ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Шестима нови големи началници във Vivacom
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:37 / 02.03.2022Коментари (2)9028
Vivacom преструктурира своята главна техническа дирекция. В нея се създават нови направления, които са ангажирани с развитие, управление и поддръжка на различните технологии, част от голямото портфолио от услуги, предлагани от телекома. Ръководители на дирекциите "Мобилен достъп“, "Опорни мрежи за данни и глас“, "Оперативно управление на мрежата“, "Транспортни мрежи и ТВ платформи“, "Фиксиран достъп“ и “Предоставяне и поддръжка на услуги“ стават професионалисти с доказан опит в компанията, висока експертиза и лидерски умения: 

Бойчо Станков – Директор "Мобилен достъп" 

Борис Назаров – Директор "Опорни мрежи за данни и глас" 

Николай Гаврилов – Директор "Оперативно управление на мрежата" 

Николай Стамболиев – Директор "Транспортни мрежи и ТВ платформи" 

Петър Димов – Директор "Фиксиран достъп" 

Филко Михайлов – Директор "Предоставяне и поддръжка на услуги"

"Новите директори на техническите направления нееднократно са доказвали своя професионализъм и мотивация. Те оправдаха сериозната отговорност да стартират първата у нас 10 Gbps оптична мрежа, както и първата търговска 5G мрежа, която е и с най-бързата в страната, и с най-голямо покритие.

Сред другите им значителни постижения са внедряването на 5G фиксирана безжична мрежа за достъп, подмяна и надграждане на основната мобилна мрежа, EON CDN разширяване на покритието с бърза IP мрежа с увеличен капацитет, техническа и организационна интеграция на новопридобитите оператори, съчетани с непрекъснато повишаване на качеството на мрежата и услугите с ключови показатели за ефективност, фокусирани повече от всякога върху клиентското изживяване и удовлетвореност във всяка точка на контакт с потребителите.

Те са доказателство за това, че Vivacom развива професионалните и лидерските качества на своите служители. Убеден съм, че тези промени са важна стъпка за реализиране на амбициозните ни планове за обезпечаване на масова достъпност до най-модерните технологии" – каза Николай Андреев, Главен изпълнителен директор на Vivacom. 

Бойчо Станков, директор Мобилен достъп, се присъединява към Vivacom през 2008 г. и повече от 10 години успешно ръководи екипите по планиране на безжични и мобилни мрежи. Той участва във внедряването на ключови проекти на компанията и е двигател на иновации в управлението на мобилните мрежи. Бойчо е магистър по Комуникационна техника и технологии от ТУ – гр. София и притежава професионална квалификация по Бизнес и финанси.  

Борис Назаров, директор Опорни мрежи за данни и глас, е част от екипа на Опорни мрежи във Vivacom от 2005 г. Той притежава висока експертиза и богат международен опит в управлението на проекти, свързани с качество и изграждане, както на фиксирани, така и на мобилни мрежи. Борис е магистър по Съобщителна техника и системи от ТУ – гр. София.

Николай Гаврилов, директор Оперативно управление на мрежата, има над двадесет години опит в сферата на телеком технологиите, последните десет от които са във Vivacom. Развивал е технологични проекти за оператори в Германия, Алжир и Македония. В компанията Николай отговаря за наблюдение, поддръжка и контрол на мрежата и услугите, управление на инциденти и промени. Той е магистър по Комуникационна техника и технологии от ТУ – гр. София. 

Николай Стамболиев, директор Транспортни мрежи и ТВ платформи, става част от компанията през 2004 г., в екипа по технологии за достъп. Скоро след това поема управлението на отдел Архитектура на фиксираната мрежа, а през 2012 г. – на Архитектура на Опорни мрежи и ТВ Платформи, ръководейки ключови технологии и процеси. Николай е магистър по Комуникационна техника и технологии от ТУ – гр. София.

Петър Димов, директор Фиксиран достъп, ръководи екипа на Фиксиран широколентов достъп от 2014 г., стъпвайки на своя опит и постижения в телеком сектора в конкуренти компании. Той е ключов експерт и управлява емблематични проекти за фиксираната мрежа на компанията. Петър е магистър по Телекомуникации от НБУ – гр. София, завършва MBA, Executive Management Program в Мадрид, Испания, а в момента се квалифицира в Програма за организационна ефективност в Оксфорд, Великобритания.  

Филко Михайлов, директор Предоставяне и поддръжка на услуги, стартира своята кариера в Телекомуникации Варна. През годините заема различни йерархични позиции в техническа дирекция. Той е работил по ключови проекти за компанията, като Цифровизация на мрежата, Оптимизация на фиксираната мрежа, аутсорсинг и инсорсинг на част от Техническа дирекция. През последните 15 години ръководи направление Експлоатация, и заедно с екипа си отговаря за предоставянето на услугите до крайните клиенти на компанията, както и за поддръжката им. Филко е магистър по Телекомуникации от ВМЕИ-Варна.


Още по темата: общо новини по темата: 3974
16.12.2022 »
30.09.2022 »
24.09.2022 »
21.09.2022 »
18.07.2022 »
16.07.2022 »
предишна страница [ 1/663 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Долни лъжци и изнудвачи! Обаждат се на хората с безсрочни договори и ги заплашват, лъжат ги и ги изнудват само и само да подпишат нови договори! Никакво уважение към подписани документи! Предлагат услуги, които не могат да изпълнят!!! Мизерници лъжливи!
0
 
 
Това хубаво. Да вземат и да оправят обхвата в село Разделна община Гълъбово че плащаме а няма обхват, за Интернет да не говорим. Трагедия
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2022 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Втора лига сезон 2023/24
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Здравко Жилов загуби брат си, снаха си и двете им деца при пожар
Ботев в Първа лига, сезон 2023/2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: