ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Мъж изтрещя, след като спипа в семейното ложе жена си със 17-годишен
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:13 / 16.04.2018Коментари (16)17983
©
Мъж наръга със стъкло от счупена бутилка съпругата си и 17-годишен тийнейджър, след като ги спипа в семейната спалня малко след полунощ в неделя, пише "Телеграф“. 34-годишният рогоносец се прибрал около 0:10 часа в исперихското село Лъвино и заварил жена му и тийнейджъра заедно. Съпругата, която е с 10-години по-възрастна от младежа, без свян го приютила в семейната спалня. Тя не очаквала мъжът ѝ да се прибере тази нощ, тъй като от известно време били скарани. Мъжът пък имал подозрения, че невярната му любима кръшка с младеж от селото. Нагласил нещата така, че във въпросната вечер да успее да я изненада и да се прибере неочаквано в къщата. Двамата били в доста обтегнати отношения заради сприхавия му характер, твърдят местните.

Съпрузите имали сключен граждански брак, но не го консумирали поради несходство в характерите, обясниха още запознати. Така 27-годишната жена се захласнала по тийнейджъра, а цялото село започнало да шушука. Сварвайки прелюбодейците в семейното ложе, мъжът буквално побеснял. Грабнал стъклена бутилка, която била оставена до леглото, и започнал да удря с нея младия си съперник и жена си. От ударите счупил бутилката и почнал да ръга с острите стъкла от нея. Това не му стигнало, а намерил и нож, с който продължил да мушка, където му падне.

Вследствие на нанесения побой жената е с порезна рана в областта на корема и дясната ръка, момчето е с порезна рана на главата. Двамата пострадали са настанени в МБАЛ - Исперих без опасност за живота. Насилникът е установен, след като жена му постъпила в болницата. Мъжът е задържан за 24 часа, но не успял да даде смислени обяснения за действията си. След като се подобри състоянието им, пострадалите също ще бъдат разпитани. По случая е образувано досъдебно производство, Мотивите се изясняват, обясниха разследващите.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
+3
 
 
...не очаквала мъжът й да се прибере тази нощ, тъй като от известно време били скарани. Мъжът пък имал подозрения, че невярната му любима кръшка с младеж от селото. Нагласил нещата така, че във въпросната вечер да успее да я изненада... MY COMMENT: - Щом веднъж е тръгнал от дома, този образ, който се прави на Инспектор Дюдю, сам си отрязал правото да се бърка в личния живот на жената. Опит за убийство са действията му, ако Българският съд следва законите.
-1
 
 
Долна к**ва. Никой не казва ,че е собственост на мъжа ,но да се чука в семейната спалня с някъв тийнейджър си е достойно за наръгване..подигравка и със семейните ценности (дори те да нямат такива в момента) и с морала и на жена ,ако има такъв ,което ме съмнява.
Aнонимен
на 16.04.2018 г.
+2
 
 
тя да не му и собственост ? има си цивилизован начин да се разделят.
+8
 
 
Хората са казали "На сила хубост не става"! Защо трябва да се стига до агресия? Просто се развеждат и тя отива при 17- годишния да я издържа! Тогава ще разбере, че има много по-жизненоважни неща от секса/визирам храна и вода/!
+7
 
 
В състояние на афект и смислено обяснение? Когато поотшуми шокът, тогава ще може да говори смислено.
-5
 
 
Ами и аз да бях на негово място, щях да сторя същото, даже щях да ги довърша. А какви са причините за прелюбодеянието на "благоверната", е отделен въпрос. Дали тя е съвременна Месалина, дали той е неспособен Клавдий, нищо не оправдава разгонената кучка!
+5
 
 
Имаш сключен граждански брак, но не си клатиш младата жена, защото имате несходство в характерите. Че да таковаш някой, трябва ли да си пасвате, като характери? :-) Не знаех...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Август 2018 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Кабинетът "Денков - Габриел"
Локо в Първа лига, сезон 2023/2024
Първа лига, сезон 2023/2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: