ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Мъжле смля от бой шофьорка пред десетки погледи
Автор: Екип Plovdiv24.bg 22:12 / 28.05.2019Коментари (13)35268
©
Водач нападна жена пред очите на десетки минувачи на ул. "Индустриална“ в Бургас. За инцидента разказа самата пострадала. Екшънът се е разиграл по-рано днес, докато тя шофирала колата си. Изневиделица пътя й пресякъл мъж на мотопед, който спрял пред нея и започнал да крещи и налага автомобила. 

Посегнал й. Наложило се други шофьори да спрат колите си и да излязат на шосето, за да озаптят развилнелия се. "Ще ви помоля, ако някой от вас е станал свидетел на насилието, което се случи на ул. "Индустриална“ №47 (в района на магазин "Шкода“), да се свърже с мен. Ще искам насилникът да си понесе законовите последствия. НЕ МОЖЕ ДА СЕ УДРЯ ЖЕНА! Благодаря за отзивчивостта на колегите шофьори, които скочиха да ме защитят. За съжаление насилникът избяга като един долен страхливец“, написа Д.К.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
на 30.05.2019 г.
0
 
 
Не обръщайте внимание на тези повърхностни проблеми - кой набил еди кой си и т.н. Това ще продължава да се случва, докато фактора "човек шофьор" съществува. Защо пътници на 1 влак не се бият с пътници на друг? Защото приемат влака като средство за стигане от т. А до т. Б и не мислят за самото шофиране. Проблема ще се реши, когато навлязат коли, които се движат управлявани от комютър - до тогава може да се мисли решеия, които само ще редуцират проблема.
на 29.05.2019 г.
+1
 
 
Тая сърма не е спряла на някой стоп и тоя я е догонил да я припляска. Класика.
+3
 
 
Значи да обобщим: понеже жена е шофирала, автоматично приехме, че тя е направила нарушение, стресирала е горкия човечец дотолкова, че видиш ли, напълно си е заслужила тупаника. И изведнъж стана така, че всички масово виждат жени да карат като обезумели, да се гримират, да говорят по тел и т.н., а мъжете са изрядни. Хора, озаптете си малко гнева и стига сте се водили по предразсъдъци от миналия век. Шофирането не зависи от пола; зависи от интелектуалното, психичното състояние, както и от общото възпитание и самосъзнание на човек и още куп други фактори. Категорично осъждам всяка една проява на агресия на пътя и смятам, че извършителите трябва да бъдат сериозно наказвани.
+6
 
 
Казвал съм го преди, и пак ще го кажа. Трябва да се правят задължителни психотестове и те трябва да са по-строги от тираджийските. Не може някой да си слиза от МПС-то по средата на улицата за да пребие друг, защото видиш ли - взели са му предимството. Като не ви отърва, карайте велосипед, ходете пеш или ползвайте градски транспорт. Улиците са пълни с автомобили, ако не проявявате колегиалност, ще катастрофирате като всички останали от черната статистика. Не е за всеки шофирането! Аз като ходя за работа, минимум 3 пъти ме засичат. Какво да правя сега? Да ходя да ги настигам да се бия ли? Тоя човек знаеш ли го, бърза ли, не бърза ли за работа, жена му ли не го е смъмрила да не гледа какво прави и милион причини да се случват такива неща. Айде малко по-спокойно, че някой ден ще си паднете на майстора и толкова бой ще отнесете, че ще се храните през сламка 2 месеца.
на 29.05.2019 г.
+2
 
 
Не знам дали знаете , но насилието поражда насилие. Да , картинката на пътя е много жалка. Аз лично, също доста често ми се иска да слезна да надъня канчето на някой - особенно на хора дето карат по-скъпи и си мислят , че са царе на пътя. Пола на пътя няма значение и двата пола си имат косури. Миналата седмица станах свидетел на едно много страшно явление: една мома с голф (пазарджишка регистрация и май беше с ромски произход) излиза от път без предимство , не се оглежда и се натриса в едно малко камионче и вместо да се засрами или да проумее грешкта , тя тръгва да вика да псува , обижда държавата, водачите , че не знаели правилника ( абе точно копие на тукашния Чопър) ... Дори почти успя да убеди КАТ , че тя е права - макар , че трябва да си адски малоумен за да повярваш на нейната история... Та на къде клоня - почти всички на пътя, напоследък за станали доста демократични спрямо себе си и никакъв толеранс спрямо другите. Проблеми са ясни - липса на контрол , липса на реално наказание , беозотговорност на контролните органи ( които уж трябва да следят за реда и безопасността при движение , но ако сте забелязали в повечето случаи при тяхното появление води до по-голям хаос) Лиспата на обучение на служители на КАТ и водачи трябва да подобри
+3
 
 
За съжаление и аз все по-често ставам пряк свидетел на зверски неадекватно шофиране на "дами" - говори по телефона, забравила е, че има мигачи и шари из лентите, но ако й направиш забележка, отваря уста голяма колкото градска тоалетна. А ако слезеш да я ошамариш, както в случая, изведнъж се сеща, че е дама... :)
+2
 
 
Да й имам довода на тази дама.. Бях сигурна, че има история зад привидната фасада ;) Не че съм ЗА насилието под каквато и да е форма, но като активен шофьор, признавам че всеки Божи ден изпитвам неистова нужда да слезна от колата и да упражня насилие върху някого. Поне веднъж на ден ми се случва. Та, мисълта ми е, че без причина няма да е станала тази грозотия, добре че все пак няма сериозно пострадали.
на 29.05.2019 г.
0
 
 
Ааааа той след това бил избягал. А ти когато му влезе в лентата,засече го и щеше да го прегазиш като мръсно куче сигурно спря и му се извини за причинената уплаха. Щом ом още дзипаш не те е лобутил чак толкова и следващия път ще имаш едно на ум и за другите участници в движението.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Юли 2019 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Ботев в Първа лига, сезон 2023/2024
Великден 2024 г.
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Първа лига, сезон 2023/2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: