ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Наши болници съветват майка да прибере детето си и да чака да умре
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:07 / 21.01.2018Коментари (9)11713
©
Вероятно помните малката Натали... ангелчето от Бургас, което е диагностицирано с ДЦП още на 5-месечна възраст. От тогава за детето и неговата майка започва голямото ходене по мъките и една свирепа битка, която в последните месеци се превръща в борба за живот. С Burgas24.bg се свързаха близки на семейството, за да разкажат поредния абсурд. И да помолят за помощ... без която детенцето е обречено на смърт.

В края на 2017-а година състоянието на Натали се влошава критично. Около Нова година детето започва да става неспокойно след прием на храна и течности, реагира със силен плач и присвиване на тялото. Състоянието му се дължеше на силни коремни болки. 

"Последваха продължителни изследвания и лечение в България, но всеки един от курсовете водеше само до временно подобрение на състоянието, което се влошаваше непрекъснато. Извършените изследвания доказаха множество проблеми в дебелото черво и токсичен мегаколон. Проведени са консултации с гастроентеролози, педиатри, генетици, детски и хирурзи в София, Варна, Стара Загора, Пловдив, включително всички големи медицински центрове в България, но случаят е обявен като комплициран и с невъзможност за лечение на място", разказват близки на малката Натали.

Събраните документи и изследвания са изпратени в Университетска болница "Шарите" - Берлин. От немската клиника е изпратена оферта и състоянието на Натали е прецизирано като разновидност на синдрома на Хишпрунг, за което лекарите там твърдят, че е наложителна биопсия, изследвания и операция от спешен порядък при тях. Изпратена е оферта. Всички документи са окомплектовани и изпратени до "Фонда за лечение на деца в чужбина".

"През декември, като подарък за рождения си ден, Натали получи отказ за лечение в чужбина от въпросния фонд. В резултат на това, детето в настоящия момент е в критично състояние, реанимирано преди дни в шокова зала, изхвърлено от болниците в Бургас, вкъщи на системи, с частна медицинска сестра, без да може да приема храна и вода, без да може дори да ходи самостоятелно по голяма нужда. Колко болка може да изтърпи едно детско телце и кой дава право на този фонд да раздава с лека ръка присъди на тежко болни деца и да решава кой да живее и кой да страда и умира", разкъсва се семейството на малкото момиченце.

Помогнете на малката Натали да живее! Ето начините:
Банкова сметка:

Investbank
BG86IORT80485024770700
BIC IORTBGSF
Титуляр: Калояна Канариева








Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 24.01.2018 г.
0
 
 
Как върви кампанията?
Aнонимен
на 21.01.2018 г.
0
 
 
няма жал тази ако мога да е нарека организация махнете е даи да е затрием тя не може да решава съдби.господ ще му помогне ще се оправи горкичкото невинно детенце.но тази организация трябва да се затрие..
0
 
 
За турчина имаше пари да го лекуват в Германия , а за БЪЛГАРЧЕТО няма>>>>>
До Васко Велев председател на АИКБ , Господин Велев Говорите че работниците много почиват и много пари взимат , какво ще кажете за фирми и то не с
на 21.01.2018 г.
0
 
 
Това е , Демокрация за едни има средства а за други няма
0
 
 
Фонд за крадене нали ги хванаха с далаверите им преди година
+2
 
 
А какво е виновно това дете да страда като няма връзки нали всички деца са деца на България и трябва да имат право да се лекуват там където щте им помогнат нетрябва нито едно дете да страда ,дано малката Натали да успее да се пребори с бирокрацията и лошата болест ,успех и късмет скъпо дете !
+2
 
 
Фондове,фондации,са за наши и ваши!
Aнонимен
на 21.01.2018 г.
+4
 
 
този фонд за лечение на деца в чужбина е една престъпна организация- сърцето ми се сви,до като четох статията. колко пари се крадат в БГ, за колко глупости се пръскат останалите пари.....а едно дете агонизира в болки.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2019 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Локо в Първа лига, сезон 2023/2024
ВиК-Пловдив пред фалит
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: