ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Трифонов: Предателство! Няма да предложим правителство, нови избори! Ще подкрепим Радев за президент!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:43 / 10.08.2021Коментари (23)19247
©
"Има такъв народ" няма да внесе за гласуване проекта си за правителство. Това обяви лидерът Слави Трифонов в живо включване във Фейсбук. Той обясни, че ИТН няма да подкрепят и кабинет, предложен от която и да било партия, получила третия мандат.

Така започна обръщението си лидера на ИТН Слави Трифонов по неговата телевизия 7/8, след като се разбра, че партията му не може да събере подкрепа за правителство.

"Ще се случи следното. Предполагам ясно стана, че направихме всички компромиси и жестове към т.нар. партии на протеста, за да подкрепят правителство на ИТН като първа политическа сила. Това не се случи заради поведението им и предателството от страна на ДБ и ИБГНИ.

Ние утре изобщо няма да предлагаме за гласуване проектокабинет, защото ясно бяхме заявили, че без тяхна подкрепа няма да предлагаме кабинет. Ще подкрепим Румен Радев - надяваме се, че с нашата подкрепа той ще стане президент още на първи тур", каза още Трифонов.



Още по темата: общо новини по темата: 4080
11.10.2022 »
14.07.2022 »
06.07.2022 »
25.05.2022 »
23.05.2022 »
05.05.2022 »
предишна страница [ 1/680 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Честито на всички излъгани Суверени,Чалгара си свърши работата.....Радев а....Ние пък ще гласуваме за всеки друг,не и за тоя каун....Митьо Пищова е по-представителен...Промяната стана подмяна!
+3
 
 
иване,шундо недоклатена,този чалгаджия,обкръжението му или ти,глупендер,ще *оправя държавата*?!?Няма идеални хора,но за голямо съжаление май само при *Боко* се движехме напред.Не както и колкото искаме всички,но сравнението с *другите* е в негова полза.
-3
 
 
Просто се видя, че никой не иска да оправи държавата и да подкрепи нещо различно. Искат само да лапат другите и не са готови на истинска промяна. И тия дето не гласуват сигурно са мнозинството тука дето плюят... Сами не искаме да се измъкнем от това подобие на живот. Натискайте се с Боко тогава... Пожарникаря дето дори не се погрижи за "колелегите" си толкова години.
+6
 
 
Честито на излъганите.Готови ли се Славчо пак да ви излъже.
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 10.08.2021 г.
+6
 
 
Не, Славуца не само правителството е повода, а капката на преливане на търпението от цялото безумие, арогантност, елементарност, безличие и простащина, с която ни заля последните седмици. Аре, бегай и не се показвай повече в политиката! Давай във фалиралата кабеларка, там ти е мястото.
+8
 
 
СЕГА РАЗБРАХА ЛИ ВСИЧКИ ГЛАСУВАЛИ ЗА ЧАЛГАРА ЧЕ ТОЙ ИМ СЕ ПОДИГРА .СЕГА ПРИ НОВИ ИЗБОРИ ДА СИ ПОМИСЛЯТ ЧЕ ОТ ЧАЛГАР ПОЛИТИК НЕ СЕ СТАВА ТОВА НЕ Е ШОУ А УПРАВЛЕНИЕ НА ДЪРЖАВАТА .
+12
 
 
Учиндолско,куцо пиле-копелета гадни бяхте и сте всичките до един заедно с родения да марширува,гнусен шофьор на самолет.Вън от чадъра бездарници.
+11
 
 
Много минуси имаше от лиляво-пембяните тролчета,когато пишех тук,че хунтата на метежниците е на УЧИНДОЛСКИЯ ПРОСТАК и на ХАСКЬОВЛИЙСКИЯ КАУНЬ!Е,май излязох прав!Хайде сега,пак гласувайте за тези политически вещици - те са руски мекерета,анти-българи и врагове на България!
+10
 
 
Да му мислят всички ОЛИГОФРЕНИ, които дадоха гласа си за тоя измекяр и неговите господари! Опропастихте милиони левове на вятъра и загубихте ценно време без реално управление!
+15
 
 
Дълеч съм от мисълта, че всичките му грешки или поне по-големите не бяха умишлени. Славчо дойде, свърши си работата и сега може да си отива. РадеФ би трябвало да е доволен.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Септември 2021 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Аматьорски футбол
Катастрофи в България
Здравко Жилов загуби брат си, снаха си и двете им деца при пожар
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: