ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
На българското море: Пържолата мирише на мърша, доматите с кал и обирани от върнати салати
Автор: Екип Plovdiv24.bg 07:11 / 25.08.2022Коментари (19)72814
© Фейсбук
Мила родна картинка
От години отсядаме в прекрасния стар град Созопол. Снощи решихме да отидем на ресторант в новия град. Привлечени от гръцката музика в ресторант- Хавай. Поръчаме първо овчарска салата - зеленчуците очевидно бяха стари, съдържанието не отговаряше на описанието от менюто. Поръчваме свинска пържола грамажа добре, но месото старо, мирише на мърша. Нека достигне това до почиващите. Нека такива ресторанти да губят сами клиенти! Ние плащаме и искаме качество, добро обслужване! Не сме дошли да ни тровят със стара храна!

Така турист в Созопол описа накратко престоя си в морския град във фвйсбук, видя Plovdiv24.bg

Ето какво още споделят други почиващи:

Ние хапвахме там около 8- ми август и взехме на детето пица, която беше само тесто, неизпечена, може би бързат и ги вадят недопечени. Шопската салата на мъжа ми беше със стари домати и краставици и дори не я яде. Дори си мисля, че салатата беше замразявана, стара...обирана от върнати салати.

Обслужване и кухня са тотал щета и не отговарят дори на 50%. Обиколил съм поне 20 ресторанта това лято в Созопол.Слабо качество, бавно обслужване, високи цени. Вината е в собствениците, не толкова в персонала. Просто хората искат бързо забогатяване!

Нашето семейство също вечеряхме там,и вс беше ужасно + това доматите от салатата бяха с кал и лепенките не бяха махнати....

А ето какво заключение прави мъж, пообиколил местата за хранене:

Няма стар, няма нов град. 85% от ресторантите са с лошо обслужване, некачествена храна и завишени цени. Персоналът е малко, масите много. И не е хейт, а реалността. Не слагам всички под общ знаменател. В крайна сметка намерихме и прилични ресторанти с вкусна храна, но са малко!


Още по темата: общо новини по темата: 936
14.08.2023 »
08.08.2023 »
21.07.2023 »
01.11.2022 »
28.10.2022 »
17.10.2022 »
предишна страница [ 1/156 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на greda
премахни филтъра

-1
 
 
От 15 години Созопол все повече се превръща в място презастроено от кенефи, каквото стана и цялото ни бетонолайночерноморие. Качеството в местата за хранене е кенеф. Обслужването е кенеф. Цените удариха на небето звездите. Остана само плаж Алепу и да се изранваш самосоятелно в домашни условия. И така е в 80% от заведенията от Шабла до Резово. Казах Резово и се отвратих - единствената кръчма е измисленият "Рибен ресторант" в който рибата е мумифицирана през ерата на Фараон Тутанкамон, а цените са в стойността на златото на борсата в Ню Йорк. Обслужването е "по селски" с примес на просташка надменност. После ми обяснявайте, че нашето море било по-добро по всичко от гръцкото! Да,бе да! Само на един мой въпрос ми отговорете: - Защо от 1989 година нито един световно известен артист или елит, не почива на българското Черноморие, а всички в 80% от световният елит задължително са на море в Гърция... Нали сме с по-добрата услуга и море!? Вервайте си! Само като чуя как някоя селска пръдла, израснала за една нощ за сервитьорка чрез креватните курсове на шефа си "бизнесмен" + хотелиер, с кръвна линия 9 коляно свинар, ме попита: - Че, щее? и приключвам с местните заведения. Че, щее? (така питат сервизите в Банско и Разлоч), което в превод от техното протестантско наречие означава "Кво искащ"... Често е и сами" Щеее? "... Което вкарва в размисъл за бъдещето клиентите... Юриш на лайната у водата и храната - Черно море, мамата ни "че щее" е*е!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Бомби в училищата
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: