ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Напрежение в Русе заради видео с агресия
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:28 / 02.11.2022Коментари (1)1460
© БНТ
Напрежение в Русе заради видео с агресия на момче. Видеото беше качено снощи и десетки недоволни младежи се събраха пред блока на нападателя. За щастие до ескалация на напрежението не се стигна, но кадрите възмутиха младите хора, които се обявиха против агресията.

Пострадалият Иво Бонев разказа пред БНТ, че не познава нападателя си. По думите на Бонев и други потърпевши поне 10 момчета са бити от въпросния нападател.

"Случи се в средата на април, аз не знаех изобщо за това момче. Той ме приклещи в тоалетните на едно заведение. Дотогава не се познавахме и нямах идея кой е, но ми нанесе побой в главата, ръцете, по цялото тяло", каза Бонев.

Говори още едно момче, което е било нападнато само преди дни. То обаче пожела да запази анонимност:

"На 26 октомври ми беше нанесен побой, вследствие имам счупено ребро, проблеми с ключицата, не трябва да си местя ръката, целият ми гръб е жълт. Аз го познавах преди това, но не съм имал проблеми с него. Имах проблеми с негов приятел, но се бяхме разбрали съвсем нормално".

Младежът заяви, че ще търси правата си по съдебен път.

Според Иво Бонев причината за нападението над него е момиче, с което е излизал. Агресивният мъж заявил, че всеки, който има контакт с нея, ще бъде пребиван.

"Не знам защо точно сега клипът е пуснат, но се радвам, че в момента поне имаме някакво доказателство, защото след мен и други момчета пострадаха от него. Едно от тях подаде жалба и аз накрая реших да не мълча повече и също да подам жалба", казва Бонев.

След публикацията на видеоклипа много хора са се свързали с Иво Бонев, който разказва, че изобщо не е очаквал такава подкрепа.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
е*ахти е**вката, как може да има такива сополи, защо пострадалите крият от страх ли от какво? Този заслужава да му счупят всички ребра и да иде на топло, отново безнаказаност от измислената Държава, всяко чудо за 3 дни. Те виждат че няма правосъдие и си правят каквото искат. Прокурорското синче под домашен арест в Перник, стой и най нагло се смее на Държавата че нищо не могат да му направят. Ами оня другия индивид дето ги пребиваше там цяло село по казината и по пътищата, 3 дена по новините и до там ся сигурно си почива някъде. С този индивид същата работа. Тези трябва да ги бият всеки ден кой ги види където и да е за да му влезне нещо в главата иначе нищо не става. Хубаво са се събрали сума хора там ама събирайте се всяка вечер без много шум и репортери и го направете на пихтия да Ви целува той на вас обувките. Аман някой хора си заслужават да бъдат ... Държавата няма да се оправи. Докато всеки един индивид като този не бъде привлечен под отговорност да заплати луди пари на всички пострадали и да лежи ефективно няколко годинки в затвора няма да стане нищо.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Ноември 2022 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Локо в Първа лига, сезон 2023/2024
ВиК-Пловдив пред фалит
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: