ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
След дъжд качулка: bTV пуска сигнала си към Булсатком
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:28 / 23.12.2012Коментари (28)7641
©
Явно уплашени от нарастващото хорско недоволство, реалното сриване на рейтингите (все пак многото абонати на телевизията и да искат, не могат да я гледат) и от заплахата изобщо да изчезнат от операторите, bTV решиха все пак да замажат положението. От телевизията пускат обратно сигнала си към Булсатком, като вместо да си признаят, че сбъркаха и се страхуват от тотален упадък и заличаване, измиха ръцете си със зрителите. Публикуваме обръщението 1/1, заедно с правописните грешки.

Скъпи зрители, абонати на Булсатком,

към момента нямаме решение по казуса с Булсатком, независимомо от усилията ни в тази посока. За съжаление дори нямаме изразена добра воля и гаранции от страна на оператора за преустановяване на дискриминационното и некоректното поведение спрямо bTV Media Group. Независимо от това, само заради вас, верните наши зрители, връщаме сигнала си към Булсатком за предстоящите празници, считано от днес, 23 декември, 16 часа. Ако Булсатком не гарантира промяна в търговските си практики към нас в предстоящите дни, твърде вероятно е да не успеем да подпишем нов договор с тях от 1 януари 2013 г. за излъчването на програмите на bTV Media Group. Ще ви информираме допълнително в случай, че има различен, благоприятен развой за дългосрочните ни отношения.

Пожелаваме ви топли и уютни празници с програмите на каналите на bTV Media Group!

 



Още по темата: общо новини по темата: 26
25.01.2013 »
24.01.2013 »
23.01.2013 »
21.01.2013 »
17.01.2013 »
15.01.2013 »
предишна страница [ 1/5 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 29.12.2012 г.
0
 
 
Тази телевизия от самото си стъпване в България (съзнателно или не) работи за унищожаване на българската национална идентичност. Не става въпрос само за турските сериали. Нека всеки си спомни как още когато дойдоха зарибиха българските деца с разни американски бълвочи като "разбиване". Тогава се стигна до там, че СЕМ трябваше да ки накара да изместят излъчването на предаването в късните часове. Това още продължава. На децата им се пробутват разни американски "детски филмчета", където се взривяват сгради и се стрелят героите с лазери и тем подобни. Явно някоя "умна глава" е преценила, че това е най-подходящо за гледане от българските деца, вместо да им се пуснат смислени и образователни филмчета каквито някога се показваха. Тук нямам предвид разни съветски филмчета за приключенията на някаква пионерска бригада на полето преситена с комунистически символи във всеки кадър. Преди година имах възможност да посетя фестивал за детско кино в Берлин и се очаровах какви хубави, смислени и в същото време съвремени филми се правят за децата. Но БТВ считат, че е по-важно нашите деца да гледат американския бълвоч и след някоя друга година като почнат и у нас масови убииства по училищата като в САЩ, "журналистите" от същата телевизия отново жално ще разправят по техните "топ шоута" как трябва да се ограничат материалите с насилие за подрастващите. Надявам се всеки помни и как преди годин се изсипаха американските сериалчета буквално на едро да гледа народа и да повярва в приказката наречена "американска мечта". Работата е там, че приказките както всеки знае са 90% измислици. После се чудете защо изчезват български вековни традиции и се заменят с чужди (пример - преди месец тука имаше статия за това как "хелоинчета" изместват българските коледарчета). Много други "дела" на въпросната медия могат да се изредят. А това, че те самите все приказват и натякват, че са най-гледаната телевизия - това си е стар трик. Щото когато хората чуят че нещо (предаване или шоу програма) е "най-гледаната" си викат "бе чакай аз да видя какво толко му гледат на това всички". Така се качва рейтинга. По времето на втората световна война - дясната ръка на Хитлер и министър на пропагандата в Третия райх е казал, че когато една лъжа се каже много пъти и от много хора, то всеки ще повярва че тя е истина и тогава истината става най-големия враг. Факт е че вече по-голямата част от населението гледа през някакъв сателитен оператор. Някогашната алуминиева антена вече изчезна. В селата, където няма кабел, всичко е на Булсат. Направило ми е впечатление, че и хижите по планините вече са на сателит. Те явно не осъзнават колко зрители ще изгубят. Като няма зрители, няма рейтинг, няма кой да гледа рекламите, загуба на пазарен дял и останалото е известно.
+2
 
 
Дебилите от БТВ сигурно най-накрая са разбрали една истина. И тя е, че вече вероятно много повече от половината домакинства в България получават сигнал от кабел или сателит чрез фирма провайдър, т. е. има посредник между БТВ и тях. И, явно тези посредници са обединени в достатъчно голяма степен, за да си отстояват правата. Така че, вече не БТВ ще определя правилата, а всичко ще се решава с диалог. Иначе, БТВ няма да се гледа, рекламодателите ще се оттеглят и тя ще фалира. Нищо чудно да се стигне до рязко понижаване на исканията на БТВ или пък някакъв общ бойкот на операторите. Тази телевизия просто не си струва особено и следователно няма право да проявява големи претенции.
Aнонимен
на 24.12.2012 г.
+3
 
 
Нека Булсат ги отдели тези турчоля в отделен пакет и който иска да си плаща за него, а още по добре да не подписва с тях, Който иска да ги гледа да си сложи ефирна антена
+4
 
 
и според мен телевизията трябва да плаща на оператора за да им гледам и безтуй тва тъпите реклами... ако е обратното неискам да виждам ни една реклама и турска реч.
+4
 
 
Хаха Супер предложение на кeanu ! БТ-вото да си плаща на операторите
+4
 
 
Марш бе кьопеци/от тур.-кучета/дано ме разберат ефендитата от босфор гивеч-бтв ,Булсат едностранно много Ви моля да им подадете дедовия....
+12
 
 
Значи като не им се получи рекета под заплахата да ги бойкотират напълно уж заради "Верните техни зрители"(И тримата) пак пускат помията си. Браво на Булсатком за победата над тази пошла и Про-турска телевизия!
+17
 
 
Решението е едно - отделен БосфорТВ пакет и тогава да видим кой кого. Гарантирам, че Босфора до лятото на да изкара :-) Аман от турски помии. Не сме анадолци, все пак. И с ТВ7 е същата работа - отделен пакет или най-добре и двете ТВ в един пакет, те и без това са си лика прилика. И Бареков и другите да се спасяват. Кольо Дудука пак да се върне да пее за Радка-Пиратка в ресторанта и те така.
+10
 
 
Тя тази телевизия може да липсва само на пенсионерите, че ще има намалеят турските боклуци!!! Изобщо съм ги отписал че съществуват, мислят се за много велики и са надути, но миналата година в Катуница изядоха дървото, сега пак.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Парламентарни избори 2024
Локо в Първа лига, сезон 2023/2024
Катастрофи в България
Убийство във Ветрино, задържано е 16-годишно момче
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян (2142) 15%
Спас Гърневски (1945) 14%
Д-р Иван Чомаков (1327) 9%
Славчо Атанасов (3657) 26%
Иван Тотев (3969) 28%
Здравко Димитров (1236) 9%
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: