ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Пак насилие и грубости към малчугани в детска градина
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:54 / 26.01.2017Коментари (29)16194
©
За пореден случай на насилие и агресия в столична ясла разказва майка на момченце от София. Тя търси съвет във Фейсбук, защото не знае как да постъпи, след като на няколко пъти синът й се прибрал вкъщи насинен.

Ето и разказа на майката:

Детето ми е в ясла, за втори път се прибира с насинени от персонала уши. Първия път дойде с голяма синина. Говорих с тях, те естествено отрекоха. Говорих и с директорката, която беше много мила, изслуша ме. Каза че ще провери.

Днес - две седмици по-късно отново го взимам със синьо ухо. Оказа се че е излял супата, докато се хранили, защото каките - така ги нарича много са крещели и той напук е излял яденето. Те са дошли и са му издърпали и двете уши.

Не го оправдавам, не е хубава такава реакция от негова страна, но чак физическо наказание и то да посинее.

За крещенето и аз докато го оставям, съм присъствала как викат на едно момиченце, което се беше напишкало. Лелята го пита - ти защо плачеш сега, защото се срамуваш ли, ами трябва да се срамуваш, нали ти казах, че майка ти не те обича защото се напикаваш.

След което детето беше оставено без гащички там където играят децата и лелята отиде за храната. Аз докато съблека и оправя малкия - около 5 минути, тя не го облече, не знам колко е седяло така.

Друг път същата крещи на децата че я изнервят и да млъкнат. Това става пред родителите, явно като ни няма е още по-зле. Мога ли да направя нещо? Всяко мнение в такъв момент ще ми е от полза и благодаря на тези които ще ми отговорят! Става въпрос за 24 ОДЗ, яслена група "Мече".

Източник: Блиц







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Направете подписка с родитите ,за да махнете въпросната лелка !!!!
0
 
 
Това не са хора,това са изроди ! На всеки може да му се случи да си изпусне нервите ,но това е прекалено ...посинено ухоо,да дойде аз да дръпна нейното и как може да вика така на момиченцето ,че майка и не я обича !!!!! рџ?ћрџ?±рџ?±рџ?± Боже ще полудея по какви критерий подяволите ги приемат тия лелки в градината ! Като няма нерви и не е наред с главата да ходи да си търси друга работа ,а не да си избиват комплексите на децата ! Моля ви ,приканвам ви да подадете сигнал в институцийте,ако трябва и господари на ефира извикайте ,но трябва да се направи нещо !! Това безумие трябва да бъде спряно ! Успех !
0
 
 
И на мен ми е смешно като питат "Имаш ли деца?" Или като кажат "в Англия не е така".... Еми ок и в Корея не е така.... А тези дами с децата мога да ги питам "гледали ли сте веднъж в живота си 33 деца на 2 годинки в една стая", въпреки, че се съмнявам да са гледали дори 5 без да са им пуснали филмче, или да са им връчили таблетите в ръцете, за да мируват.... И това ли е възпитание... А в Англия.... Заплащането няма да коментирам, но друго е да работиш със седем-десет деца, друго е с 33. Последното нещо което ще кажа, освен за вулгарните и невъзпитани родители, които имат само права, но без задачи и задължения... Чели ли сте закона за щастливи кокошки....И по колко квадратни метра има нужда една кокошка, за да бъде щастлива в България? Е, такъв закон за нашите деца няма. И да има, то никой не може да ме убеди, че 33 деца в 50 кв. м стая са щастливи и ще израстват щастливи и това не им влияе на психиката. Да не забравяме и 34-тия голям човек в наблъсканата стая- учителя, който няяяма как ако е с години стаж да не изперколяса. Това е, ако искате отидете и се пробвайте да работите там. Не ви давам и един ден на точно тези мрънкащите, дето имали по едно дете и виидш ли другите не можело да имат коментар хахахаххаха Успех в живота...
0
 
 
Точно бой трябва за малките ви разглезени ла*на !!! Винаги съм бил на мнение , че боят възпитава. Браво :)
на 26.01.2017 г.
+4
 
 
Полиция,Господари на ефира,министерство,социални,телевизия,...не е зле(ако имате възможност)и таткото да се намеси ;) После може би ще трябва да помислите за нова ясла,защото най-вероятно малкият няма да е много радушно приет.Попитайте и някои от другите родители,(почти съм сигурна,че случаят не е единичен),обединете се и ги СЪСИПЕТЕ.Защото,честно,много ми кипва от такива ситуации... Ама те гледали по 30 деца,като не ти харесвало,взимай си го и т.н. ..Не подкрепям и родителите,които масово търсят под вола теле,ама пък и ''каките'' прекаляват-като не ти издържат нервите,просто не се занимавай с тази професия.
+1
 
 
Хич не се учудвам! Дано само се вземат мерки, защото често пъти такива случаи се потулват и "каките" никой не ги закача и не им търси сметка
+3
 
 
Тая тема е изключително важна и злободневна.Ама надали ще събере повече коментари от силиконовите цици на разни боклуци! Според мен по закон за домашното насилие,прокуратурата трябва да се самосезира,да се направи разследване и ако има виновни "каки"-те да се одрусат!Пробация,Глоба и дисциплинарно уволнение,да не пипнат повече работа и следващите да знаят,какво ги чака ако се държат така с децата.
+4
 
 
Такива теми какви спомени ми навяват само. Като бяхме малки в детската градина, било е преди... 20 - 25 г., спукваха ни от бой по задниците и зад вратовете, редовно ни слагаха да спим разревани, ама тогава кой ти се оплакваше. ТОВА НЕ Е НОРМАЛНО! ТАКИВА ХОРА НЕ ЗАСЛУЖАВАТ РАБОТА!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Юли 2020 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Ботев в Първа лига, сезон 2023/2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Български национален отбор по футбол
Лято 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: