ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Минават ли се границите на търпимост? Роми биха полицаи, съдраха униформите им
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:56 / 07.02.2018Коментари (34)9218
©
Трима са задържани в РУ-Ихтиман за проявена агресия и възпрепятстване на полицейските действия. Около 17.25 часа на 6 февруари автопатрул на РУ- Ихтиман предприел действия по спирането на лек автомобил "Мерцедес", криволичещ по пътното платно на улица в града. Водачът не се подчинил на разпорежданията на униформените, демонстративно увеличил скоростта и продължил в посока кв. "Изток". 

При настигането му, той повторно не се подчинил и блъснал странично полицейския автомобил, деформирайки напълно цялата му лява страна, след което отново продължил движението си. След включването на допълнителни екипи на районното управление автомобилът бил установен пред частен адрес. В опит да ги възпрепятстват да изпълнят служебните си задължения, роми от квартала обградили полицаите, нанесли повърхностни наранявания по лицата и повредили униформите на двама от тях, което дало възможност на 23-годишния водач да избяга и да се укрие. 

За срок до 24 часа са задържани двама мъже и жена. По случая е образувано досъдебно производство за извършени престъпления по чл. 270, ал.1 и чл. 325, ал.2 от НК. Действията по разследването продължават.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Да започнат да стрелят. 6 срещу 60 били. Гръмни 5-6 пък да видим другите ще бягат или ще нападат. Трябва всички да се научат да уважават полицаите. Те трябва да вдъхват респект и да са неприкосновени.
на 08.02.2018 г.
+2
 
 
Нали все даваме запада за пример. В Щатите щяха да ги разстрелят на място.
+4
 
 
Само да можеше ЧОЧООЛУ да стане от гроба с тези изроди нямаше да има проблеми!!!Това го няма никъде,да се посяга на полицаи!!!Борбата за власт провали всичко,защото циганите им трябват за избори-подкупни и долни души,по лошо е,че има кой да им дава баница.....Жалко за България!!!!!
Aнонимен
на 08.02.2018 г.
-2
 
 
Сега, че има проблеми с нормативната уредба касаеща самозащитата дори и на служители по време на изпълнение на служебните им задължения - има. ОБАЧЕ, при конкретната ситуация (от ясна по-ясна), виновни са единствено униформените мишоци (тези същите дето знаят само да реват за пари).
+1
 
 
Електората на Виниту и Шиши бие пазвантите им. Мила родна картинка.
+6
 
 
Пълна свинщина - в САЩ щяха да ги гръмнат тези цигани! Аз ако съм полицай и ме нападнат, ще стрелям на месо!!! Това е законна самозащита!!! Станаха прекалено нагли!!!
+6
 
 
нормално...,миша държава,мишки хората...та куките ли няма да са мишки....,поне те ги биеха едно време...,ама сега ......
0
 
 
В демократична америка ако пипнеш полицай може да те разтреля..тук бой ядат"!България не е демократична..тя е анархична...
0
 
 
Полицай не може да стреля. Полицай не може да упражнява т.нар. физическа саморазправа. Полицай не може да удря цигани. Полицай не може да пише актове на определени хора. Как искаме да има полицаи(кадърни), когато самата държава вместо да ги защитава, тя ги хвърля като кучета на улицата и очаква от тях чудеса. За един циганин се задействат много институций и държавата дава мило и драго той да е добре. За един полицай всички навеждат глави, всеки го сочи с пръст и казва той е виновен, той е полицай. Как очакваме да има полиция, когато никой не ги уважава. Уважавам ги, защото малко хора знаят какво е да си на улицата.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Септември 2021 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Бомби в училищата
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: