ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Ученички въртят мазни гюбеци в час, учителките им ръкопляскат!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:09 / 19.03.2019Коментари (24)9383
©
Ученички играят кючек в клас, а учителки им ръкопляскат. Това се случва в столичното 203-то училище по време на час. Десетки родители на осмокласници искат да преместят децата си в друго училище, защото смятат, че дисциплината и учебният процес не са на ниво. "Аз и други родители решихме, че трябва да реагираме. Децата ни споделяха, че в училището периодично не се провеждат учебни занимания. Учениците често гледат филми, които нямат връзка с учебния материал. Моето дете бива набедено, че е направило съответния клип с ученичките, които танцуват кючек. Адмирирам автора на видеото, но това не е детето ми", каза в ефира на Нова телевизия майка на едно от децата Даниела Капиева.

"Провела съм разговори с двете учителки, които са били в класната стая. Поискала съм писмени обяснения. От обясненията става ясно, че клипът е заснет в последната минута от часа. Една от преподавателките ми каза, че ученици са я помолили в края на часа да пуснат музика по повод рожден ден. Самият танц е бил в междучасието", каза  директорката на 203-то ПЕГ "Св. Методий" Таня Трапова. "Предстои проверка по случая. Независимо дали в междучасие, или в час – това не е нормално", заяви експертът от РУО Георги Пашов.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Учител - беше гордост да си такъв, в момента който не е поискал той не е станал, и обикновенно това са хора които не могат да се реализират задоволително в частният сектор. Нещата прогресират вече, първо изпуснати деца, кофти ученици, същите станаха некадърни родители, и вече все по-лоши учители. Държа да отбележа че мои близки са учители и разбира се има много добри учители, но има регрес в тази професия.
+1
 
 
Тези деца са видели и чули тези кючеци първо в къщи! Младите днес като кажат бар говорят за чалгарник. Те не могат да си представят нещо друго.
+2
 
 
Учителите от новото поколение също споделят музикалния вкус на гюбекчийките.Нищо изненадващо!
на 19.03.2019 г.
-5
 
 
Ако пееха/танцуваха РАП или МЕТЪЛ, сигурни щяга да са големи героини :)
+1
 
 
Браво на учителките , после да искат по висока заплата :D.. ужас!Тъпотията на учениците пак мога да я разбера , но на хората , които трябва да възпитават тези "деца" какво да кажа, освен ,че са голям провал и се надявам да не си възпитават децата вкъщи по същия начин,но....
"I don’t change my style for anybody. Pussies do that." - Michael Bay
на 19.03.2019 г.
+10
 
 
Тези гюбеци, кючеци и тем подобни "-ци" са по принцип толкова грозни и диво-циганско-селяшки, че просто няма накъде. Не е ориенталско, селяндурско е. В тоя клип липсваха само потните чички с огромните шкембета, които да пляскат с ръце и да крещят докато нагъват ракията и изветрялата шопска салата. Как точно тея гнусни гюбеци успяха да завземат тази държавица, бе?? Уж младото поколение е повече отворено към света и има повече опции по отношение на ВСИЧКО, но нещо като гледам наоколо нещата изобщо не са се променили през изминалите 25 години. Дълбоко провинциално, просташко и селяндурско-джагалско поведение навсякъде. Радки Пиратки-шматки, тез червени домати, бели мерцедеси.....очевидно всичко това е все още на огромна почит по нашите ширини. И няма да изчезне скоро.....И се предава на все по-малки деца. Срам и позор.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Август 2021 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Стрелба в Москва
Бомби в училищата
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: