Превалявания и гръмотевици днес, вятърът се усилва

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
08:57 / 03.07.2014
1436
Днес през страната ще премине атмосферен фронт. Над северозападните райони облачността ще се увеличи и около обяд на места в Западна България ще превали. По-късно през деня превалявания и гръмотевици ще има и в Централна, а вечерта и в Източна България. 

След преминаването на атмосферния фронт, вятърът ще се ориентира от запад-северозапад и ще се усили, в Дунавската равнина ще е до умерен. Максимални температури в повечето места ще са между 27° и 32°. Атмосферното налягане ще е по-високо от средното.

Над планините около и след обяд ще има краткотрайни превалявания и гръмотевици. Вятърът по високите части ще е умерен от запад, по-късно през деня ще се усили и ще се ориентира от северозапад. По Старопланинското било ще е до бурен и с него привечер ще започне да нахлува хладен въздух. На 1200 м.н.в максималната температура ще е около 21°, на 2000 м около 14°.

Над Черноморието ще бъде предимно слънчево, със слаб източен вятър. Ще се заоблачи едва към края на деня, а през нощта ще има краткотрайни превалявания и гръмотевици. Температурите по крайбрежието ще достигнат 24°-26°. Температурата на морската вода е 22°-24°, вълнението ще е 1-2 бала.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Такова време ни очаква през следващите дни
Министър Милошев: Очакванията ми за летния сезон са много добри
Вижте мястото, на което детето на Божанков е простреляло другото ...
Детето на Божанков е стреляло с револвер "Смит енд Уесън" 357 маг...
Борисов: Не ми поставяйте условия
Оперират простреляното от сина на Божанков дете


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).