ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Убиха 19-годишно момче в Студентски град!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:02 / 29.02.2012Коментари (42)13614
© Plovdiv24.bg
19-годишният Марио Данчев от Перник е убит при масов бой в стая в общежитие в Студентски град. В момента криминалисти от 7 РПУ извършват оглед в блок 23, в който той е живеел с брат си Мартин Данчев и още едно момче от Добрич. Марио е бил убит около 3 часа през нощта в стаята си.

През изминалата нощ двамата близнаци излизат, обикалят няколко заведения, след което, според свидетели, се връщат в нетрезво състояние в блок 23, където живеят. В коридора пред стаята се скарват с друг студент от общежитията. За момента от полицията не съобщават самоличността му. Те се опитват да разбият вратата на стаята в блок 23 , в която спи съквартирантът им Илко. След като им отваря врата в стаята, по неизяснени причини за момента, става масово сбиване между 4 или 5 студенти. По време на сбиването Марио Данчев пада прободен в гърба. Предполага се, че става дума за нож.

В момента се разпитват всички участници в сбиването. Повечето от тях са с тежки травми по лицата. Няма данни кой е извършителят на убийството на Марио. Към момента никой от участниците в боя не поема вината върху себе си. Те ще бъдат изследвани освен за наличие на алкохол в кръвта и за наркотици, обясниха от Столичната дирекция на МВР. Криминалисти от сектор "Убийства" от СДВР извършват втори оглед на мястото на инцидента пред блок 23 в Студентски град.


Източник: БНР







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
лека му пръс,поредното убийство.КАКВО СТАВА В НАшАТА СМОТАНА ДЪРЖАВА,убийство след убийство?
0
 
 
Абе говорим за държава недоволстваме в трето лизе,ама кой е държавата... Отговора е прост НИЕ граждани Алма защо това или онова.... Защото ние го позволяваме защото не гласуваме, гледаме отстрани й говорим в трето лице. Това ни е наследството от комунизма й с този манталитет не очаквайте Че някой ще диоде да направи нещата нъа waste място
Aнонимен
на 29.02.2012 г.
+3
 
 
Държава малка - картинка ЖАЛКА !!!!!
Aнонимен
на 29.02.2012 г.
+4
 
 
В Ст град просто има излишък на заведения и алкохол!
0
 
 
това е българската комплексария на мързеливите и неможещите
Aнонимен
на 29.02.2012 г.
+1
 
 
Не трябва да слагаме етикети и да бързаме да обвиняваме , преди да се изясни цялата история. Както изглежда - от откъслечната информация, близнаците и съквартиранта им са имали продължителен конфликт. Аз лично на негово място( Илко) отдавна бих се махнал от подобна стая. Разбира се не оправдавам поведението на близнаците, които се напиват и посреднощ се опитват да тормозят някой. Поведението им е безобразно. Жалко за погубения живот. Да почива в мир и дълбоки съболезнования на родителите и близките му.
+1
 
 
По мое време в студенстките общежития нямаше как да се влезе през портала, ако не си от този блок, пък да не говорим, ако си в нетрезво състояние! Просто портиерът не те пуска и вика полиция!! Вярно е, че и нямаше пиянски изпълнения всяка вечер, както е сега! Правихме си купони по стаите и алкохол имаше, но имаше строги правила и който не ги спазва изхвърчаше моментално!! Сега обаче май единствената цел на една порода "студенти" е да се напиват, да безчинстват и за съжаление да върщат престъпления!! Жалко за момчето и близките му!! До къде ли ще стигнат в изстъпленията си тези гамени? Пак стигаме до необходимостта от промяна в НК-много строги наказания за подобни престъпления и никакви споразумения и други такива измишльотини!! Моите най-дълбоки съболезнования на близките! Даже и не искам да си представя какво им е сега!!!:((((
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Януари 2021 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Кабинетът "Денков - Габриел"
Изграждат екозавод в Шишманци
България в еврозоната
Великден 2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: