Митничари четат обяви и конфискуват домашна ракия

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
12:38 / 18.12.2014
4690
610 литра наливен алкохол, без платен акциз и предлаган чрез различни форми на обяви, задържаха служители на "Митническо разузнаване и разследване" към Митница Пловдив.

В частен дом в с. Ивайло са открити 32 пластмасови туби, пълни с безцветна течност и с мирис на алкохол. Тестът, извършен с полеви уред - денситометър, показал 49 алкохолни градуса. Проверката е извършена на база обява в интернет за продажба на големи количества ракия. Стоката е задържана и предстои образуване на административнонаказателно производство.

По повод друга обява, закачена на дърво в Пловдив, е извършена проверка в частен дом в Перущица. Открити са 100 литра ракия. По случая също предстои образуване на административнонаказателно производство. След поискано съдействие от служителите на РУП - Пещера, отново в частен дом в Пещера, са открити 80 литра ракия без документи за платен акциз.


Виж коментарите (3)
Още новини от Национални новини:
Борисов: Петков казваше "Тагарев е нашето знаме", но сега пък го ...
Страшен потоп в наш областен град
Педиатър успокои: Ваксината за коклюш е напълно безопасна за брем...
Страната ни с рекордно нисък износ на ток за първите месеци: Спад...
Доклад на ЕК буквално ни уби с констатация за разликата бедни-бог...
Страшен порой се изля над столицата


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).