08.2017 г.
+3
 
 
Г-н Симеонов поздравления....Най-накрая нормалното да надделее над безумията...Готов съм да стана безплатен ваш помощник...Само кажете къде и кога...Владея английски , руски и турски...тел. 0878 264 529....Желая Ви успех !!!
Aнонимен
на 13.08.2017 г.
+5
 
 
Г-н Симеонов поздравления....Най-накрая нормалното да надделее над безумията...Готов съм да стана безплатен ваш помощник...Само кажете къде и кога...Владея английски , руски и турски...тел. 0878 264 359....Желая Ви успех !!!
+6
 
 
Точно така трябва да се процедира с тази ширеща се проституция и наркомания в слънчака. Никой нормален човек няма да отиде да почива там, само проститутки курваляци и наркомани, направо да го затрият този курорт че петни името на страната. И тези 4000 викащи оставка грам не са хората за пример чието мнение трябва да се зачита това са хашляци. 4000 са против но 4 милиона са за закъснелите действия на правителството. Продалжавайте напред Симеонов и спрете тази проституция и порнография по черноморието
Aнонимен
на 13.08.2017 г.
0
 
 
на нищо не е дърпал шалтера.
+6
 
 
Самия той не е някой, който е добър и за пример. Това което се опитва да направи, няма да се получи, защото го прави погрешно. Ще се заяжда с мутрите собственици на курорта, но това ще е временно. Правилния начин е постоянни проверки от цивилни инспектори, които влизат като клиенти. Скрити камери, да снимат и продажбите на дрога. Самия курорт е пиянски кенеф. Когато някой турист, но истински турист, с истински пари, а не български или руски цървул, се излъже да дойде в слънчев бряг, или друг курорт, защото и другите вече са почти като слънчев бряг, остава разочарован, препоръчва на социалния си кръг от хора с пари, да не ходят в България, и го пише и в някой световен форум. Това нещо трябва да се спре, за да има повече истински, богати туристи в дългосрочен план, трябва курортите да са истински курорти, а не мутренски кенефи. На пияните наркомани винаги могат да им построят една шатра на 2км извън курорта, да надуват музиката колкото искат до 6 ч сутринта, да се напиват като руснаци и да се дрогират. Разбира се, че като спре музиката на дрогираните, ще крещят оставка или какво да е. Но не е казано, че за бедните не трябва да има нищо, те отново могат получат каквото искат, и да носят печалба. Без целия курорт да бъде пригоден за тях. Но този бизнес модел вече е създал лош, сигурно необратим имидж на България.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2018 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Ботев в Първа лига, сезон 2023/2024
ФК Марица във Втора лига, сезон 2023/2024
Тестват новите сирени за ранно предупреждение
Парламентарни избори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: