ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Стъки инициира референдум за машинното гласуване и еврото
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:01 / 19.07.2021Коментари (8)4575
©
Станислав Недков, лидерът на Консервативно - патриотично движение, публикува свои размишления в профила си във фейсбук. ММА боецът разсъждава за машинното гласуване, еврото в България и за това дали българите в чужбина трябва да гласуват за национален парламент.  Стъки обяви, че ще започне подготовка за организиране на национален референдум по тези 3 въпроса.

РЕФЕРЕНДУМ

Скъпи братя и сестри,

С Недялко Недялков, основахме Консервативно - патриотично движение КПД като алтернатива на проядената от корупция политическа система.

Обещахме Ви промяна и днес Ви предлагаме нещо конкретно - иницииране на национален референдум с 3 точки...

1. ТРЯБВА ЛИ ДА ИМА 100% МАШИННО ГЛАСУВАНЕ?



Данните от последните избори - в секциите с машини активността е 38%, а с хартия е около 50%. Имаме най-ниската избирателна активност на прехода. 2 200 000 гласуваха с хартиена бюлетина на 04.04. Сега, 3 месеца по-късно, 600 000 от тях не отидоха да гласуват, след като в 45 НС бе въведено задължителното машинно гласуване..

След, като и Конституционният съд не пожела да ни чуе, на нас ни остана един единствен вариант - да ги задължим да отменят машинното гласуване чрез този Референдум.

Всички европейски страни, които направиха опит с машинно гласуване, скоро след това го отмениха, като в Германия дори беше забранено от техния Конститиционен съд - поради непрозрачност на цялата процедура на гласуване.

2. ДА ПРИЕМЕ ЛИ БЪЛГАРИЯ ЕВРОТО?



Според мнозина експерти това ще доведе до повишаване на цените на стоки и услуги, но не и на заплатите и пенсиите. Левът е едно от малкото български неща, които все още не са ни отнели. Посегнаха на традиционното семейството между мъж и жена, посегнаха на децата, като искат гей двойки да осиновяват, а Слави Трифонов чрез чалгата посегна и на хорото ни. Посегнаха и на Православната Църква.

Съгласни ли сме да си дадем и геройския “лев"?

3. ТРЯБВА ЛИ ДА ГЛАСУВАТ БЪЛГАРИТЕ В ЧУЖБИНА ЗА НАЦИОНАЛЕН ПАРЛАМЕНТ?

Един от основните приоритети на КПД е борбата с демографската криза. Трябва да направим така, че да приберем българите от чужбина, а не да им разкриваме секции, при които гаранцията за честно отчитане на техния глас е почти нулева. Държавата трябва да създаде условия за икономически растеж, инвестиции и откриване на нови работни места, за да прибере в родината тези българи, които са отишли временно или сезонно да работят в чужбина.

За българите, които са се установили трайно там, гласуването е един добър повод те да се приберат в родината, за да видят роднини и приятели.

Започваме подготовка за организиране на национален референдум по горните 3 точки. Търсим съмишленици и доброволци, които да се включат в обществено полезната ни инициатива.



Това не са предложения, а въпроси на които не политиците, а българските граждани трябва да дадат отговорите.


Още по темата: общо новини по темата: 4080
11.10.2022 »
14.07.2022 »
06.07.2022 »
25.05.2022 »
23.05.2022 »
05.05.2022 »
предишна страница [ 1/680 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Всеки "горд патриот", който е срещу еврото е ясен. Друго си е 38 висшестоящи да си точат пари към офшорните сметки по света, нали? Я да пита юнакът трансферче над 10 000 евра как се измъква от еврозоната!
-1
 
 
Тоя бияч ли ще е следващия кандидат за слава и за кокала? Нагледахме се на мутри, боксьори, чалгари и тем подобни политически квазимодота. Затова държавата се руши и няма кой да състави читаво правителство. Затова ни управляваха глупави хора цели 12 години и днес няма кой да ги изрине! С цъкито ще прокопсаме? Тоя ша на упрай. Боже, пази България!
-1
 
 
Кой го лансира и го бута тоя да се излага все повече и повече. А лошото е, че има хора, които и него слушат и му вярват.
-3
 
 
Не знам кой е тоя Стъки, но очевидно е много далече и от политиката и от икономиката. Избирателната активност беше ниска, защото нямаше контролиран вот! Еврото ни присъединява към клуба на богатите, ползите от това са хиляди пъти повече от каквито и да е измислени глупости които се опитват да ни пробуда като негативен ефект. И не на последно място, референдумите са най- долното и тъпо нещо което е измислено, защото както се видя вече многократно, едни незнаещи хора, които и да искат не могат да проумеят въпросите, гласуват и определят съдбата на всички, на база на някой емоционален изблик. Вижте Брекзит като последен пример за това.
-2
 
 
Като идея добре,но след това?Старата песен на нов глас.Все правят парии,движения,но защо не правите детски площадки,игрища където децата ни,бъдещето на България да играят?Явно,че кокала е голяммммм!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Февруари 2023 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: