ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Мишо Шамара неочаквано защити цигането, което взриви България с обидните си коментари
Автор: Екип Plovdiv24.bg 22:45 / 08.04.2019Коментари (13)11493
© Фейсбук
Във видео Мишо Шамара изказа позицията си и защити циганчето, което нарече българите  "мърши" и боклуци". Ексрапърът заяви, че всички са нападнали детето, но никой не вижда нещата от друг ъгъл.

Припомняме, че Гилбърт Стефанов публикува скандалното видео, а след него майка му също качи клип в мрежата и защити сина си. Днес циганчето качи ново видео, в което каза, че искрено съжалява за случилото се и заяви, че не е очаквало да стана така и целта му е била единствено да събере повече гледания и лайкове.

Ето какво каза Мишо Шамара за целия скандал: 

"Не мога да повярвам колко елементарно се разсъждава у нас и българите повтарят глупсоти и разпространяват езика на омразата като папагали. Като първични същества и хлебарки... Като чукнеш на масата и хлебарката бяга наляво надясно", каза ексрапърът, цитиран от Блиц.

"Замислете се. Първо някакво дете псува България и българите. Защо? Безпричинно ли? Гледах видеото на майката, бях блокиран до днес, защото пак на някакъв расист му заявих, че е расист и той ме репортна. Чак сега ми разблокираха профила. Чухте ли другото нещо в интервюто на майката? Защо тя мисли, че българите са ш*бани? На всеки един лайв са псували момчето постоянно", добави той.

"Във всички лайв видеа у нас всеки ден от тях 30 милиона са с псуване на цигани и в това няма никакъв проблем! Един циганин се осмелява да псува българите и става голям проблем. Майката казва как всеки път са го пребивали българи постоянно. Изнервило се! Те са го спуквали от бой само защото е мургаво?! Е как да обича България? Аз и 4 милиона българи избягахме от България. У нас българите не живеят добре, а циганите живеят още по-зле.  

Не е правилно, естествено.. ама знаете ли колко неправилни неща стават. Проблемът е расизмът и ксенофобията, които постоянно биват вменявани в България", добави още Шамара.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на мемипопу
премахни филтъра

+4
 
 
Много сте ми интересни такива индивиди. Отивате в други страни, някои работите, други точат социалните им системи, финансирани от години от местните и започвате да ръсите умни мисли как в България нищо не става и сте готови, когато рано или късно нещата и тук се понаредят от балъците, които сме тук, да дойдете на готово. Е благодаря от такива патриоти. Стойте си там, сменете си гражданството и забравете всичко българско. Тези, които са отишли да учат и да се обогатят от опита на другите народи и са готови въпреки всички неуредици тук да се върнат и да помогнат за оправянето на тази държава, са винаги добре дошли и истинските ПАТРИОТИ на България.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: