ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
С Бетано апп гледаме най-интересните мачове от Европа на живо
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:26 / 08.03.2022Коментари (0)1542
©
Всеки уикенд носи на почитателите на футбола десетки интересни мачове от всяка точка на света, но, разбира се, основното внимание е насочено към топ първенствата в Европа. И естествено, предимно към Топ 5 лигите фокусират опитите си в предвижданията любителите на онлайн залозите. Но възможно ли е да се следят толкова много мачове едновременно? Има варианти, а и един от тях е налице благодарение на модерния бетано апп. Мобилното приложение на най-актуалния букмейкър на българския пазар предоставя отлични възможности на своите потребители не само като опции за поставяне на прогнози, но и като реална алтернатива на преките предавания по телевизионни канали и стрийминг платформи.

Можем ли да гледаме футбол на живо през телефона?

Това отдавна не е хипотеза, а напълно работещ вариант. А с Бетано апп феновете имат шанса не само да виждат как се развиват двубоите в реално време, но и да гледат какво се случва лайв. Точно така, това не е измислица, мобилното приложение на оператора дава възможност да се гледа футбол на живо. А всичко ли е налично при преките предавания? Не, но някои от топ първенствата в Европа могат да се гледат и през апликацията, което е особено удобно, ако не сме абонирани за платените канали или пък ако не сме у дома на дивана, за да превключваме с дистанционното и да следим какво се случва по терените на Топ 5 лигите.

Мачовете от шампионатите на Италия и Испания за момента са безпрепятствено достъпни за българските потребители, които имат работещ Бетано апп. И докато в Ла Лига обикновено двубоите от един кръг са разбити в различни часови пояси, то в Серия А има срещи, които се играят едновременно, а с мобилното приложение можем да ги следим всичките. Така например в “калчото" в един и същи час стартират срещите Аталанта - Дженоа и Удинезе - Рома. Като имаме предвид, че и тимът от Бергамо, и “вълците" на Моуриньо преследват високи цели, то би било интересно да можем да следим и двете срещи. Има вариант да гледаме единия мач по телевизията и да следим другия през смартфона. При това като гледаме жива картина, а не просто да виждаме промените в резултата.

Разбира се, в същото време, в което върви интересен италиански мач, може да тече интригуваща футболна битка и в Испания. Вторият уикенд на март ни дава такъв пример. Ето, в неделя един от кандидатите за титлата в Серия А Наполи гостува на труден съперник в лицето на Верона. А малко след това в Ла Лига стартира двубоят между Бетис и Атлетик Билбао, които са преки конкуренти в битката за място в евротурнирите, като в предишния си директен сблъсък сътвориха истинско голово шоу с 5 гола на “Сан Мамес". Как да си разделим вниманието? Активирането на известията през Бетано апп ще ни даде възможност да получим известия за ключовите събития във всеки от мачовете, за да можем да реагираме и да превключим, за да видим поне повторенията на гол, дузпа или червен картон. С мобилното приложение на букмейкъра можем да реагираме буквално на секундата във всяко едно отношение, включително и за затваряне на залог или за поставяне на прогноза в реално врем.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2022 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Великден 2024 г.
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Бум на коклюш в България
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: