ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Трифонов: Трябва да бъде изчегъртано това, което направи ГЕРБ, БСП е част от статуквото
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:39 / 08.05.2021Коментари (6)8947
© БГНЕС
"Няма тайнственост в "Има такъв народ". Човек трябва да дава интервюта, когато има какво да каже. Свободата на словото не е да си на 112 място, а да правиш това, което ти поверява морала. Голяма част медиите са покварени." Това заяви Слави Трифонов пред БНР.

"Сега свободата е в интернет, вестниците са собственост, телевизиите също. След като избора е в мен и в моите колеги, да се държим, както трябва."

"Не мога да отговаря директно дали ще съм следващият премиер. Не съм имал намерение да взимам власт и да стана депутат. Просто искам това, което е морално - да стане законно. Благодарение на тоя политически ход, ситуацията сега е различна".

"Трябва да бъде изтрито това, което направи ГЕРБ. Това е немислимо, недопустимо. Трябва да има свободно, нормално отношение като в една нормална европейска държава. Независимо кога - това ще се случи. Това е логичният път на една нормална европейска държава."

"Ще направим коалиция в зависимост какво суверенът реши. Не обичам да говоря в условно наклонение. Ще видим на 11 юли. Ти да не си оракул, че да знаеш, че пак ще бъде същото", обърна се той към Петър Волгин, който го интервюира.

"БСП е най-слабата и беззъба опозиция в последните 30 години. БСП е част от статуквото. Корнелия Нинова превърна БСП в малка партия."

"В България най-десните взеха най-левите решения, а най-левите взеха най-десните решения."

"За "плоския данък" съм. От тази гледна точка съм десен. Но аз съм практичен, водя се от интересите на българския гражданин".

"Ние трябва да бъдем лоялни партньори на НАТО и Европейския съюз. С Русия винаги ще бъдем по един или начин свързани."

"2,5 милиона българи се изразиха ясно за мажоритарния вот. Не може да стане от днес за утре. Трябва да мине достатъчно време, за да се реализира това, което иска суверенът. Това нещо ще се случи. ГЕРБ предлагат нещо, което е невъзможно да се случи. Не може да ремонтираш колата си за 5 минути. Никога нищо през живота си нищо не съм обещавал.

"Не мога да приема, че има хора, които са се самозабравили. Станах свидетел как Лъчо Мозъка от ГЕРБ каза на ген. Атанасов "Ей, гном, внимавай, че пак ще получиш инсулт"

"Президентските избори са ми твърде далече във времето. Не мога все още да кажа дали ще имаме кандидат."

"Историята го показва... Умен човек събира около себе си силни и кадърни хора, а не такива, които го слушат и правят каквото той казва. Така винаги ще стигне до крах... Имам щастието да общувам с хора, с които гледаме в една посока. Не взимам самостоятелни решения, търся съвети, мнения“.


Още по темата: общо новини по темата: 4080
11.10.2022 »
14.07.2022 »
06.07.2022 »
25.05.2022 »
23.05.2022 »
05.05.2022 »
предишна страница [ 1/680 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
И къде го видя Лъчо мозъка да казва на Гнома,че е гном,като ти не стъпи в парламента ? Селски лъжлив тъпанар. Къде го видя и го чу ,бе кретен ? Значи онзи твой гърбав макак може да вика на Борисов Джипко Бибитков ,а Лъчо мозъка не може да каже на Гнома,Гном. Какво си се закахърил за боклук от друга партия бе негодник ? Ти с години усмиваше и подиграваше който си решиш,сега много морален и честолюбив го даваш. Мама ти долна лицемерна,селска. Пълен простак.
0
 
 
Има такъв народ си мисли на предстоящите избори 11 юли 2021 много българи в България гласуват това никога няма да се случи пак малко българи в България ще отидат до урните да си пуснат своя глас и вечерта всички от има такъв народ са с наакани гащи но кой каквото си надроби това сърба.
+2
 
 
тебе съвсем скоро ще те *изчегъркват* едни медицински специалисти с ъс звучно име *патоанатом*!
0
 
 
ето това приятели е НАЙ гадната и мръсна част от политиката НАЙ отвратителния популизъм....слави стана лицето му !Никаква конкретика само омраза и клишета .....кое ще изчегърташ бе УЧИНДОЛСКИ селянин стотиците километри магистрали ,ХИЛЯДИТЕ проекти ,ХИЛЯДИТЕ санирани жилища близо 900хил. избиратели на ГЕРБ ?ГНУСЕН ПРОТИВЕН И ОТРОВЕН СЕЛСКИ ТАРИКАТ!Кажи за тези години управление на ГЕРБ колко милиона наката бе СЛАВЧО селски ???Само преди дни продаваше имот за близо 1мил.лева .....ГНУСЕН НЕЩАСТНИК!
0
 
 
А да ремонтираш предизборния кодекс в последния момент може !? "ГЕРБ предлагат нещо, което е невъзможно да се случи. Не може да ремонтираш колата си за 5 минути. Никога нищо през живота си нищо не съм обещавал."
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Юли 2022 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Бомби в училищата
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: