ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Николай Витанов: Юрдечета, чувате ли? Чакаме Големия пробив
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:44 / 29.09.2023Коментари (13)4907
© Фокус
Известният математик проф. Николай Витанов представи своята кратка информация за политиката и войната за 28.09.2023 г. в своя Фейсбук профил:

Кратка информация за политиката и войната за 29 септември 2023 г.


Няма промяна в теориите на основата на които ви обяснявам какво става. Те се си основани на идеите на Бжежински и се потвърждават. Ден след ден. Да започвам.

Збигнев Бжежински (ден 23)

....Външната политика не трябва да се оправдава чрез това човек да се чувства добре, а чрез резултати, които имат осезаеми последици.......

Чувате ли, юрдечета мои? Американската външна политика не се прави, за да се чувствате добре. Тя се прави, за да има осезаеми резултати за САЩ. Как ще се чувства българският юрдек, САЩ изобщо не ги интересува. Те гледат да си реализират интересите. Как?

Великата доктрина: Намери глупак, който да ти реализира интересите за собствена сметка.

Купи си продажник, който да си продаде националните интереси, за да реализира твоите.

Намери шараноюрдек, който да се мята на горите куки, които му залагаш и да кряка в полза на твоите интереси.

Накарай шкембеплющачите да плющят шкембетата по паветата и да ги целуват, бранейки твоите интереси.

И тъй нататък. Я пак. Осъжда ли Витанов начина, по който САЩ си гонят интереса? Не-е-е-е. Какво щеше да прави Витанов, ако беше на мястото на САЩ? Същото. И казва Витанов, хайде племе от прадажници, пльос шкембето на павето, пишете на павето Бжежински и почвайте да го целувате.

Пускам телевизора тази сутрин и след 2 минути го угасих. Кукленото шоу се вихри с пълна сила. Не били значи ракетите негодни, а с изтекъл срок на годност. А-ха-а-а-а-а, тъй, тъй, тъй, тъй, малка моме,...., всичко ще си кажеш.

Време е да се гримираме, време е да се костюмираме,..., време е да започнем да говорим, че и пусковите установки за С-300 са негодни, ъ-ъ-ъ-ъ-ъ, с изтекъл срок на годност.

С една дума – продажници.

И помнете: Закон на Витанов: Генералът усилва армията си. Лампазарят я отслабва.

Ей ви критерий да различавате генерал от лампазар.

И не забравяйте

Закон на Витанов: Демокрацията води до ексцесии. Затова първата задача на мъдрия управляващ е да ограничава ексцесиите на демокрацията.

Караме нататък

Отиваме към войната

Работна теория по Бжежински тук – трябва да се направи всичко за да се разсипе Украйна, та Русия като отхапе голямо парче от нея, да не стане империя веднага.

Как става? Помните Великата доктрина: Намери глупак, който да ти реализира интересите за собствена сметка.

И ето ви го обяснението – помпим украинците със стари оръжия и ги бълбукаме със заеми, за да си разрушат страната и да си унищожат населението. Хем вредят на Русия директно, като я отслабват, хем и след края на войната Русия няма да стане веднага империя.

По фронтовете – нищо интересно. Четеш украинската пропаганда и се заливаш от смях. Вчера ви писах, че украинците са почти изтласкани от Мариинка.

Чакаш украински юруш там. Четеш – храбро отбиват руските атаки – вчера – 6 броя. Тъй, тъ-ъ-ъ-ъй, ама настъпвали към Мелитопол. Накъде-е-е-е? Има една карта, която показва "успеха“ на Големя юруш. Погледнете я и си помислете – 70 000 убити и 140 000 ранени за една вдлъбнатинка, дето едва се вижда. Тотален провал. Но на всички им е ясно вече, че целта е да се изтощи Русия и за това ще бъде утилизиран и последният украинец. Тя площта на увеличение на гробищата май вече е по-голяма от площта на заетите територии при Големия юруш.

Зимата значи, нямала да спре украинското настъпление. Най-големия пробив щял да дойде след Токмак. Абе, на какво бело са тия. Добре, хайде, чакаме Големия пробив . Индикатор – превземането на Токмак. Чакаме – ден 1-ви от чакането за превземането на Токмак, та да дойде Големия пробив.

Друга смешка – ама той руския флот в Черно море бил възпрян. Тъй, де тъй. Я някое корабче да излезе от териториалните води на България и Румъния, че да видите колко е възпрян руския флот в Черно море.

Голи пропагандни куки. Вчера ви писах. Резултатът от некъдарния Голям юруш и угробването на 3 корпуса на 2 метра под земята е че руснаците напредват полека и без да бързат по посока ва Харков, Одеса, Славянск и Краматорск. Тактическите указания се изпълняват и от двете страни. От украинска – няма значение какво ще остане от Украина, руснаците трябва да се изтощят колкото може – хвърляме всичко до последния украинец, после – бегом по островите в Тихия океан (тез острови ще се пренаселят, големи мераци за бегане там има). Руската страна – не щем да ги смиламе в месомелачките, но какво да се прави – сами идат.

Месомелачките си работят, а фон Молтке казва – като замине армията, ще замине и територията. Текущ етап – заминаване на армията. На два метра под земята.

Българската политика? Много добре знаете какво ми е мнението. Продажническа. Купуване на фабрика на 8 септември 1944 година. По интелигентна политика трябва тук, казва Витанов, тъй както сте я подкарали, след като предадете и долните си гащи, дори без да ви ги поискат, ще почнете да пращате и пушечно месо, като свърши украинското. Да ме извините, тъй казва логиката – Русия трябва да се отслабва, а украинското пушечно месо ще вземе, че ще свърши. Отде пушечно месо? От глупаци, които реализират чужди интереси за собствена сметка. Такива в Източна Европа бол, а най-продажните ги знаете къде са. Наскоро имаше зърнен тест за продажничество. Та така, промени по фронта не се очакват.

Я да видим накрая, какво става с прогнозите за корона вируса

Прогноза – няма да има препълване на болниците. Валидност – вече 432 дни.

Прескочихме 365 дни. А какво беше това 365 дни, а , юрдечета мои?

Прогноза – няма да има дифузно разпространение на вируса. Валидност – вече 534 дни. 17 месеца са 516 дни. 18 месеца са 547 дни.

Като дойдат следващите епидемии, тогава ще извадите числата от тези рекорди и ще сравнявате. И тъй ще разберете кой колко струва.

Над 500 дни валидна прогноза. Над 17 месеца.

Е, който може, си може. Който не може – човка в калта и почва аматьорски да я бълбука.

Забелязвате ли как неусетно се въртят броячите и се увеличава размерът на рекордите, които трябва да бъдат подобрени. 534 дни юрдечета мои. Тендец – щайгенд, дето казват германците.

Текущата вълна си се развива според очакванията. Прогнозата отдавна я знаете – няма да стигнем 500 регистрирани случая до края на месеца, РЗИ-тата ще се справят добре. Като дойде октомври, ще има прогноза за октомври. Тези, които са покрай мен, вече я знаят. И ще проверят в началоно на октомври, дали това, което съм казал на тях, ще го кожа и на вас.

Желая здраве и успехи и нека вирусите и войната стоят далеч от вас.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на oleleeee
премахни филтъра

+2
 
 
витанов може и да е много умен и добър в математиката,но първо е горделив (типичен порок на скапаняците и тоталните загубеняци)! Второ смазан е от комплекси, и трето личи си че е голям лизач на рускенефа! Лошо няма....само дето от"много умен" стана просто СМЕШЕН (комплексар)!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Ботев в Първа лига, сезон 2023/2024
Поскъпване на хранителните продукти
Природни стихии
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: