ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Плевнелиев: Радев ще допусне национално предателство, ако официализира тезата, че Русия е освободител
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:10 / 08.03.2020Коментари (14)27986
© БГНЕС
Ако президентът Румен Радев отиде на 9 май в Москва за Деня на победата, вместо да чества Деня на Европа, ще изпадне в окончателна дипломатическа изолация и ще официализира исторически погрешната теза на българските русофили, че България е освободена от Съветския съюз на 9 септември 1944 г. Това заяви пред БНТ президентът (2012 г.-2017 г.) Росен Плевнелиев.

Той смята още, че Радев е в "началото на своята амбиция да вземе властта и да управлява държавата", което не било тайна за никого.

През февруари Румен Радев потвърди визитата си в Русия. Той ще участва в тържествата в Москва на 9 май 2020 г., посветени на 75-годишнината от победата на СССР във Великата отечествена война.

"Радев ще допусне национално предателство, ако се поклони на руския цар-освободител и официализира тезата, че Русия е освободител ", каза Плевнелиев. Той определи тази трактовка като исторически погрешна, нарушаваща националния интерес и подчерта, че на 9 септември 1944 г. България не е освободена, а окупирана и поробена от Съветския съюз и това е неоспорим факт.

По думите на Росен Плевнелиев, ние сме в нова фаза на развитие на света.

Аз наричам това "Студен мир". Великите сили, които отново си играят на сфери на влияние, не искат пълномащабна война между самите тях. Студен мир е, защото виждаме методите на конфронтация, хибридни войни, регионални конфликти, дестабилизация, заяви президентът (2012 г.-2017 г.).

Според Плевнелиев тази нова фаза на развитие е много по-опасна от времето на Студената война.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Гледам бая трол се е пръкнал веднага след темата да дриска. Организирана червена диария от обичайно заподозрените тролски инвалиди на Гергов :)
на 08.03.2020 г.
+1
 
 
Имам чуствто , че Роско иска да си направи името , също като Чопър и Кирето дето постоянно , като чуят Русия и Путин се почват едни фермани... 9 май не е само празник на Русия ... Същите тези които се подиграват с памета на загиналите за свободата и поругаха 3 март... Ясно Деска не му пуска и той се опитва да си изкарва на всеки и на всички... По лош президент от Плевненлиев едвам ли някога ще имаме ... Роско още мисли , че VW ще правят завод в България...( не ви напомня шизофренията на Чопър). И щом са поканли президента в Русия на 9 май , защо да не иде или искате България да обяви война на Русия... Жалко човече... Май се сещам , какво правят в ГЕРБ - класация за най-голям глупак - за сега са двама Здравко и Роско се борят за първото място...
-5
 
 
Анннна . Е те това е трол , майна . С червен г*з . И поне шест профила . Спри са ва майна , рублата още не е достигнала историческата граница от три стинки .
на 08.03.2020 г.
+5
 
 
АСНМП подлога американска! Ако руснаците не бяха "забили" знамето над Райхстага Европа нямаше да я има и тези които празнуват денят на Европа също. Денят на победата е празник в чест на победителите и загиналите,а са го празнували освободителите,освободените, съпричастните и близките на загиналите. През май 1945 г. и дълго след това защо нямаше ден на Европа? Политици искат да пренапишат историята и да я присвоят,а некадърни подлоги като бановото им пригласят фалшиво.
+4
 
 
Този получовек, полумаймуна, който години наред, в едно с родителите си, тровеше съзнанието на младежта в България, като силово я насочваше към сферата на зловредната комунистическа зараза, чрез мимикрия присъща само за представителите на животинския свят, днес се изявява като върл антикомунист. Не нам Роско! Ако по този начин успяваш да заблудиш днешните си господари и благодетели, номера ти няма да мине пред народа, който добре познава и помни миналото ти. Ти си ярък представител на ония, които 45 години мачкаха и убиваха всичко прогресивно. Номера ти да се представиш за по-голям католик от папата този път няма да мине и ще ти се наложи да плащаш за миналите си грехове и тези на родителите ти. Амин!
Накъдето и да отива тълпата – бягайте в обратната посока. Тя винаги греши.
на 08.03.2020 г.
+5
 
 
Поплювкото плевел май бърка явно е приел буквално заглавието "Септември ще бъде май". Както се казва на полумайчиният му език "Нерде 9-ти май, нерде 9-ти септ." Бановият прецедент съвсем се оля в олигофренията си.
+6
 
 
Стига ОХКА ма Банов . Скривай се някъде ибрик гнусен.Срам нямаш ли ма?
+8
 
 
И Макрон ли е предател?Генералният секретар на ООН Антониу Гутериш,Великият херцог на Люксембург Анри,Президентът на Чехия Милош Земан,Министърът на външните работи на Унгария Петер Сиярто!Малка част от списъка на Предателите!Както ги нарича Роската:)))))
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Декември 2020 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Бомби в училищата
Мигрантски натиск към България
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: