ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Петър Велков срази Слави: С ужасяващото си безхаберие и популизъм копаеш дъното
Автор: Екип Plovdiv24.bg 19:16 / 07.01.2021Коментари (11)56478
© dunavmost
Анализаторът Петър Велков срази лидер на партия "Има такъв народ" Слави Трифонов. Повод за коментара му, който Велков публикува във Фейсбук, бе коментарът на шоумена за пандемията от коронавирус и сравнението ѝ с Турското робство.

Според анализатора с тези си разсъждения Трифонов е достигнал дъното. "Ужасяващо безхаберие, ужасяващ популизъм, прикрит в патриотизъм, чрез който той всъщност показа дяволско неуважение към българската история, към българските герои. Показа неразбиране на елементарни принципи на управлението, на демокрацията, на Правото и на медицината", написа той.

Умряха много повече хора отколкото по времето на едни от най-кръвопролитните войни за нас. И не, всичко това се случи не само в България, а в цял свят. Само заради безхаберието на индивиди като Вас. Заради идиотизъм, псевдопатриотизъм, популизъм, липса на елементарна функционална грамотност, липса на човещина. Ако смятате, че този човек с такъв популизъм, липса на елементарни умения и познания за управление, ще може да направи нещо за вас… много ми е тъжно… а екипът му от “експерти“ е по-зле и от него…", пише в заключение той.

Ето и пълния текст на коментара му:

"Слави удари дъното, стигна Марианската падина и продължи да копае…Той сравни пандемията с Турското робство. В изявление, гледащ сериозно, говорещ намусено с паузи (защото това е достатъчно, за да спечелиш симпатизанти у нас) той заяви: "Турците са били епидемиологичната обстановка“, "те са били пандемията, която е завладяла Баланския полуостров. Ботев с Радецки нямаше как да слезе на бреговете, ако беше спазвал правилата на турския оперативен щаб. Ботев не е знаел, че народът е бил карантиниран. Карантиниран от собствения си страх“.

Ужасяващо безхаберие, ужасяващ популизъм, прикрит в патриотизъм, чрез който той всъщност показа дяволско неуважение към българската история, към българските герои. Показа неразбиране на елементарни принципи на управлението, на демокрацията, на Правото и на медицината. Да сравняваш елементарни неща, които се изискват от теб по време на пандемия, с това какво е трябвало да изтърпят в историята българите и човечество е висша форма на наглост и безхаберие…

"Трябва да бъдем господари на собствената си съдба. Да сме си решавали дали ще стоим вкъщи, дали децата ще ходят на училище.“ Той се присмя на Германия и немския народ... че били дисциплинирани, спазват законите и щели да се ваксинират. Попита дали "та те, германците знаят ли коя е Райна Княгиня, чува ли са за Левски, Ботев...свободата е най-важна.“

Никой нямал право да ни взема свободата по какъвто и е да повод! Та той призовава за неподчинение и неспазване на законите... пуснете си CNN, за да видите до какво може да доведе това... а по време на пандемия цената е още по-огромна - хиляди човешки животи.... Свободата била по-важна от живота. Не, г-н Трифонов, животът е преди всичко. 15 000 човека починаха заради пандемията в България само за последните 10 седмици и записахме рекордна смъртност от 70 години. Умряха много повече хора отколкото по времето на едни от най-кръвопролитните войни за нас. И не, всичко това се случи не само в България, а в цял свят. Само заради безхаберието на индивиди като Вас.

Заради идиотизъм, псевдопатриотизъм, популизъм, липса на елементарна функционална грамотност, липса на човещина. Ако смятате, че този човек с такъв популизъм, липса на елементарни умения и познания за управление, ще може да направи нещо за вас… много ми е тъжно… а екипът му от “експерти“ е по-зле и от него…"



Още по темата: общо новини по темата: 3169
15.05.2023 »
17.05.2022 »
01.04.2022 »
31.03.2022 »
31.03.2022 »
31.03.2022 »
предишна страница [ 1/529 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Свободата в обществото е ограничена! Човек е свободен дотам, докъдето не ограничава свободата на другите! Това, което казва Слави, е така. Ние сме господари на собствената си съдба. Ние сме си решили дали ще стоим вкъщи, дали децата ще ходят на училище. Тук въпросът е, кои сме ние, дали под ние се разбира случаен сбор от индивиди или обществото като цяло. Българското общество взе решение по гореизброените въпроси чрез оторизираните си органи!
-4
 
 
И кой по точно е Петър Велков и с какво заслужи да му се обръща внимание на излиянията във ФБ?
-4
 
 
Каквото и да пишат и плюят Слави рейтинга му се вдига и много ги боли някои ,че премина 15%.
+3
 
 
Дали го четат нещастниците от прутестърските сайтчета*дневникЪ* и *медиапул*?Защото такива гнуснавци са постоянно на тяхното велико внимание,а платените от тях тролчета - коментаторчета,тракащи от редакционните столчета,постоянно възхваляват пропаднали политици и зоват към бунт и метеж!Докъде ще стигнете,червеногъзи нови капиталисти,бълващи отрова и гнусотии?!?Краят ви е известен - ще се затриете и вие,и вашите боклучиви сайтове,бълващи лъжи и омраза!
+5
 
 
Не приемам учтивата форма "Вие" да се използва за такъв интелектуален примитив. Нещо по-вече-към такъв социален тумор трябва да се организира масов публичен линч, докато метастазите му не са размътили главите на още близки до нивото му несретници!
+4
 
 
Аа Славчо как е ? Спомняш ли си как по – поръчка громеше Сидеров, и други неудобни на някого ! Сега ти си на тяхното място за да разбереш как е ! Моли се на тези които те направиха милионер да ти помогнат сега !
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 07.01.2021 г.
+2
 
 
Боклук! Продукт на системата, която буквално ни убива! Ама, парите - по-сладки от морала!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Декември 2020 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Ботев в Първа лига, сезон 2023/2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Български национален отбор по футбол
Лято 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: