ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Нотариуса изнудвал политици със секскомпромати?
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:48 / 28.02.2024Коментари (2)2623
©
Нотариуса е изнудвал магистрати със секскомпромати! Тази информация освен от наши източници бе потвърдена и от Ивайла Бакалова. Самата миска е изнудвана от Мартин Божанов-Нотариуса. От прокуратурата също потвърдиха, че разследват и в тази посока.

Нотариуса е държал две студиа за красота на централната улица в София "Алабин". Случайно или не, те са съвсем близо до Съдебната палата. Двата уж козметични салона само са изглеждали така. Всъщност зад уредите за разкрасяване е имало стаи, в които магистрати са отивали, за да задоволяват сексуалните си нужди.

Всичко това е било уреждано от Нотариуса, но задкулисно. Това, което не са знаели дадените прокурори и съдии, е, че схемаджията е поставял скрити камери във всяка стая, които са снимали секссцените и различните фетиши на служителите в съдебната система. След това Нотариуса е използвал тези записи, за да изнудва даден магистрат, когато му потрябва. Когато някой трябва да бъде пуснат от ареста, когато някой трябва да бъде вкаран там със съмнителни обвинения, които са били скалъпени или при друга нужда, Нотариуса вадел порнофилмчетата, твърдят източници. Секскомпроматите са били един от основните инструменти, с които години наред Нотариуса е работил безпогрешно, преди да бъде ликвидиран в Горна баня пред жилището си.

Ивайла Бакалова навремето е изнудвана от Нотариуса за 100 бона, за да бъде освободен мъжът й Веселин Денков-Весо Брадата от ареста.

Бакалова каза, че е чувала, че Божанов е изнудвал магистрати със сексвидеа, снимки и всякакви компромати. Бакалова сподели също, че има информация, че тези две студиа за красота са били именно бардаци и точно там са били записвани прокурорите и съдиите да се забавляват със секси мацки.

 

"Чувала съм точно това! Но нямам повече информация", отговори Бакалова относно бардаците на Нотариуса и изнудването на магистрати.

Локацията на тези два скрити от обществото публични дома е идеална. И двата бардака са в непосредствена близост до Съдебната палата, където работят и най-важните кадри в съдебната ни система. Съвсем наблизо се намират Софийският градски съд, Апелативният съд и Върховният касационен съд. Локацията на бардаците не е далеч и от Софийския районен съд, само на десетина минути пеша. Именно за този съд се твърди, че Нотариуса е имал доста близки хора, които са играли по свирката му.

От Софийската градска прокуратура казаха, че разследването около Нотариуса е всеобхватно и се разследват всички сигнали. Това означава, че се проверява и това дали Божанов е изнудвал магистрати със сексзаписи.

Мартин Божанов беше пребит брутално точно преди да бъде застрелян в главата. Това става ясно от лекари, които са прегледали снимки на жертвата след аутопсията й.

По мнението на медиците, които пожелаха да не им се споменават имената, от снимките ясно личи, че Нотариуса е налаган с предмет, който e бил леко заострен или в края на който е имало разширение. Божанов е със счупен нос, с няколко фрактури на черепа и с отоци по лицето. Специалистите са категорични, че тези удари са настъпили преди смъртта на Божанов и са нанесени със страшна сила и странен предмет. Възможно е Нотариуса да е бит с приклада на пистолета, с който впоследствие е убит.

Според лекарите побоят е бил сериозен и е нанесен преди смъртта на Нотариуса, защото иначе по лицето на жертвата не би трябвало да има кръв, отоци и синини. Те не се появяват, ако боят е, след като мъжът е бил вече убит.

Нотариуса има и фрактура на темпоралната кост, тоест на слепоочието, която няма как да се стане от куршум, освен ако не е от упор. Това е изключено, защото няма следи от нагар.

След като е пребит, Нотариуса е застрелян с един куршум в главата. Това навежда на мисълта, че убиецът най-вероятно е бил над жертвата си, когато е дръпнал спусъка. Побоят е поредният факт, който буди недоумение. В момента официалната информация гласи само, че е убийството е поръчково, а килърът е професионалист. Към момента не е ясно нищо друго. Разследването продължава.

Оставя само 700 бона наследство

Нотариуса е живял нашироко, но оставя наследство в имоти в България на стойност "едва" 700 хиляди лева. Това става ясно при справка в имотния регистър.

Поръчково убитият схемаджия, който бе ликвидиран на 31 януари, оставя един апартамент и два гаража в София, 91 декара обработваема земя в Болярово и 2 парцела в село Карлуково, община Луковит. Жилището в столицата се намира в непрестижния квартал "Люлин". Единият гараж е на улица "Княжевска", а другият е на улица "Миле Попйорданов". Божанов притежава също 2 имота в село Карлуково, община Луковит. Нотариуса е собственик и на близо 100 декара хубава, обработваема земя в град Болярово, област Ямбол. Обработваемата площ обаче не е цялата притежание на Божанов, защото негови роднини също имат идеални части от земеделските земи.

По направената справка от "България Днес" в имотния регистър става ясно, че тези имоти струват около 700 хиляди. Запознати с разследването смятат, че Нотариуса има авоари в чужбина, както и офшорни сметки. Гледал е да няма много имоти у нас, за да не стане подозрителен и да не се набива на очи на данъчните.


Още по темата: общо новини по темата: 138
19.04.2024 »
04.04.2024 »
02.04.2024 »
02.04.2024 »
01.04.2024 »
31.03.2024 »
предишна страница [ 1/23 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на factotum_1967
премахни филтъра

на 28.02.2024 г.
0
 
 
"Разследването продължава"... в превод не очаквайте нещо да се разбере и всичко ще се потули. Мафията си има държава.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Правят чисто нова улица в Пловдив до меката на шопинга
Великден 2024 г.
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: