ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Родители подкрепиха учителката, накарала цял клас да плюе върху ученик
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:16 / 04.02.2020Коментари (9)10120
©
След като вчера стана ясно, че начална учителка от Пазарджик ще бъде проверявана от прокуратурата заради неприятен случай в училище "Проф. Иван Батаклиев“. ,

За да накаже свой ученик, Верка Маратилова е принудила всички деца от класа - един по един в колона, да заплюят съученика си, докато той е бил изправен пред дъската. Случаят предизвика бурна реакция в социалните мрежи, както и сред родителите на учениците. Пред камерата на Нова тв тази сутрин застана и бабата на наплютото момче Цеца Медарова, за което стана ясно, че вече е преместено в друго училище.

"Не можех да повярвам, че това нещо се случва. Не знам кой е крив и кой прав, но това е недопустимо... Със сигурност са се плювали децата. Не казвам, че нашето дете не е виновно, но това да караш други деца да наказват това дете... що за назидание?! Така ли трябва да се прави?!", реагира тя и добави, че ще си търсят правата в съда.

В същото време родителите на останалите ученици са на противоположното мнение. В момента те дори правят подписка в нейна защита, както и отворено писмо, което скоро ще разпространят.

"Това дете е тормозело другите деца системно. В конкретния ден е закъсняло за училище, без пособия за учене, след това се е сбило с друго дете, а накрая и това. Да, това не е начина на възпитание, но явно се е случило в момент на слабост. Всички грешим. Трябва да има и прошка. Правим подписка и отворено писмо в нейна защита. Децата приеха много емоционално отношението към учителката си", заяви майката на един от останалите ученици.

Учителката Верка Мартилова, за която стана ясно, че преди две години е била номинирана два пъти за учител на годината, засега отказва коментар по казуса. Дала е своите устни и писмени обяснения пред директора Даниела Кемчева. И вече има наложено предупреждение за уволнение. Директорката на училището разкри пред камерата на bTV, че е наказала Верка Мартилова с последно предупреждение за изгонване. 

Според нея това е нетипично поведение за преподавателката, описвайки я като изключително спокоен и уравновесен човек. Директорката твърди, че г-жа Маратилова е трябвало да се извини на специално свикана от нея родителска среща, но това така и не се случило.

"Детето в момента е в друго училище. Нямаме съгласието на родителите да коментираме", разкри още психологът в пазарджишкото школо. Родители се събраха в двора на училището за изразят подкрепата си към преподавателката.



Още по темата: общо новини по темата: 675
20.03.2024 »
20.09.2023 »
16.09.2023 »
16.09.2023 »
15.09.2023 »
15.09.2023 »
предишна страница [ 1/113 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Освен детето и майката и бащата трябва да са там и да ги плюят.Да видят "продукта" на своето възпитание!
0
 
 
Имахме такъв съученик цели девет години - от предучилищна до осми клас,разглезено от баба си и дядо си дете,бащата пет пари не даваше за него,разведен и *мамино детенце*.Накрая това* детенце* се самоуби като студент,обеси се!
+2
 
 
Значи 1 дете може да тормози цял клас и няма проблеми, но когато на това дете му се покаже как се чувстват всички останали деца от неговото поведение вече е проблем! Напълно подкрепям учителката! След като липсват адекватни родителите, някой трябва да покаже на това лекенце, че лошото държание не остава безнаказано!
0
 
 
След като държавата я няма, хората взимат нещата в свои ръце! Няма как да бъде тормозен цял клас и всички да си траят, просто няма как да се случи!
-2
 
 
Повтаря се историята с ДГ "Мир". Очевидно доста учителки са далеч от стандарта за възпитатели, по-скоро са си отколешни злобни отмъстителки. И очевидно една голяма част от родителите са от същия сой. И с такива хора искаме да се наричаме европейци!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Януари 2020 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Здравко Жилов загуби брат си, снаха си и двете им деца при пожар
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Ботев в Първа лига, сезон 2023/2024
ФК Марица във Втора лига, сезон 2023/2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: