ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Наследникът на фамилията "Кенеди" изпрати писмо на наша журналистка
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:54 / 03.01.2023Коментари (0)2987
©
Любопитна кореспонденция с наследника на президентската фамилия Кенеди - Робърт Ф. Кенеди, сподели в социалните мрежи журналистката и автор на книгата "Ковид 19 или войната за душите ни" Патриция Кирилова.

"Щастлива съм, че работих за тази кауза с подкрепата на най-добрите експерти за вируси и ваксини в България. Активирахме българи от цял свят, за да съберем дарения за довършване на безвредната и ефективна българска ваксина, разработена от екипа на БАН. Която така и не бе приложена в страната ни, но за сметка на това станахме първи по смъртност в света от Ковид - от 10 приети в болница, 9 умираха заради грешното лечение, за което понякога медиците плахо говорят.  След като издадох книгата "Ковид 19 или войната за душите ни", която писах повече от година,  българи от цял свят ми писаха, че благодарение на подобни публикации са запазили здравия си дух и не са поддали на ежедневните брифинги,  сеещи страх и паника сред българите. Те доведоха до смъртта на много хора - инсулт и инфаркт, сред които бе и майка ми, Бог да я прости!", споделя Патриция.

Робърт Кенеди - младши от десетилетия  следва каузата на своя род за борба с Deep State, а с адвокатския си екип  води съдебни дела срещу Биг Фарма и събира хиляди случаи с увреждането на деца и на възрастни от ваксини и фармацевтични продукти.  

В началото на Ковид-кризата Кенеди-младши поведе битка за изнасяне на факти за случаи с увредени или починали жертви на експеримента. 

Ето и новогодишния зареден с оптимизъм имейл от неуморния боец срещу Дълбоката държава:

"Уважаема Патриция,

Последните три години ще останат в историята като време, когато медицинско-промишленият комплекс започна война срещу нашите деца, затваряйки училища, маскирайки и изолирайки децата. . . и най-скоро разрешаване на двувалентни ваксини срещу COVID за бебета на възраст до 6 месеца, с нулеви данни за тази възрастова група. Въпреки тези бедствия, 2022 г. ще остане в историята като година на безпрецедентен растеж за движението за медицинска свобода. Сега имаме импулса  да си върнем свободата и да защитим децата си", пише в писмото си Кенеди.

 Той припомня, че по време на пандемията масовите  медии са се превърнали в сервилни писари на Голямата фармацевтична компания и на нейните пленени агенции за обществено здраве. 

"Срамно е, че са били необходими стотици хиляди наранявания и смъртни случаи от ваксини, които никога не е трябвало да бъдат пуснати на пазара - още по-малко задължителни, за да хвърлим отдавна закъсняла светлина върху въпроса за безопасността на ваксините.  Но благодарение на обществената подкрепа за нашата работа в областта на правото, науката, общественото образование и застъпничеството, ние създадохме нови възможности за защита на децата на Америка.  За първи път от началото на този кошмар с ваксината срещу COVID има ясни признаци, че пропагандната офанзива на медицинския картел се разпада", допълва още неуморният борец срещу Дълбоката държава.

Според него една от справедливите победи на 2022 г. е, че щатските съдилища са се произнесли срещу драконовския мандат на президента Байдън за федералните работници.  И срещу опита на Pfizer и FDA да скрият критични документи от обществеността. 

"Те се произнесоха срещу плана на училищния район на Вашингтон, окръг Колумбия, да ваксинира деца на 11-годишна възраст без съгласието на родителите. И точно този месец Конгресът прие законопроект, който отменя мандата за ваксина срещу COVID за членовете на въоръжените сили на САЩ. В  края на 2022 г., ние заслужаваме да отпразнуваме тези победи, всяка от които е родена от упорита решителност и сурова смелост в лицето на безпрецедентно сплашване", пише още Кенеди.

И заключава: "Нашите противници са безмилостни, коварни и жестоки. Те превърнаха тази продължила десетилетия битка за медицинска свобода в битка за душата на нашата демокрация. Но знам, че можем да спечелим тази битка. Веднъж имахме революция в тази страна, която никой не вярваше, че можем да спечелим. Сега имаме още един шанс и с общи сили ще я спечелим".

А как се стигна до тази кореспонденция? 

"В периода от март 2020 година до днес  хора като мен воюват за истината, скрита зад Ковид 19 и опита да ни лишат от безценните ни човешки права. Пишейки на тази тема повече от 2 години, логично стигнах и до сайта на Робърт Кенеди и до проучванията, които той прави от години. Написах няколко имейла до него, изпратих му линкове за книгата "Ковид 19 или Войната за душите ни" и така се стигна до кореспонденцията ни", припомня журналистката.


Още по темата: общо новини по темата: 17015
28.03.2024 »
27.03.2024 »
24.03.2024 »
23.03.2024 »
21.03.2024 »
20.03.2024 »
предишна страница [ 1/2836 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Бомби в училищата
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян (886) 16%
Спас Гърневски (795) 14%
Д-р Иван Чомаков (544) 10%
Славчо Атанасов (1455) 26%
Иван Тотев (1492) 26%
Здравко Димитров (487) 9%
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: