ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Поредна трагедия у нас: Дъщеря на полицай се самоуби с пистолета му
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:33 / 05.04.2012Коментари (3)3700
© Plovdiv24.bg
Дъщеря на сливенски полицай се самоуби с пистолета на баща си. 16-годишната Даниела Т. е издъхнала на място. Информация за трагедията обаче липсва в бюлетина за журналисти на сливенската полиция. "Има такъв трагичен случай. Наистина момичето се е простреляло с пистолета на баща си, който е наш служител", потвърди комисар Никола Геджев, директор на Областната полицейска дирекция в Сливен. Момичето е било само в дома на своите родители. "По това време бащата не е бил на работа, почивал е извън къщата си", каза комисар Геджев.

Даниела е захапала дулото около 17 ч във вторник. Простреляла се е в устата с пистолета на баща си и е починала на място, научи "Стандарт". Именно таткото полицай е намерил бездиханната Даниела. Малко преди фаталния изход той излязъл от вкъщи, за да вземе по-малкото й братче от детската градина. През това време Даниела взела ключовете от касата, където баща й държал пистолета, и се простреляла. Все още не е ясно дали деветокласничката в елитната природо-математическа гимназия "Добри Чинтулов" е оставила предсмъртно писмо. "Всички сме в шок, Даниела беше много умно, интелигентно и чувствително дете. Беше отличничка, с изявена дарба да рисува.

Нямаме обяснения за случилото се", каза директорката на гимназията Марияна Милева. Заедно с психолози от МВР в сряда сутринта тя е посетила класа, където Даниела е учила. "Стандарт" научи, че 9 "е" клас е известен със силните си ученици. Същия ден преди обяд Даниела е била на училище и нищо не е подсказвало, че ще има подобна трагедия.
Вчера съучениците на Даниела категорично отказваха да застанат пред журналисти. Предполага се, че са получили такива указания след разговорите с психолозите. "Тя беше прекрасна приятелка, не се ровете в личните й неща, казаха само деветокласниците. Беше засече ученик от 9-и клас на ПМГ "Добри Чинтулов" да обикаля около къщата на Даниела. Момчето обаче категорично отказа да говори и натисна педалите на велосипеда, който караше.

"Даниела беше голям талант по рисуване, изключително скромна и умна", каза продавачката в близкия магазин. Вчера няколко жени обсъждаха драмата, станала на 20 м от бакалията. 16-годишната Даниела е учила в IV училище, преди да кандидатства и да я приемат в природо-математическата гимназия. Тренирала тенис и редовно ходела на кортовете в градския парк. Класната на Даниела живее на съседна улица. Вчера след обяд пред къщата на момичето беше изнесен капакът на белия ковчег.

В малкия двор пък се тълпяха близки и роднини. Трупът на Даниела обаче все още беше в моргата на областната болница. В подобни случаи аутопсията е задължителна, твърдят запознати. Случаят се разследва с приоритет. Тече и вътрешна проверка, защото бащата на Даниела е дългогодишен служител в КАТ, а отскоро е в Магистрална полиция. Тя ще изяснява как служебното оръжие на полицая от група "Престъпления по пътищата" е попаднало в дъщеря му. Погребението на Даниела е планирано за четвъртък.

Източник: в. "Стандарт"








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на EN4
премахни филтъра

+4
 
 
Да почива в мир момичето. НЕ ОБВИНЯВАЙТЕ БЛИЗКИТЕ, достатъчно са наранени.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Детско-юношески футбол
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Първа лига, сезон 2023/2024
Моторни спортове
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: