ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Шефът на БЧК избухна срещу Тодор: Безумието и безотговорността се заплащат
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:55 / 17.12.2016Коментари (85)26026
©
Издирваният турист в Стара планина трябва да си плати разходите по акцията, безумието и безотговорността се заплащат. Това каза председателят на Българския червен кръст (БЧК) Христо Григоров, във връзка с проведената акция по издирването на 40-годишния турист в Стара планина, който сам се появи в хижа "Васил Левски", цитиран от "Фокус".

Според председателя на БЧК издирваният мъж трябва да плати разходите, за да може друг път да знае, че при лошо време и минусови температури не трябва да рискува, защото по този начин рискува живота и на другите хора.

"Когато човек е безотговорен и няма контрол върху себе си, не мисли за последствията и въвлича десетки хора да го търсят, той трябва да възстанови тези разходи", допълни Христо Григоров.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
-2
 
 
По тая логика утре ще искат и от мен пари, защото ме били търсили.
0
 
 
ЗНАЧИ ПИЯНИ ШОФЬОРИ БЛЪСКАТ И УБИВАТ НАРЕД, ПЛАЩАЙКИ ПО НЯКОЛКО ХИЛЯДИ ЛЕВА КРЪВНИНА!!! Къде и как се заплаща тяхното безумие? Отнемат им книжките, които купуват на черно за няколкостотин лева? Шефа на БЧК да ходи да си търси спонсорите в Съдебната Палата, там явно добре знаят цената на човешкия живот!!!
-3
 
 
Поцял ден пият скуп 4аи купен на десетки цени с нашя буйет висут пред пстата и като им се налойи да се мруднат опищяват си4ко вунка достоини хора трябват а не марзеливи коромпирани отрепки
-3
 
 
Хора които измерват 4овешкия йивот в пари са не достоини да заемат каквито и да било длуйности а камоли шефове те доброволци ше отидот а тези дето са го приели го правят с нейелание срам и незабавно оволнение
-3
 
 
Трябва да ги оволняват за текива изказвания по наи лигавия и безодговорен на4ин да се е загубил са длуйни да го турсят безословно ако не да се махат парцали
-2
 
 
Не сам сагласен когато открият йив 4овек и ве4е трябва да си плаща а като по4ине леллле как мойе на секи мойе да мо се слу4и и трябва да има слуйби които да го турсат без условно
+3
 
 
Съгласна съм. Цяла България се занимаваше и вълнуваше с тази история. Безотговорен към близките си!
+3
 
 
И как да е виновен?! Тръгнал в планината, при тези условия със "скапан" телефон, както той се изрази. Съвсем нормално е след като 2 дни нямат връзка с него, близките му да го обяват за издирване. За мен той е голям егоист, който мисли само и единствено за себе си. Не знае, че го търсят и , че толкова хора излагат на опасност живота си-това е ясно. Но за миг поне не помисли ли какво преживява семейството му?! Да си поема разходите. Всеки дяволък се заплаща.
-3
 
 
е*ах твойта кожа и държавицата смешна ... почвам да си мисля че дъното няма дъно !
+2
 
 
Чета коментари и съм втрещен.Основни правила не са ви ясни и едва ли сте планинари.Първо...Тошко не отива на плажа ,а в пределите на Народен парк,резерват...Палаткуването е разрешено само на определени места.Например около някой хижи.И осведомяваш хижаря за маршрута си когато тръгваш за някой хижа,той пък информира другия.Ако не пристигнеш в някакъв нормален час или в рамките на светлата част на деня,може всичко да ти се е случило по маршрута.Планинарството е за хора,не за асоциални индивиди дето си мислят,че това е висша форма на екстрийм и егоизъм.Според мен,тоя глупак не е бил на палатка и лъже,най вероятно е киснел в заслон Ботев,който е от западната част на върха и близо до Жълтеш.Отделно от това всеки разумен планинар вече си прави планинска застраховка и уведомява близките си.За да може ТЕ да не се побъркват и да вдигат пара за издирване.Всъщност много хора не са наясно ,че в планината си има правила.Във всяка хижа,пункт,заслон...са написани.Това не са някакви глупости,това са правила написани с човешки животи.Много моля индивидите,които защитават Тошко,да вземат да отидат до най близката хижа и да прочетат правилата в планината.Пак повтарям...това не е на плажа а в Национален парк Централен Балкан.Палатката не може да си опъва където си ще и да не спазва правила.Той не е никакъв планинар ,а един егоцентричен ,самовлюбен глупак,който е оцелял ,защото е бил на завет в заслона.Вместо да признае се прави на голям мъж.Вижте ме кой съм..оцелях 5 дни при -15.Вероятно се е скарал с приятелката си и е тръгнал да и доказва какъв пич е,а тя явно се е притеснила и затова е ревнала да го търсят!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Октомври 2021 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Парламентарни избори 2024
Великден 2024 г.
БК Академик Пловдив
Спартак (Пд) в Трета лига, сезон 2023/2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: