ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Шофьор слезе от мерцедеса си и удари шамар на жена, пречела му да даде на заден
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:03 / 06.06.2017Коментари (22)19192
Шофьор, запречил с колата си тясната софийска улица "Шейново", слезе и удари шамар на жена, която е шофирала зад него и му пречела да даде на заден ход. Сцената се разигра пред родилния дом, където според живеещите в района често стават скандали заради неправилно спиране и паркиране. "Мерцедес" с немска регистрация запречил уличката, без да се интересува, че пречи на движението. Зад него бил автомобилът на Александра, която в началото търпеливо изчаквала младият мъж да се измести с колата, а след това дала назад, за да му направи място. Това обаче не било достатъчно.

Районът около болницата е оживен и в случая доста хора стават свидетели на насилието. Един от тях е актьорът Стефан Мавродиев. Александра и сестра й веднага подават сигнал на телефон 112 и не след дълго пристига патрул на Първо районно управление. Междувременно изнервеният шофьор в търсене на място за паркиране влиза в двора на болница "Шейново", използвайки вдигнатата бариера.

Полицейският патрул откри собственика, който обаче не пожела да изложи пред екипа ни своята версия за инцидента. От полицията увериха, че след като попълнят данните на място, двете страни ще бъдат извикани в районното, където да дадат показания. Пострадалото момиче е било на преглед за медицинско свидетелство. Потърпевшите се надяват насилникът да бъде наказан, за да не се повтарят пододобни случаи на саморазправа на пътя. Инцидентът се е случил преди два дни.

Източник: БНТ








Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Амсалака в ареста, а мерцедеса / конфискуван.
-1
 
 
Тъпо е да я удря. Можело е вербално.... И аз днес попаднах на нагла жена по пътя за работа, но просто в наредих както си го просеше.
0
 
 
Айдеее големите """ЖЕНИ""" се обадиха и те тук да налитат. Не знам защо жените си мислите, че сте привилегировани като сте... жени? Нали правехте лозунги преди как искате равенство с мъжете - еми е го на, получихте го, ама и минусите около него! ;]] :D :D Човек не би ударил шамар без причина, още повече на някоя трътла. Всеки ден ги гледам големите жени шофьорки дето клитора им е по-голям от мозъка и в къщи са кротките ханъми.... Моля, моля... За да слезнеш от колата си, да отидеш и да удариш шамар на напълно непозната жена, това нормален и спокоен човек няма да го направи, НО за да го е направил смятайте оная колко си го е просила. Баш на шейново като дойдат едни миски с колите си и като извадят каруцарският език и псуват като хамали, ама ей я една си е намерила майстора! Била жена... И какво като е жена? Равенство между половете искахте ли? Получихте ли го, получихте го? (Ама и минусите около него! ;]]])...
0
 
 
Що не ми удари шамар на мен? На място ще го оставя!
0
 
 
Крайно недопустимо , нямало ли е някой мъжкар да му върне за шамара на дамата .
+1
 
 
Що не удариш шамар на някой мусколест батка ами само жени налиташ да биеш ? Не смееш нали , защото ако налетиш на някой по - якичък той веднага ще те смели от бой ? Толкова си и "мъж" ! Дано в ареста те понабият та да ти дойде акълът лайно с лайно !
+1
 
 
Мики маус ударил жена-егати гнидата...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2020 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Бомби в училищата
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: