ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Млада дама към бившия си: Мразя те, трябва да умреш!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:22 / 16.12.2017Коментари (6)7421
©
Подслушан разговор в автобус: Мразя те, трябва да умреш! Читател на Varna24.bg сподели за огорчението и потреса, с които е слязъл от варненски автобус в четвъртък, след като бил принуден да слуша разговора на девойка вероятно с бивш вече любим. "Пътувайки снощи, около 17.30 часа по линия номер 20 в посока кварталите, бях принуден да слушам дълъг разговор на момиче, вероятно с бивш приятел, пълен с толкова омраза и заплахи, че изтръпнах...

Така и не видях лицето на девойката, защото не посмях да се обърна, но думите й кънтяха в ушите ми дълго време и недоумявах как може млад човек да изрече подобни неща и да е изпълнен с толкова агресия. Не зная какъв е бил поводът, но момичето започна с това, че не иска да чува и вижда въпросното момче. После му обясни, че е най-жалкият, гнусен и презрян човек. Дотук добре, но като занарежда репликите:

"Ти трябва да умреш, искам да умреш!" и вече ми се строи наистина прекалено. Няма смисъл да препредавам целия разговор. Споделям за случая, тъй като често ни се налага да слушаме нечия дълга тирада по неволя, докато пътуваме. Всяка вечер се налага да чуя нечия непожелана изповед или пък дълъг битов коментар кой какво ще готви, къде ще ходи или е ходил, колко са гадни колегите или подобни.

Представяте ли си, ако един шофьор на автобус от ранни зори върти кормилото и е принуден да слуша подобни тиради, доколко може да се абстрахира и запази самообладание. Затова според мен трябва личните разговори в обществения транспорт да бъдат абсолютно забранени или да се допускат в наистина краен случай.", сподели варненецът.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Всеки ден ни облъчват с новини от рода на "Дама паркира на тротоар...", "Дама открадна...", "Дама напсува..." и прочее. Ежедневни случаи, в които жени биват набедени за... дами. А действителността е такава, че дами почти не съществуват - особено сред съвременните български жени. Носенето на женска чанта, която поради незнайна причина жените предпочитат да наричат "дамска" и всячески избягват да наричат с истинското и название "женска", не ги прави дами. Дама е съвкупност от качества, израз на поведението и обноските на една жена, а не звание, давано според половия орган под бельото.
0
 
 
Поредният от ежедневните случаи, в които жени биват набедени за дами. Дами почти не съществуват, особено сред младите български жени. Носенето на женска чанта, която поради незнайна причина предпочитат да наричат "дамска" и всячески избягват да наричат с истинското Сќ название "женска", не ги прави дами.
+2
 
 
Този който кълне му се връща от съдбата
+3
 
 
Не знаем какъв е случая, това е просто един момент от него. Понякога и един добър, раним човек, когато бъде тормозен и притиснат, може да отвърне на злото със зло. Така че, бившия може да си го заслужава. Ако не и е купил новия ифон или джип.
0
 
 
Следващия път си хвани такси да не слушаш на хората проблемите :)Кой знае колко бой е яла за да стигне до тея думи :)Кой знае кога и теб някой ден ще те слушат по рейсовете :)Да не говорим за тъпите статий напоследак в ужким "най-добрия" Пловдивски сайт за новини...Въпреки че не бях пътувал с рейс от 6 години, вчера ми се наложи и аз да слушам чалга въпреки че бях чел че вече е забранена да се пуска по рейсовете..Да не говорим за кондукторките който са станали "регулировчици" и напътстват къде автобуса да спира (мислих че трябва на всяка спирка но уви) и коя врата да отваря.Да не говорим за селяните от "ракуски" и "труд" имигрирали в "градо" да станат шофьори как затварят вратите докато стари хора слизат и ги затискат с вратите.Градския транспорт е пълна порнография за лица над 50 години. Мили пенсионери, моля носете си боеприпаси при пътуване с градския транспорт. Почти всеки шофьор на градски автобус заслужава публичен линч с камъни като в Аржентина на градския стадион. Ако не разполагате с такива, то моля споделете вашите лекарства за нерви и кръвно с шофьора. министерство на здравеопазването
+1
 
 
Жалка картинка ! Кой ли ще го вземе това чудовище наречено жена !?
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Септември 2019 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: