ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Проговори бащата на битото 3-годишно момиченце: И мен ме заплашваше с убийство
Автор: Екип Plovdiv24.bg 20:21 / 21.07.2020Коментари (0)4834
©
Бащата на битото 3-годишно момиченце в Перник проговори часове, след като излезе от ареста. Оказва се, че детето му е малтретирано много преди въпросното клипче да стане публично достояние във фейсбук.

Денис Нгуен и Катя завързват връзка преди 4 години. Преди 2 години и 9 месеца се появява на бял свят малката им дъщеричка и по нищо не личало, че майката може да се превърне в насилница. " Всичко започна, когато детето беше на една годинка. Катя започнала да става избухлива, на няколко пъти опитвала да ми посяга и на мен, да се бие. Вадеше ми нож, заплашваше, че ще убие и детето. Накрая реших, че ще замина за Англия, за да изкарам достатъчно пари, с които да мога да си гледам дъщерята", разказва бащата, който е твърдо решен да си вземе детенцето, съобщава "Монитор".

По негови думи чашата преляла, след като Катя дори го заплашила, че ще обезчести дъщеря му, само и само да го накара да страда. Случвало се и често, докато бащата е на гурбет Катя да му изпраща клипчета, в които отново заснема как бие детето. Накрая Денис решава отново да се върне в България, за да си прибере детето. Именно той изпраща на своя близка и скандалното видео, в което Катя пребива дъщеря си. Мъжът бил твърдо решен да разобличи майката и да прибере рожбата си. " Катя искаше да ме накара да повярвам в нейната религия, казваше, че ще горя в адски мъки в ада, че и детето е грешно. Последният път, в който се видяхме, я попитах - къде в Библията пише, че можеш да биеш детето си? Тя ми отговори, че го наказва заради моите грешки", казва още Нгуен, който е категоричен, че ще направи всичко възможно, за да си върне детето.

В социалните мрежи пък се появиха и твърдения, че майката готвела да принесе в жертва 3-годишната си дъщеричка. Причината била нейната силна вяра в Господ, за която постоянно тиражирала и в личния си профил във фейсбук.  "Тази жена вървеше по улиците като умопомрачена. Всички се чудехме каква е. На главата си винаги имаше и забрадка, подобна на тази в онзи клип. Радва се, че накрая й взеха детето и поне не се стигна до нещо по-сериозно“, коментираха съседи на Катя в Перник. Последният пък пост на Катя Никифорова във фейсбук гласи: "Йешуа Умира Върху Сърцето на Бог, а НЕ върху езическия кръст появил се векове преди Машияха и въведен от Константин през 3 век след Него!

Шабат Шалом, Есраел!“.

Междувременно Районна прокуратура – Перник, е привлякла към наказателна отговорност майка на малолетно дете за побой и изтезание. Наказателното производство е било образувано за причиняване на телесни повреди на малолетно лице в условията на домашно насилие. Било е установено, че пострадалото дете е на възраст две години и девет месеца. С оглед събраните до момента доказателства спрямо майката на детето – К.Н. (на 32 години), тя е привлечена в качеството на обвиняем. По делото е било назначено извършването на експертиза от психиатър и психолог. Вещите лица са изразили становище за необходимост от провеждане на психолого-психиатрично изследване на обвиняемата в психиатрично заведение. Районна прокуратура – Перник е внесла в съда искане за прилагане на такава принудителна мярка, на основание чл. 70, ал. 1 от НПК.

В момента момиченцето е настанено в приемно семейство. Бащата е твърдо решен да се бори и да си вземе дъщерята обратно.


Още по темата: общо новини по темата: 8
06.10.2020 »
05.08.2020 »
24.07.2020 »
22.07.2020 »
21.07.2020 »
20.07.2020 »
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Юли 2020 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ФК Марица във Втора лига, сезон 2023/2024
Аматьорски футбол
Известен пловдивски адвокат е арестуван за организиране на престъпна г
Почина патриарх Неофит
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: