ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Радостин Василев с остра атака към Слави Трифонов: Човече, та ти мразиш всичко и всички!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 22:51 / 10.03.2023Коментари (0)7291
©
Слави Трифонов отново се прояви като приятел на мутрите и верен и дългогодишен защитник на ъндърграунда. Това написа в профила си в социалната мрежа кандидатът за депутат от обединението на ПП и ДБ Радостин Василев

Слави Трифонов, лидер на партия ИТН (част от която в 47-то НС бе и Василев), реши да се извини на избирателите, че именно той е вкарал мераклията за новия парламент в политиката. 

Исканата прошка бе насочена главно към плевенчани и идва по повод на информация, която е получил шоуменът, а именно, че Василев си служел със заплахи, за да си набере гласове за вота на втори април. 

Василев не му остана длъжен и минути по-късно вече бе готов със своя контра теза, която бе доста остра и настъпателна към бившия му лидер:

"Това негово качество се прояви в пълен блясък, когато Слави свали правителството на Кирил Петков, което беше затиснало мафията за пръв път от 30 години. Ех, това не се  хареса на приятеля на Васил и Жоро Илиеви, на Илия Павлов и на повечето мутри от 90-те и нататък знаете историята."

"Малко предистория:

На 8 март бях спрял колата си пред частен гараж, защото заедно с колегите от "Продължаваме промяната" подарявахме цветя на дамите по случай празника и пренасяхме цветята до нашия офис, който е в непосредствена близост.

След около час се върнахме и до колата ми ни чакаше някакъв човек, който наричат Ицко Малкия с още няколко здрави татуирани момчета и започна да крещи защо сме се бавили, защо сме спирали пред частен гараж и каза, че ни чака от повече от час. Същият ни обижда в присъствието на двама полицаи. Попитах го в какво качество е там и кой е той.

Оказа се, че нито гаража е негов, нито го ползва, но е "съвестен гражданин". Същото лице беше повикало полиция и градска мобилност и беше там единствено с цел да търси скандал с мен.

По никакъв начин не отговорихме на явно подготвената провокация и агресия от страна на това лице, но ние пред мутри не се гънем. Това беше платена и организирана провокация и за целта беше използван някакъв местен футрафон с километрично досие в МВР, което чета в момента. Така нареченият Ицко се обърка, че може да ме заплашва.

Аз за разлика от Слави не понасям мутри и не пея на техни партита. Аз искам да изчистя Плевен от такива като Ицко.

Заплатих глобата си за неправилно паркиране в размер на 30 лева и продължихме да подаряваме цветя на дамите в град Плевен. Всичко това, разбира се, бе променено от жълтокафявата клоака ПИК, Трибюн, Pleven utre и още няколко представители на тротоарната журналистика на високи токчета, с цел да бъда дискредитиран.

Били сме заплашвали Ицко, той се притеснявал за семейството си. Ицко бил бизнесмен. Всъщност Ицко наистина трябва да го е страх, защото такива като него трябва да живеят в страх, а не да обикалят улиците спокойно.

Липсата на държава кара хората да изпитват ужас от Ицко и неговите приятели. Страх ги е дори полицаите и магистратите. Мен не ме е страх от Ицко и той го разбра при срещата си с мен.

Поредният неадекватен и злобен коментар на Слави от днес, само затвърждава, че той е в един отбор с бухалките на  задкулисието от ГЕРБ и ДПС. След Кирил Петков, Асен Василев, Лена Бориславова, Христо Иванов, Корнелия Нинова и др, дойде и моят ред да бъда очернен от Дългия. Човече, та ти мразиш всичко и всички. 

Приемам този пост на Слави като израз на абсолютната му  политическа и морална безпомощност. Това е пореден отчаян опит за реабилитиране на тотално агонизиращия и дискредитиран бизнес проект ИТН. Този проект съществува вече само и единствено с цел да очерня ПП и всички възпротивили се на неговия лидер.

Предателят на мечтите за промяна на близо 700 000 българи и изчегъртване на модела ГЕРБ няма право да говори за чест и достойнство.

Ти си на нивото на ПИК, Соня, Недялко, Кралев и др....

В последните месеци, ти Слави, тотално затвърди убеждението на всички, че си политически импотентен и ужасно зависим човек, който подлъга много честни и почтени хора. А накрая си направи публично самоубийство, действайки в пълна симбиоза с ГЕРБ и ДПС.

Предсмъртните политически конвулсии на Слави Трифонов са достойни за съжаление.

Най-страшен е адът на гузната съвест!

Скъпи Слави, не ти, а аз се извинявам на всички български граждани, че късно разбрах и не сложих по-рано край на твоя корпоративен проект ИТН. Днес ти обещавам, че дори в твоя роден град ще бъдеш разгромен и победен!

Надявах се да си водач на листа в Плевен, но аз знам, че те е страх. Тошето е полезния идиот, който прати на терен. Понеже си ми завел дело срещу мен, защото се чувстваш наранен и страдаш много, че съм казал на 13.06.2022г, че мафията е пробила в ИТН, днес искам да ти го повторя. Мафията проби в ИТН, а днес вече ИТН е мафията.

Благодаря Ви за вниманието!

P.S: Малко снимки на Слави и на "уважавания бизнесмен" Ицко, който никой не е заплашвал, но него има защо да го е страх..... Удивителна прилика. Може да са роднини."


Още по темата: общо новини по темата: 813
28.06.2023 »
24.06.2023 »
02.06.2023 »
29.05.2023 »
13.05.2023 »
09.05.2023 »
предишна страница [ 1/136 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2023 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Първа лига, сезон 2023/2024
49-ото Народно събрание
Парламентарни избори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: